ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može univerzalno, u pitanju je čista terapija Meseca. Kamilica je drugi naziv na latinskom ''Majka'', Mleko je takođe Mesec. Za sve boljke koje idu preko Saturna potreban je Mesec, problemi sa Kostima (Saturn) zahtevaju Kalcijum (Mesec),a on najbolje ide preko surutke, recimo. Za lečenje mora i Saturn i Mesec zajedno, zbog toga recimo ne bi bilo loše umesto mleka staviti 2-3 kapi limuna ili nekog drugog vidakiselog aditiva za čaj.

Bolovi stomaka, generalno, blaga čorbica, nikako slana.

Sve ima svoju analogiju. Prekomeran rad (6 kuća, Medicina, rad u Medicini) zahteva opuštanje uz muziku (aktivacija 12 i Neptuna, Ribe).

Isto je i za sve delove tela, analogno se leče jer sve stvari teže ka balansu.

~~~

Ne, mleko se doda nakon što se čaj malčice prohladi. A i ne mora, mada bilo bi dobro što više simbola Meseca u datom slučaju. Pozdrav!

Može univerzalno, u pitanju je čista terapija Meseca. Kamilica je drugi naziv na latinskom ''Majka'', Mleko je takođe Mesec. Za sve boljke koje idu preko Saturna potreban je Mesec, problemi sa Kostima (Saturn) zahtevaju Kalcijum (Mesec),a on najbolje ide preko surutke, recimo. Za lečenje mora i Saturn i Mesec zajedno, zbog toga recimo ne bi bilo loše umesto mleka staviti 2-3 kapi limuna ili nekog drugog vidakiselog aditiva za čaj.

Sve ima svoju analogiju. Prekomeran rad (6 kuća, Medicina, rad u Medicini) zahteva opuštanje uz muziku (aktivacija 12 i Neptuna, Ribe).

