ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uh dobro je, nije... iako me za ogromnu vecinu na forumu nije briga kako dozivljavaju moje postove, postoje korisnici za koje ne zelim da me pogreshno protumache...

gut, begam u krevet, pozzz...:bye:

Za ovim Jarcem, Blixom Bargeldom sam otkinula kad sam mu čula duboki glas i videla to neodoljivo vilenjačko uvo

E hajde da cujem da se neko moze i na necije uho naloziti :D

Nego je ovaj sada star ko grcka,pa ili volis starije ,ili si i ti sa Brankom Copicem u razred isla :D

ko je star, Bliksa? a mnogo sam malđa od Branka Ćopića, i gde me sa njim nađe?

ko je star, Bliksa? a mnogo sam malđa od Branka Ćopića, i gde me sa njim nađe?

PA 56 godina ima,cini mi se da nam to govori da i nije u nekom cvatu mladosti :D

Zezam se za Branka,to se kaze za nekoga ko je star,kada hoces da ga zezas,da je isao u skolu sa nekim starijim poznatijim likom :D

Nemas smisla za humor,sta si u horoskopu? :DAko mi kazes da si RAk pascu sa stolice odmah :D

Poslednja izmena:
Pa vi Blizanci dobro stojite sa pamćenjem, imate bistar i brz um (što naravno ne znači da ga Jarčevi nemaju, no ne takav), te ti je to nekako prirodna uloga. Zato imaju druge kvaliete, he,he,he

ja izgleda previshe dobro stojim sa pamcenjem da bih to prihvatila kao prirodnu ulogu, jer se on kod svih propusta hvatao upravo za to kako nisu svi ljudi kao ja pa da i posle godinu dana ponove od rechi do rechi shta je recheno... pravo da ti kazem meni se pre chini da on pamti samo ono shto mu odgovara izgovarajuci se zatim loshim pamcenjem...:neutral:

e denise, ne znam koja planeta brishe secanja vec mesecima jarcu kojeg znam ali mene je smorilo da izigravam podsetnik...:p

PA vjerovatno mu je i Merkur(Um) u JArcu,a Pluton tamo gdje se nadje ogoljava do gole koze(ja imam osjecaj da mi u proteklih par godina brise sva "saznanja" koja sam prikupljao godinama :D),plus kao sto rekoh ovaj kvadrat Urana iz Ovna,pa mi sve to svara dotatnu nervozu.

Sjecanja i pamcenje su pod simbolikom Mjeseca a ne Merkura,pa posto ja imam SA0Mo u karti (Trajna sjecanja,konzervirana,sjecam se nekih stvari iz djetinjstva vise ego nekih koja su se desila prije par dana :D),ali je dispozitor mog Mjeseca u LAvu,Sunce(Svijest) u Jarcu,takodjer nagrabusilo od Plutona,pa ce prije biti da je od toga zbrka u glavi.
ALi kada uspijem nekako sve da povezem:mrgreen:,ipak sve to lijepo prenesem drugima..

Blizanci razmisljaju brzo,ostroumni su,ali su u i jako povrsni,ne ulaze u "dubinu" i u srz stvari,pa ih je zato nazalost bilo jako malo medju velikim naucnicima,gdje prednjace Jarcevi,Vodolije i Ribe (Ovi zadnji znakovi,koji su na najvisem stepenu evolucijskog razvoja :D)

- - - - - - - - - -

ja izgleda previshe dobro stojim sa pamcenjem da bih to prihvatila kao prirodnu ulogu, jer se on kod svih propusta hvatao upravo za to kako nisu svi ljudi kao ja pa da i posle godinu dana ponove od rechi do rechi shta je recheno... pravo da ti kazem meni se pre chini da on pamti samo ono shto mu odgovara izgovarajuci se zatim loshim pamcenjem...:neutral:

Mozda imas naglasenog RAka u karti ,ili ti je Mjesec jak ;)

PA vjerovatno mu je i Merkur(Um) u JArcu,a Pluton tamo gdje se nadje ogoljava do gole koze(ja imam osjecaj da mi u proteklih par godina brise sva "saznanja" koja sam prikupljao godinama :D),plus kao sto rekoh ovaj kvadrat Urana iz Ovna,pa mi sve to svara dotatnu nervozu.

