ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rado bih pričala o tome da sam SAMA to uspela da uradim ,a pošto nisam, nemam argumente, pa se sve zasniva da ja verujem u to, a po meni to nije dovoljno za smisleni razgovor, jer je idiotski ubeđivati ljude u neka lična verovanja, bez konkretnih dokaza,
Мој савет је да прво дефинишеш (бар за себе) шта је ходање по ватри.

Ако је реч о овоме са митбастера, у овом другом видеу је трик објашњен. А опет је и то играње ватром.

Мој други савет је не играти се ватром. :)

Мој савет је да прво дефинишеш (бар за себе) шта је ходање по ватри.

Ако је реч о овоме са митбастера, у овом другом видеу је трик објашњен. А опет је и то играње ватром.

Мој други савет је не играти се ватром. :)
ima ritual za koji je potrebna dugotrajna priprema....
a za ov drugo....FIRE; WALK WITH ME.....dugo ja gamižem ovim svetom i bar od vatre niisam nastradala

- - - - - - - - - -

Sunce se mora braniti svim silama
a kako protiv crnog zlog dede koji je još i Vladar:neutral:

dugo ja gamižem ovim svetom i bar od vatre niisam nastradala
Уф... има ли нешто што мене није стрефило.

Горео сам. Давио сам се. Дрмала ме је струја. Хм...

ветар ме још није однео, али има времена. :)

Зез на страну, опеткотине није тешко добити. Нпр. ухвати руком дно ужарене пегле.

Уф... има ли нешто што мене није стрефило.

Горео сам. Давио сам се. Дрмала ме је струја. Хм...

ветар ме још није однео, али има времена. :)

Зез на страну, опеткотине није тешко добити. Нпр. ухвати руком дно ужарене пегле.
Naslonila čitavu šaku na peglu kad sam bila mala, ali nemam ožiljak.....Za sunčanje koristim faktor 7659890 jer sam beloputa, al ipak mi je najgore naudio homo sapiens, gore od svih prirodnih elemenata..i od svih životinja.....do sad bar...pu pu pu

Naslonila čitavu šaku na peglu kad sam bila mala, ali nemam ožiljak.....Za sunčanje koristim faktor 7659890 jer sam beloputa, al ipak mi je najgore naudio homo sapiens, gore od svih prirodnih elemenata..i od svih životinja.....do sad bar...pu pu pu
Па добро, опекла си се. То је и било моје питање јер је коментар звучао као да те никад ништа није опекло.

Опекотине другог степена зарастају најчешће без ожиљака. Пегла на кратко даје први степен, ценим.

Па добро, опекла си се. То је и било моје питање јер је коментар звучао као да те никад ништа није опекло.

Опекотине другог степена зарастају најчешће без ожиљака. Пегла на кратко даје први степен, ценим.
Pa svako se bar jednom opekao, no ja sam navikla na sitne opekotine - uvek gasim sveću prstima, i često mogu jako vrelu posudu da držim, moj muž se još uvek čudi, a stvar je navike....mogu veću temperaturu na rukama da podnesem, sunce mi je mnogo veći problem...a moje natalno je afliktovano te se i bukvalno manifestuje - koža - Saturn

Дебелокожац. :p

Згодна зграда у мом крају:

ij_234235235.jpg

Што се архитектуре тиче, за мене је тај послератни НБ дефинитивно футуристичкији од новоградње у Амс.
Da prostiš, pošto sam predavala istoriju umetnosti u gimnaziji, posletani NBG je čist Socrealizam, koji je loše proistekao od predratnog Bauhausa koga ima dosta u starom BGDu, no fini ateljei i rotonde, na početku NBGa - na Starom sajmištu, su čist Bauhaus, kao i Opservatorija i kompleks oko nje na Zvezdari...

