ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MAMA, NEK ME ČEKA TEPSIJA BUREKA KAD SE VRATIM

Na stolu sveća i slika Branislava Arsića (22) iz Zemuna. Njegova majka Slađana priseća se poslednjih sinovljevih reči:
- Nisam ga videla godinu dana. Pre neki dan smo se čuli, rekao mi je: „Mama, dolazim 1. marta, uželeo sam se bureka sa sirom. Molim te, kupi mi celu tepsiju, kad stignem, da me čeka“ - priča uplakana žena.

http://www.kurir.rs/crna-hronika/he...isa-je-umro-spasavajuci-kolege-clanak-1678719

Umesto da zaradi za kucu i da se skuci, ode na onaj svet. Sta ti je sudbina....

Ništa te Ribe ne valjaju totalno su luđakinje
sva sreća pa ima još 11 smernih :lol:

pa sad... volim kad me mazu, to su radile najlepse od svih :)

mada pitanje je sta coeku od zena treba uopste u zivotu...dal zena iz snova od prekjuce sa kafe, ona koja mu je sudjena, onu koju ne moze nikad da ima, ili samoca ispunjena kratkotrajnim grehovima i pozudom svake vrste....

ma pusti ovna, nisam ja klasican ovan, vise metafizicki :lol:

nego das musko, ono i sa saznanjem o svim tim znakovima i sta ima u njima, za koju bi se zenu opredelila ako bi mogla da biras?
Onako kako si i ti pomenuo Ribe & Lavice

- - - - - - - - - -

sad je najgori momenat jer se pojavio neki novi arhitrol i prvo što je napisao su najgadnije uvrede i to ženi...eno ga hara po Religiji a sebe smatra Bogom u bukvalnom smislu te reči....

Samoproklamovanih Bogova ima na više pdf-ova ako to može da te umiri, a ne da unese dodatni užas :roll::lol:

Onako kako si i ti pomenuo Ribe & Lavice

kako sad... zar ne rece da su ribe ludakinje :lol:

lavice su zanimljive jer imaju jednu fenomenalnu osobinu da ce na sve nacine da pokazu da im se svidjas i pravice milion aluzija ako se pravis da ne kontas sta oce da ti kazu...a kad su nervozne onda su najzesce, a odlepe ako skontaju da ih malko zekis sa nerazumevanjem... onda se naplacuju kad dodje do..... onoga :hahaha:

Bolje luda Riba, nego luda Devica ili Škorpija npr :lol:

...
Nego od pre neko veče se ostvarujem kao astrokomičar, denis kaže da je to cool (ili tako nešto):lol:

- - - - - - - - - -

Zanimljivo da su skoro svi moji muškarci bili Lavovi ili Ribe, a neki i Ribe - Lavovi
Nisam nikada imala nekog Ribca.
Ustvari muškarac Riba mi nikada nije mogao biti privlačan...Kao i još neki znaci...
Elem, nisam nikoga legitimisala unapred kada je rođen itd...Da ne dođe do zabune :lol:

Bolje luda Riba, nego luda Devica ili Škorpija npr :lol:

...
Nego od pre neko veče se ostvarujem kao astrokomičar, denis kaže da je to cool (ili tako nešto):lol:

- - - - - - - - - -

Nisam nikada imala nekog Ribca.
Ustvari muškarac Riba mi nikada nije mogao biti privlačan...Kao i još neki znaci...
Elem, nisam nikoga legitimisala unapred kada je rođen itd...Da ne dođe do zabune :lol:
nisam ni ja...nego se posle ispostavi...zato i verujem u astrologiju....ni ja do sad nisam imala posla sa svojim znakom ...kad eto...a dva Strelca su baš čudna kombinacija....

Pojave se povremeno kada im treba neko tumačenje, a onda nestanu u vidu čajnih kolutića :lol:
Međutim, nismo svi u tom fazonu, ne preteruj, ima nas ovde nekolicina prekaljenih astromanijaka :lol:

pa moram zeno da prozovem ako ne mislim samo monologe da vodim...;)
i, da znate da mi dan nije bio losh, a prave rezultate cu znati tachno za mesec dana... kako god, drago mi je shto sam konachno privela kraju jedan dug i mukotrpan proces i uskoro cu moci da stavim tachku na njega...:D
i lepo vas je opet videti kako pishete...:p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back