Sjecanja i pamcenje su pod simbolikom Mjeseca a ne Merkura,pa posto ja imam SA0Mo u karti (Trajna sjecanja,konzervirana,sjecam se nekih stvari iz djetinjstva vise ego nekih koja su se desila prije par dana :D),ali je dispozitor mog Mjeseca u LAvu,Sunce(Svijest) u Jarcu,takodjer nagrabusilo od Plutona,pa ce prije biti da je od toga zbrka u glavi.
ALi kada uspijem nekako sve da povezem:mrgreen:,ipak sve to lijepo prenesem drugima..

Blizanci razmisljaju brzo,ostroumni su,ali su u i jako povrsni,ne ulaze u "dubinu" i u srz stvari,pa ih je zato nazalost bilo jako malo medju velikim naucnicima,gdje prednjace Jarcevi,Vodolije i Ribe (Ovi zadnji znakovi,koji su na najvisem stepenu evolucijskog razvoja :D)

- - - - - - - - - -

Mozda imas naglasenog RAka u karti ,ili ti je Mjesec jak ;)

nemam pojma, zaista imam jako dobro pamcenje ali ne mislim da je to toliko retko koliko on pokushava da predstavi, jer po njemu ispadoh fenomen...:confused: u pochetku sam mislila da se pravi lud ali sam kasnije primetila da je isto i kada se radi o stvarima koje se ne tichu nas dvoje, jednostavno on puno toga ne pamti ili pamti minimum potrebnog... ybm-li ga, shto reche agata ima on zato druge kvalitete, pa je izvanredan na poljima gde sam ja pogubljena, recimo kada se radi o orjentaciji i sl... hm, da, prilichno dobro smo se dopunjavali proteklih 9 meseci...:neutral:

nemam pojma, zaista imam jako dobro pamcenje ali ne mislim da je to toliko retko koliko on pokushava da predstavi, jer po njemu ispadoh fenomen...:confused: u pochetku sam mislila da se pravi lud ali sam kasnije primetila da je isto i kada se radi o stvarima koje se ne tichu nas dvoje, jednostavno on puno toga ne pamti ili pamti minimum potrebnog... ybm-li ga, shto reche agata ima on zato druge kvalitete, pa je izvanredan na poljima gde sam ja pogubljena, recimo kada se radi o orjentaciji i sl... hm, da, prilichno dobro smo se dopunjavali proteklih 9 meseci...:neutral:

PA mozda ima mnogo posla(JArcevi su radoholici),pa je rasijan malo,ne moze jednostavno sve u glavu :DMozak je ko sundjer,vremenom se napuni informacijama,iskustvima,i onda kada dostigne "vakum",onda svaka nova informacija istisne neku drugu,pa zavisi sta je covjeku vaznije,to ostavlja u glavi ;)

ma, lako mi je za nju...

izgleda da cu na leto morati da se selim... nadam se da cu do tada skupiti dovoljno energije, jer mi je trenutno pri pomisli na selidbu vrlo loshe...

ko zna zashto je to dobro...:neutral:

iffffffff selidba je dobra stvar. Loše je samo ako se seliš u favele, a ne seliš se :lol:

ma gde je dobra stvar, ko ce opet da vuche stvari, sredjuje novu gajbu...:confused: e sad, za moju cerku je dobro jer ona ovim mestom nije bash bila odushevljena i sad me nagovara da idemo za frankfurt, nemam pojma, videcemo gde cemo, imamo josh vremena do njenog raspusta...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back