ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
СВЕ ВАС ПОЗДРАВЉАМ!
e Neco, lepo što si došao....
Vidim da si izabrao Sol Invictus - Nepobedivo Sunce
U pitanju je bog Mitra, koga su od Persijanaca preuzeli Rimljani, a to je jedna od prvih MONOTEISTIČKIH religija, ima dosta dodira sa hrišćanstvom, a starija je od njega
I Mitra je rođen od device - gle čuda, baš 25. decembra, oko zimskog solsticija, kad je dan najkraći jer tada Sunce umire i ponovo se rađa
U Beogradu koji je dugo bio pod Rimljanima, među legionarima je njegov kult bio vrlo rasprostranjen
Postoje i mnoge njegove statue i oltari kod nas, videla sam i uživo
Zato se među Rimljanima tako lako hriščanstvo primilo
A tvoj avatar sa kipom Slobode ima dodirnih tačaka sa njim samo zbog krune
Kip Slobode je rimska BOGINJA slobode - Libertas sa bakljom i knjigom Zakona, dakle NIJE MITRA,
A Mitra je bog Sunca
evo kako Sol Invictus izgleda:
Mitreo_11.jpg
sol-mithras.jpg

Poslednja izmena:
Сасвим тачно то и сам знам. Кип "Слободе" и јесте окултни сибол као што је читав Њу Јорк изграђен на окултним симболима.

jarchici su super , nego imash neki rcpt kako da se ratosiljam device u podznaku :lol:
il mama nije dobro merila sekunde mog izlaska na ovu stranu.. shto bi moglo biti vaga ili lav, podjedjanko rdjavo ...

e ja cu u nedelju s drugaricom da pobegnem na par dana u split... dodushe hrvatske nije bilo u mojim planovima ali kad se vec tako namestilo, shto da ne, bekstvo je bekstvo, nema veze gde...:p

jarchici su super , nego imash neki rcpt kako da se ratosiljam device u podznaku :lol:
il mama nije dobro merila sekunde mog izlaska na ovu stranu.. shto bi moglo biti vaga ili lav, podjedjanko rdjavo ...
Pa Devica ti je harmonična....
Sa Asc Lavom bi bila diktator, a sa Vagom - sukob sa samom sobom
dobro, ovo je ipak uopšteno, ne čini samo to astrološki profil

- - - - - - - - - -

e ja cu u nedelju s drugaricom da pobegnem na par dana u split... dodushe hrvatske nije bilo u mojim planovima ali kad se vec tako namestilo, shto da ne, bekstvo je bekstvo, nema veze gde...:p
ja u Splitu nisam bila hiljadu godina....
a sviđa mi se i onaj njihov gradski pijac gde se prodaju sve džidžabidže ovog sveta

- - - - - - - - - -

ja u Splitu nisam bila hiljadu godina....
a sviđa mi se i onaj njihov gradski pijac gde se prodaju sve džidžabidže ovog sveta

ja nisam bila nikada, a ove godine pljushte ponude za hrvatsku... imam jednu lepu za rab, ako ugrabim mozda i tamo odem sa dragim ali tek u avgustu/septembru... htela sam i negde samo sa cerkom da shmugnem, ali ona je isplanirala svoj raspust da provede u crnoj gori tako da cu morati da joj se ubacim negde drugo...:p

ja nisam bila nikada, a ove godine pljushte ponude za hrvatsku... imam jednu lepu za rab, ako ugrabim mozda i tamo odem sa dragim ali tek u avgustu/septembru... htela sam i negde samo sa cerkom da shmugnem, ali ona je isplanirala svoj raspust da provede u crnoj gori tako da cu morati da joj se ubacim negde drugo...:p
RAB! RAB! RAB!
Najlepše utiske nosim sa njega:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back