ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sve ce to saturn blagodarno nadoknaditi :lol:
eee Mačko, večeras Fool Moon chat u kafanče, deder onda malo i da se popije
mislim da sve tri volemo pivo
joj sad ovo slučajno nađoh, htedoh da postavim neko lepo pivo, al kako ovom odoleti:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
images

jel to dobro ili loše? po meni je dobro,(valjda što sam prznica) mada nekad prija malo da se rastereti čovek....

kako kada, ponekad je dosadno kad nemash sa kim ili o chemu da diskutujesh, a ponekad prija malo mira... mozda sam stavila pogreshan smajl jer za moje trenutno raspolozenje uz onaj komentar gore bolje pashe ovaj...:neutral:

ne postoje takve svađe... samo ventili koji dovode do osećaja zadovoljavajućeg efekta... svaka svađa je destruktivna i ende.
ali ipak ako se neko naguzi, ybg, nije naša greška što ga spremni dočekamo, jel... i to nije svađa, ko ga yebe što je glup. :mrgreen:

e sad malo da se drogiramo... :p

a ne nevesta, mislim na neshto drugo, kad chovek usled svadje ili iz straha od iste (straha od recimo prekida) pokusha da promeni ono shto uzrokuje te svadje, onda se pojavljuju te pozitivne promene ali one su samo privremeno reshenje...

doktorirala sam na takvim svađama, ič pozitivnog nemaju u sebi, veruj mi, sem da se kad podviješ rep osetiš kao prevarant...
do sledeće prilike, jel...
ustvari, kome se ne sviđaš takva kava si, može da ide i ende.
stisni muda i reci, ne se mučiš sa kamuflažama... iskristalisaće se već samo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back