ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene ne može niko da potčini!
Imam jako dobro aspektovan Mars u prvom a i Strelac sam
On je pametan pa to zna
Pravi muškarac je ravnopravan sa ženom
Svako radi ono što najbolje zna i mi sarađujemo
On ima tre planete u Devici - Merkur na primer i Saturn u prvom
zarađuje pristojno, vredan je (za razliku od mene) a oboje smo skromni i nismo snobovi

Pa eto,nema pravila....pominjao mi neki astrolig da kao trebam nekog kraj koga mogu da budem podcinjena,sto ja ne podnosim i ne podnosim muskarce koji mi namecu svoju "velicinu" i bog zna da su kako pametni.,pa sto god da i jesu,makar do sada nisam bila podcinjena ,pa zato sam i neudata ;-)

U Djevici tvom muzu su radoholicne planete i intelektualno jake ;-)

Kod mene je Merkur u Blizancu ,....eto jedino taj Mars me zeza i jos na 0 Stepenu Device,kazu uzima snagu.....pojma nemam ;-)

Pa ti bi bas trebala da si vrednica ,Strelac,Jak Mars...

Pa eto,nema pravila....pominjao mi neki astrolig da kao trebam nekog kraj koga mogu da budem podcinjena,sto ja ne podnosim i ne podnosim muskarce koji mi namecu svoju "velicinu" i bog zna da su kako pametni.,pa sto god da i jesu,makar do sada nisam bila podcinjena ,pa zato sam i neudata ;-)

U Djevici tvom muzu su radoholicne planete i intelektualno jake ;-)

Kod mene je Merkur u Blizancu ,....eto jedino taj Mars me zeza i jos na 0 Stepenu Device,kazu uzima snagu.....pojma nemam ;-)

Pa ti bi bas trebala da si vrednica ,Strelac,Jak Mars...
Okovao mi Saturn i Sunce i Merkur:(
Kad se aktiviram - letim
al to je retko :rumenko:
Udaćeš se, kasnije:heart:
Bolje i sačekati nego se zahebati
Pravi jak muškarac je siguran u sebe i nema potrebe da pokazuje dominaciju
Njemu i imponuju jake žene
Evo sam sad mužu Lavu rekla da je najpametnija stvar koju sam uradila je što sam se udala za njega
A on kaže - cinično od one Device - najpametnije što si rekla i poljubi me

Mars kuća 1, izlasci u grad. u Ženskom znaku, većernji izlasci, u muškom dnevni izlasci. Kuća 1 Strelac, raznodruštvo, kuća 1 Jarac provereno društvo. Mars 1 = ''Ma sad ću da te pojedem'', ''Moram da te gricnem''. Izuzetno osetljivi na šaputanje, uši osetljiv deo. Češanje iza ušiju apsolutno umiruje ove osobe. U Jarcu, češkanje ispod kolena, dodir kolena, držanje kolena.

Vredna osoba je naglašena 6 kuća. Mars u ženskom znaku daje lenjost i staloženost, mars u muškom daje aktivnost i nemir. Mars Škorpija, Saturn i Sunce 6, moj stav ''ne mešaj mi se u posao''. Radije radim sam nego da neko zabrlja. Veoma zahtevan od drugih na planu rada i posla, očekujem veliki red, disciplinu i požrtvovanost poslu.

Mars kuća 1, izlasci u grad. u Ženskom znaku, većernji izlasci, u muškom dnevni izlasci. Kuća 1 Strelac, raznodruštvo, kuća 1 Jarac provereno društvo. Mars 1 = ''Ma sad ću da te pojedem'', ''Moram da te gricnem''. Izuzetno osetljivi na šaputanje, uši osetljiv deo. Češanje iza ušiju apsolutno umiruje ove osobe. U Jarcu, češkanje ispod kolena, dodir kolena, držanje kolena.

Vredna osoba je naglašena 6 kuća. Mars u ženskom znaku daje lenjost i staloženost, mars u muškom daje aktivnost i nemir.

Poslednja izmena:
Okovao mi Saturn i Sunce i Merkur:(
Kad se aktiviram - letim
al to je retko :rumenko:
Udaćeš se, kasnije[emoji813]
Bolje i sačekati nego se zahebati
Pravi jak muškarac je siguran u sebe i nema potrebe da pokazuje dominaciju
Njemu i imponuju jake žene
Evo sam sad mužu Lavu rekla da je najpametnija stvar koju sam uradila je što sam se udala za njega
A on kaže - cinično od one Device - najpametnije što si rekla i poljubi me

Ma Saturn je opasan "Ucitelj" mucitelj....
Meni makar ima trigon na Merkur pa eto ....
A muz tipicno Lavovski....i cinicno UM Djevicin....e sto me nasmija [emoji1]

Ma ja ti nisam nista tumacila....ja pojma nemam xaxaxa.
Ma super je da se porazgovorimo pi malo i to kolko znamo [emoji1] [emoji259] [emoji259] .
Volim sto imamo isti mjesec..
Jel volis djecu,i imas ih sigurno?

