ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam protiv astrologije, sta vise, volim astr. ali be bas da svima isto napisu u jednom znaku pa milion ljudi pogadja npr vaga i svima pogodi isto, e jel to zloupotreba astrologihe da ljudicitaju ili?. Zelim da me neko razuveri da astrologija zaista pogadja

Ja nisam protiv astrologije, sta vise, volim astr. ali be bas da svima isto napisu u jednom znaku pa milion ljudi pogadja npr vaga i svima pogodi isto, e jel to zloupotreba astrologihe da ljudicitaju ili?. Zelim da me neko razuveri da astrologija zaista pogadja
Da bi se napravila precizna prognoza ne uzima se samo položaj Sunca - npr. neko je Vaga jer se Sunce u trenutku njegovog rođenja našlo u tom sazvežđu (znaku)
Astrološka matrica je komplikovana računica kombinacije 10 planeta, dvanaest polja (kuća), podznaka, i još mnogih parametara - da ih ne nabrajam sve ovde
I svaki čovek je univerzum za sebe
Novine daju neke uopštene prognoze i debelo su krive za podozrenje prema astrologiji kao ozbiljnoj nauci za koju treba mnogo godina rada i učenja da bi se ovladalo

Horoskopi u dnevnim novinama nisu zaista ''horoskopi'', već novinska izbljuvotina protiv koje su svi pravi astrolozi. Postoje astrološki časopisi koji kako-kad imaju interesantne tekstove, mada je to sve relativno dobro-uvežbana žvaka za neki vid jače-veće profesionalnosti. Samouk astrolog ili neko ko pohađa nečiju školu - planete ne lažu. Preciznije, pozicije ne lažu.

U svakom slučaju nije potrebno ''razuveriti'' čoveka o nečemu, već je potrebno da taj čovek sedne i k'o svako normalan čita iz knjiga koji se tiču astrologije. Samo, moram da napomenem, ima puno da se čita. Baš, baš. Tako da to nije nešto što se odradi u par dana i gotovo jer je i mentalno iscrpljujuće, iznad ostalog. Mozak mora da te informacije lagano degustira, pogotovo na ovim vrućinama (izuzev ovih par lepih kišnih dana).

Može da se dokaže da astrologija funkcioniše, ali to zavisi od umeća astrologa kao i određenog ili određenih dešavanja u toku života pojedinca kojem je potrebno da se ''razuveri''. U većini slučajeva to dođe neočekivano od strane ljudi, te kada se dogodi nešto što je predskazano, a nad čim nisu mogli da imaju kontrolu, tu astrolog dobija poene i tu ti je verodostojnost astrološke prognoze u kontekstu natalne karte itd.

Možeš opušteno sa F. Scott Fitzgerald-a na nešto domaće iz astrologije.

Još ako su iz onih starih Vrnjačka Banja ili Matoruška Banja plehanih tanjira. Uhuhuhu. :mrgreen:

Razmišljam i da dodam malo kajmaka sa strane, ali onda bih morao da pečem krompir sa celim čenovima belog luka u rerni :think: i morsku so

Oho , ovde kao u pravoj kafani, počinjete nešto da krčkate :mrgreen:

Meni onda nešto slatko, čizkejk s šumskim voćem recimo :whistling: uuuf sad mi se baš prijelo nešto voćno :D
elderflower_cheescake_large.jpg

- - - - - - - - - -

Još ako su iz onih starih Vrnjačka Banja ili Matoruška Banja plehanih tanjira. Uhuhuhu. :mrgreen:

Razmišljam i da dodam malo kajmaka sa strane, ali onda bih morao da pečem krompir sa celim čenovima belog luka u rerni :think: i morsku so
Znam te tanjire
i sad sam pokušala da ih Goooglam
kad naiđe ovo
baš simpatično
to kad se najedemo sataraša, i zasladimo cheese cake-om
resizenew.php

elderflower_cheescake_large.jpg

- - - - - - - - - -

Znam te tanjire
i sad sam pokušala da ih Goooglam
kad naiđe ovo
baš simpatično
to kad se najedemo sataraša, i zasladimo cheese cake-om

Njaaam ukusno izgleda baš, sad sam inspirisana, idem da malo prerovim moju gomilu recepata i knjigica da nađem nešto zanimljivo za umesiti sutra, mogla bih živeti na kolačima :klap:

Agatha ja koristim app na telefonu, pa ne znam imam li u potpisu natalnu :) ili treba da je postavim...u svakom slucaju upoznala sam jednog momka...koji je ostavio neki magican utisak na meeene...mozda zbog mora,u svakom slucaju leg'o mi je ko kec na desetku...I sad me zanima da li tu moze da bude nesto...posto ne zivimo u istom gradu, a I on je drugar momka koji je izgleda jos uvek zaljubljen u mene..

Agatha ja koristim app na telefonu, pa ne znam imam li u potpisu natalnu :) ili treba da je postavim...u svakom slucaju upoznala sam jednog momka...koji je ostavio neki magican utisak na meeene...mozda zbog mora,u svakom slucaju leg'o mi je ko kec na desetku...I sad me zanima da li tu moze da bude nesto...posto ne zivimo u istom gradu, a I on je drugar momka koji je izgleda jos uvek zaljubljen u mene..
Evo ovako:
Poželjna bi bila i njegova natalna karta za uporedni horoskop ili datum rođenja i lokacija
Takođe ima na ovom pdf-u tema ili više njih - uporedni horoskop ili sinastrija
Tu bi trebalo da postaviš obe karte
I onda se nadam da će neko od naših astrologa da ti odgovori
Ako nemaš njegove tačne podatke, možda ti neko pogleda tranzite
Lepo bi bilo da bar znaš šta je u horoskopu taj momak da se vidi da li u natalu imaš naglašenu vezu sa tim znakom
Srećno:)

Pazi kad sam znala da ćeš mi tu pesmu postaviti:zcepanje:
inače je ona posvećena Sonji Savić, koja nikad nije bila debela
Za razliku od mog Baneta koji je UVEK bio debeo :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Imam sve...sad cu odraditi to...ovan/jarac...ja sam vaga/ribe :) hvalaaaa...kacim cim napravim to :)
Ovan Jarac :eek:
kuku meni (šalim se):zcepanje:
bar po znaku i podznaku se slažete:heart:
Al odma da ti kažem - teška kombinacija ali i privlačna:zper:
srećom je tvoja kombinacija tolerantna, ženstvena i prilagodljiva pa ti neće smetati tako jak karakter
ali i muževan;)

Pazi kad sam znala da ćeš mi tu pesmu postaviti:zcepanje:
inače je ona posvećena Sonji Savić, koja nikad nije bila debela
Za razliku od mog Baneta koji je UVEK bio debeo :zcepanje:

Bolje da ljulja nego da žulja :zper:

Ih Agata pa ti i ja se barem znamo :p
kako onda da ne pogodiš koju pesmu ću postaviti :zag:

- - - - - - - - - -

Imam sve...sad cu odraditi to...ovan/jarac...ja sam vaga/ribe :) hvalaaaa...kacim cim napravim to :)

Ovo što je jarac zapržiće ti čorbu :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back