Da prostiš, pošto sam predavala istoriju umetnosti u gimnaziji, posletani NBG je čist Socrealizam, koji je loše proistekao od predratnog Bauhausa koga ima dosta u starom BGDu, no fini ateljei i rotonde, na početku NBGa - na Starom sajmištu, su čist Bauhaus, kao i Opservatorija i kompleks oko nje na Zvezdari...
Ништа не треба ја да праштам, него лепо реци јасно да ли заиста сматраш новоградњу у Амџи футуритистичкијом од НБ. Које године изградње у Амџи си простудирала? Да ли сматраш да је доста да кажеш да си -наводим- предавала нешто или желиш да кажеш шта су ти критеријуми за "футуристичност", и како си се баш за њих одлучила те како си их вредновала да би дошла до претходно наведеног закључка /ако си/.

`Фала.

Ништа не треба ја да праштам, него лепо реци јасно да ли заиста сматраш новоградњу у Амџи футуритистичкијом од НБ. Које године изградње у Амџи си простудирала? Да ли сматраш да је доста да кажеш да си -наводим- предавала нешто или желиш да кажеш шта су ти критеријуми за "футуристичност", и како си се баш за њих одлучила те како си их вредновала да би дошла до претходно наведеног закључка /ако си/.

`Фала.
u bre Mišo gde ti ode, ovo je kafana, mnogo si ozbiljan,nisam bila u Amdži, ali sam bila na NBGdu, imam oči pa vidim, a kriterijumi su usvojeni oblici arhitektonski koje sam godinama učila...A NBG je socrealizam, doduše, sad nove zgrade prave lepo, ali ono što si spominjao, posleratno je baš to...

u bre Mišo gde ti ode, ovo je kafana, mnogo si ozbiljan
Ја радио на два универзитета у две земље као наставно-истраживачки кадар а још увек сам у научно-истраживачкој бранши, па се заинтересујем када неко засева диплому. :)

,nisam bila u Amdži, ali sam bila na NBGdu, imam oči pa vidim,
Ја сам провео бар 60% живота на НБ, где сам живео у два стана а и нафоткао сам га се. У Амџи сам видео мање-више све типове кућа и станова новоградње док сам тражио дом који ћу да купим. Обишао сам 22 дома, сваки различитог типа. Такође још увек видим.

И поред своје оронулости услед неодржавања, мени сам НБ изгледа за коју еру модерније од новоградње у Амџи. Шта год сам овде видео, изгледа ми ретро и подсећа ме на неке зграде које смо имали на НБ још пре 90-их. А ради се о зградама изграђеним 2005+. Знаш ли нпр. како изгледа централна телефонска централа /или сл. назив/ на НБ? Такву архитектуру овде ни издалека нисам видео. О западној капији Београда да не причамо.

У Холандији имају градове попут Ротердама којем пословна зона бар на фоткама изгледа супермодерно. Не знам за стамбену коју сам овде коментарисао. Знам како је у Амџи.

Ако мислиш другачије, не треба ти диплома да приложиш уз своје мишљење. Само га истакнеш као - своје мишљење.

agatha@
Миша @
Čitam ovu vašu diskusiju i msm da je osnovni nesporazum što pričate o posleratnom periodu, koji posmatrate različito :zper:
agatha misli na posleratni period nakon 2 svetskog rata, a Миша na posleratni period devedestih.....
Eto, samo malo da uskočim :cool:

Видех:
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/491319/ISKRABAN-Vandali-napravili-bruku-od-Mosta-na-Adi

"Radovi na Mostu na Adi još nisu privedeni kraju, a vandali su uveliko našli način da na njemu ostave svoj trag."

Прво што ми хвата пажњу је "дивно чудо" како су вандали за две године и осам месеци открили да мост постоји, али гле, новинар не мари што за све то време мост још увек није готов (!!!!!!!!!!!!!). Они су се ухватили шкрабача, као да су шкрабачи нешто карактеритично за нас. Возио сам се јуче Амџом након читања тог чланка и спазих ово... свих 20-30 стубова ишарано.

skrabaci.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back