Ma ja ti nisam nista tumacila....ja pojma nemam xaxaxa.
Ma super je da se porazgovorimo pi malo i to kolko znamo [emoji1] [emoji259] [emoji259] .
Volim sto imamo isti mjesec..
Jel volis djecu,i imas ih sigurno?
Nemam!
Imam zvezdu Hades u petom polju
Nisam uopšte materinski tip
Rođena sam takva, suviše sam egocentrična
Mada sam popustljiva prema deci dok sam im predavala, nikad keca nisam dala
tebi hvala na cveću i lepim rečima

Nemam!
Imam zvezdu Hades u petom polju
Nisam uopšte materinski tip
Rođena sam takva, suviše sam egocentrična
Mada sam popustljiva prema deci dok sam im predavala, nikad keca nisam dala
tebi hvala na cveću i lepim rečima
E,nesto ne znam nista za zvijezdu Hades,kakva je to zvijezda?nego,pa ne moras biti egocentrik ako nemas majcinski instikt budan....mnoge imaju djecu pa se izivljavaju na njima i krive ih jadne za sve i svasta.
Moja prijateljica takodje ima Mjesec u Ribi i djecu nikako ne voli,i pits se kako muzu da kaze da ne zeli djecu ,jer ih on zeli.pa ne zelimo svi isto,naravno.
Je li ti aflikovan Mjesec?meni jeste pa pitam i tebe. Kod mene kvadrat od Neptuna i opozicija od Marsa.
Ne zahvaljuj mi se ,nemas za cem ,eto se druzimo [emoji259]

E,nesto ne znam nista za zvijezdu Hades,kakva je to zvijezda?nego,pa ne moras biti egocentrik ako nemas majcinski instikt budan....mnoge imaju djecu pa se izivljavaju na njima i krive ih jadne za sve i svasta.
Moja prijateljica takodje ima Mjesec u Ribi i djecu nikako ne voli,i pits se kako muzu da kaze da ne zeli djecu ,jer ih on zeli.pa ne zelimo svi isto,naravno.
Je li ti aflikovan Mjesec?meni jeste pa pitam i tebe. Kod mene kvadrat od Neptuna i opozicija od Marsa.
Ne zahvaljuj mi se ,nemas za cem ,eto se druzimo [emoji259]
Pa itekako je afliktovan - Mesec 0 Saturn kvdarat Sunce 0 Merkur
a muž je isti ko ja što se dece tiče
Inače se ne bih ni udala za njega

Pa itekako je afliktovan - Mesec 0 Saturn kvdarat Sunce 0 Merkur
a muž je isti ko ja što se dece tiče
Inače se ne bih ni udala za njega
Ih,mislim da je tu Saturn presudio....on gdje se hvata,znas i sama...a skontala sam da je bas lis aspekat sa Saturnom pa makar i dobar,da.
Kod kvadrata daje i Operacije Ginekoloske i upale itd....mislim,izvini sto ja tako o tome deklamujem.moja sestra ga bas ima i ona je bas imala zdrastvenih problema,tumor na Jajniku

Ih,mislim da je tu Saturn presudio....on gdje se hvata,znas i sama...a skontala sam da je bas lis aspekat sa Saturnom pa makar i dobar,da.
Kod kvadrata daje i Operacije Ginekoloske i upale itd....mislim,izvini sto ja tako o tome deklamujem.moja sestra ga bas ima i ona je bas imala zdrastvenih problema,tumor na Jajniku
Ja imam konjukciju
Kvdrat je sa Suncem
Loši zubi, reumatizam, depresije, lenjost
Ali mi sekstilira Mars pa me čuva

Znam,nrgo sam usporedbu pravila...pa dobro ,hladnije emocije daje svskako,sto je za tebe negdje ok...ladne glave da ides kroz zivot.ne moze te zeznuzi ovaj nas blagi mjesec [emoji1]
JOJOJOJOJOJOJOJ
nisu mi sirotoj hladne emocije
samo sam drvenasta kad treba da ih ispoljim
i uplašim se kad osetim da sam ''pečena''
al sam i dalje pečena :rida:

Sestra problemi sa jajnicima se može videti iz natala kao Mesec stepen Device treća kuća, Venera Ovan opozicija Saturn, nasleđeno preko Majke.
Kod mene je sestra od tetke u pitanju....
A i ja sama imam probleme malo sa jajnicima,a i moja rodjena sestra isto.
Venera mi je u Ovnu u 3 kuci i u opoziciji sa Saturnom...
Majka je imala ginekoloske probleme i gubila djecu...eto simbolike [emoji17]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back