~~~

Ne, mleko se doda nakon što se čaj malčice prohladi. A i ne mora, mada bilo bi dobro što više simbola Meseca u datom slučaju. Pozdrav!
I ja praktikujem meditaciju ,jer sam skontala da se tako akumuluram ...budem u svom svijetu i regenerisem se.
Neptun mi je u 12 kuci i ima kvadrat na Mjesec i onda ih tako "odrzavam" normalnima

~~~

Pozdrav!
Hvala za savjete [emoji259] [emoji259] [emoji259]

e, poshto sam vec ovoliko informacija ostavila ovde, sad bi mogao i neko da mi kaze shta ce mi studirati cera i gde... ili mozda uopshte nece studirati? shta kaze njen natal? :p

- - - - - - - - - -

i josh jednom... 21.05.1999 u 10 i 42, berlin, wilmersdorf...

- - - - - - - - - -

ja kad pogledam njenu kartu vidim samo da ima dosta planeta u ugaonim kucama... pretpostavljam da jupiter na mc-u mora biti dobar, kao i to shto u samoj desetoj ima tri planete... neko mi je vec rekao da je moguce da se nece udavati (valjda zbog urana u sedmoj) i za drugo nemam pojma... josh vidim da njena karta kao i moja ima dosta negativnih aspekata, ali njena za razliku od moje ima i nekoliko trigona...

uran u sedmoj, gde je u ovom slučaju i u sedištu ne znači da se neće udavati, već da bi joj brak bez papira više odgovarao... verovatnije da ćese udavati i razvoditi više puta.

jupi kvadrat venera, venera u 12... :lol:
isto kao i tebi, čini mi se... tajne veze, afere... čak moguće dete iz jedne takve priče, sa nadređenim ili nekim na višem položaju. :p

neki negativni aspekti daju potencijal osobi da se bori, recimo jupi opozicija mars... da je lep aspekt imala bi jednu pasivnu lenjivucu za ćerku.

dalje neću, ne volim ničijoj deci da tumačim...

- - - - - - - - - -

pa yb-te, kamael ne komunicira sa mnom, neveste vishe nema, egone takodje, onog ludog denisa isto tako i sad josh ako ti n3w odesh odavde preostaje mi samo da tu i tamo proshetam do psihologije i religije, a astrologiju mogu da zaboravim, tako da mogu i ja onda komotno da se izlogujem... msm stvarno, ako idu svi oni koji su astrologiju odrzavali u zivotu onda ni kamael nema na chije postove da ostavlja komentare, shto znachi da nema shta da se prochita i ovo ovde je u tom sluchaju skroz ugasheno...:confused:

tu sam ja za tebe... :p

Da li se znacenje aspekta menja u zavisnosti od drugih aspekata? Stepena?

aspekt mars kvadrat saturn ima samo jedno značenje, krajnja aagresija i sadizam. lomovi i saobraćajne nesreće...
varijacije postoje samo u odnosu na polja u kojima se nalazi, položaje vladara i dispozitore... eventualno može da se ublaži.
ali je neizbežno ovo što sam navela... jedan od najlošijih aspekata u karti, tim pre što je umešan saturn sa kojim nema ''možda će biti''... biće sigurno, samo je pitanje kada.

i ne bih se složila sa agatom da je to sukob sa sobom... sa drugima, definitivno.

u tvom slučaju je otežavajuća okolnost što ti je mars u ovnu, u svom sedištu, jak... samim tim će i intenzitet agresije biti razorniji.
žao mi je, ali je bolje neke stvari prihvatiti i znati bar sa koje strane da očekuješ udarac.

a i ja nisam neko ko voli da mota u foliju i ulepšava.

- - - - - - - - - -

Berta mozes li mi reci nesto na osnovu mog natala? :)

postavi ceo natal...

8b0706d487dfeb38ff8895e7cfdf8d97.jpg
samo konkretno pitanje, da ne bauljam u mraku i ne širimo priču na neke nevažne teme...
i brzo, ne se zadržavam... [emoji38]

samo konkretno pitanje, da ne bauljam u mraku i ne širimo priču na neke nevažne teme...
i brzo, ne se zadržavam... [emoji38]

Karta mi ima lise aspekte kao kod svih.zanima me fax i karijera i dal ce je ikada i biti.nisam niti udata ,sve u svemu,groblje

osnovna stvar... astrologija je izbor mogućnosti, ne verujem u ''zapisano'' sem u nekim saturnovskim slučajevima... karakter se može dosta dobro oslikati, ali su predviđanja tog tipa dosta nezahvalna.
jer meni prvo pada na pamet da te pitam: zašto ne bi završila fax ako to želiš?
to je nešto što zavisi samo od tebe.

mars u vagi nije neki inicajotor borbe, venera je otišla u ovna gde joj nije mesto... dobra je sa merkurom, ali loša sa saturnom, što daje neku nestabilnost, pre svega u odnosima, ali kao vladar 9 se može primeniti i na obrazovanje. potencijal ti vuče saturn trigon merkur, ali nije dovoljno jer planete vladari i one koje bi trebalo da potenciraju akciju su totalno potopljene, i venera i mars ... ako ga i završiš to će biti dosta kasno.
isto važi za karijeru, jupi na vrhu 10 obećava, ali je tebi vladar 12-te kuće... merkur na vrhu 6, 6 u blizancima, u sedištu... ako si odabrala zdravstvo može da se ostvari nešto, inače teško.

najbolje bi bilo da se ne udaješ, je nosiš sve osobine teškog zavisnika, lekovi, droga, alkohol... tokom prolaska kroz brak. nije preporučljivo sa ovako ugroženim mesecom. čak i dobar aspekt sa uranom donosi napetost.
sunce na odličnoj pozicioji, vrh pete, ali ga yebe algol, znači vrlo vrv da ćeš i fizički biti ''amputirana'' u ovoj zoni, ako me razumeš... tako da bih rekla da ćeš po ovom pitanju ostati neostvarena. na ovoj poziciji može dati mnogo dece, ili nijedno... a dispozitor ne govori u prilog nekoj zdravoj osnovi za stabilnu vezu... to ti je ona venera.

natal, tj ti, tj karakter, prosto nema jačinu... nemaš nekih extremno loših sitacija, ali prosto je psiha labilna i o tome bi trebalo povesti najviše računa.

- - - - - - - - - -

Mene konkretno interesuje moj pravi muskarac, tj partner :)
I ako na osnovu mog natala mozete da vidite mars kvadrat saturn. Na kom polju deluje :)

evo samo da bacim pasulj, pa ću ti reći.
p.s. pravi ne postoji.

natal? :roll:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back