- Poruka
- 974
СВЕ ВАС ПОЗДРАВЉАМ!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e Neco, lepo što si došao....СВЕ ВАС ПОЗДРАВЉАМ!
Сасвим тачно то и сам знам. Кип "Слободе" и јесте окултни сибол као што је читав Њу Јорк изграђен на окултним симболима.
Pošto si ti Lav, Sol invictus je odličan izbor!
Ćao Mačko, nema te dugo...cao agi
shta da chinim s ovim jarchevsko devichanstvenim vrlinama ?
Bem ti lebac, oko mene skoro svi Jarci a ako nisu Jarci onda imaju Devicu u podznakuova devichanska mudrost je bash vulgarna
nich toga kod mene
Pa Devica ti je harmonična....jarchici su super , nego imash neki rcpt kako da se ratosiljam device u podznaku
il mama nije dobro merila sekunde mog izlaska na ovu stranu.. shto bi moglo biti vaga ili lav, podjedjanko rdjavo ...
ja u Splitu nisam bila hiljadu godina....e ja cu u nedelju s drugaricom da pobegnem na par dana u split... dodushe hrvatske nije bilo u mojim planovima ali kad se vec tako namestilo, shto da ne, bekstvo je bekstvo, nema veze gde...![]()
- - - - - - - - - -
ja u Splitu nisam bila hiljadu godina....
a sviđa mi se i onaj njihov gradski pijac gde se prodaju sve džidžabidže ovog sveta
RAB! RAB! RAB!ja nisam bila nikada, a ove godine pljushte ponude za hrvatsku... imam jednu lepu za rab, ako ugrabim mozda i tamo odem sa dragim ali tek u avgustu/septembru... htela sam i negde samo sa cerkom da shmugnem, ali ona je isplanirala svoj raspust da provede u crnoj gori tako da cu morati da joj se ubacim negde drugo...![]()
RAB! RAB! RAB!
Najlepše utiske nosim sa njega![]()
e ja cu u nedelju s drugaricom da pobegnem na par dana u split... dodushe hrvatske nije bilo u mojim planovima ali kad se vec tako namestilo, shto da ne, bekstvo je bekstvo, nema veze gde...![]()
Pozdravi mi Split
bila sam pretprošle godine i nisam se pokajala![]()
Egonice!
Nemam ivde prikladan smajli
Ljuuuuuuuuub!!!
Ti si jedina koja je spoznala moju suptilnu piiruuduuu i tako mi poetično tepa: Egonice
![]()
Zdravo tebigo on..go on![]()
znam da nisam razumela...pokušala sam i digla rukevozdra..al nisi razumela sta je pisac hteo da kaze![]()