gost 351128
Domaćin
- Poruka
- 4.973
Sunce se mora braniti svim silama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мој савет је да прво дефинишеш (бар за себе) шта је ходање по ватри.Rado bih pričala o tome da sam SAMA to uspela da uradim ,a pošto nisam, nemam argumente, pa se sve zasniva da ja verujem u to, a po meni to nije dovoljno za smisleni razgovor, jer je idiotski ubeđivati ljude u neka lična verovanja, bez konkretnih dokaza,

ima ritual za koji je potrebna dugotrajna priprema....Мој савет је да прво дефинишеш (бар за себе) шта је ходање по ватри.
Ако је реч о овоме са митбастера, у овом другом видеу је трик објашњен. А опет је и то играње ватром.
Мој други савет је не играти се ватром.![]()
a kako protiv crnog zlog dede koji je još i VladarSunce se mora braniti svim silama

Уф... има ли нешто што мене није стрефило.dugo ja gamižem ovim svetom i bar od vatre niisam nastradala

Naslonila čitavu šaku na peglu kad sam bila mala, ali nemam ožiljak.....Za sunčanje koristim faktor 7659890 jer sam beloputa, al ipak mi je najgore naudio homo sapiens, gore od svih prirodnih elemenata..i od svih životinja.....do sad bar...pu pu puУф... има ли нешто што мене није стрефило.
Горео сам. Давио сам се. Дрмала ме је струја. Хм...
ветар ме још није однео, али има времена.
Зез на страну, опеткотине није тешко добити. Нпр. ухвати руком дно ужарене пегле.
Па добро, опекла си се. То је и било моје питање јер је коментар звучао као да те никад ништа није опекло.Naslonila čitavu šaku na peglu kad sam bila mala, ali nemam ožiljak.....Za sunčanje koristim faktor 7659890 jer sam beloputa, al ipak mi je najgore naudio homo sapiens, gore od svih prirodnih elemenata..i od svih životinja.....do sad bar...pu pu pu
Pa svako se bar jednom opekao, no ja sam navikla na sitne opekotine - uvek gasim sveću prstima, i često mogu jako vrelu posudu da držim, moj muž se još uvek čudi, a stvar je navike....mogu veću temperaturu na rukama da podnesem, sunce mi je mnogo veći problem...a moje natalno je afliktovano te se i bukvalno manifestuje - koža - SaturnПа добро, опекла си се. То је и било моје питање јер је коментар звучао као да те никад ништа није опекло.
Опекотине другог степена зарастају најчешће без ожиљака. Пегла на кратко даје први степен, ценим.

Pa pogledaj malo nacrte za futurističku arhitekturu, kao i stare epizode Mandraka i Flaš gordona- cela planeta Mongo je u tom fazonuХа ха ха ха.
Мени новоградња у Амџи изгледа као нешто што је хронолошки иза оног што имамо на Новом Београду.
Кхм, шта желиш да кажеш у веси с Амс vs. НБ?Pa pogledaj malo nacrte za futurističku arhitekturu, kao i stare epizode Mandraka i Flaš gordona- cela planeta Mongo je u tom fazonu
Pa teško da se NBG može meriti sa AMSКхм, шта желиш да кажеш у веси с Амс vs. НБ?

Da prostiš, pošto sam predavala istoriju umetnosti u gimnaziji, posletani NBG je čist Socrealizam, koji je loše proistekao od predratnog Bauhausa koga ima dosta u starom BGDu, no fini ateljei i rotonde, na početku NBGa - na Starom sajmištu, su čist Bauhaus, kao i Opservatorija i kompleks oko nje na Zvezdari...Што се архитектуре тиче, за мене је тај послератни НБ дефинитивно футуристичкији од новоградње у Амс.
Ништа не треба ја да праштам, него лепо реци јасно да ли заиста сматраш новоградњу у Амџи футуритистичкијом од НБ. Које године изградње у Амџи си простудирала? Да ли сматраш да је доста да кажеш да си -наводим- предавала нешто или желиш да кажеш шта су ти критеријуми за "футуристичност", и како си се баш за њих одлучила те како си их вредновала да би дошла до претходно наведеног закључка /ако си/.Da prostiš, pošto sam predavala istoriju umetnosti u gimnaziji, posletani NBG je čist Socrealizam, koji je loše proistekao od predratnog Bauhausa koga ima dosta u starom BGDu, no fini ateljei i rotonde, na početku NBGa - na Starom sajmištu, su čist Bauhaus, kao i Opservatorija i kompleks oko nje na Zvezdari...
u bre Mišo gde ti ode, ovo je kafana, mnogo si ozbiljan,nisam bila u Amdži, ali sam bila na NBGdu, imam oči pa vidim, a kriterijumi su usvojeni oblici arhitektonski koje sam godinama učila...A NBG je socrealizam, doduše, sad nove zgrade prave lepo, ali ono što si spominjao, posleratno je baš to...Ништа не треба ја да праштам, него лепо реци јасно да ли заиста сматраш новоградњу у Амџи футуритистичкијом од НБ. Које године изградње у Амџи си простудирала? Да ли сматраш да је доста да кажеш да си -наводим- предавала нешто или желиш да кажеш шта су ти критеријуми за "футуристичност", и како си се баш за њих одлучила те како си их вредновала да би дошла до претходно наведеног закључка /ако си/.
`Фала.
Ја радио на два универзитета у две земље као наставно-истраживачки кадар а још увек сам у научно-истраживачкој бранши, па се заинтересујем када неко засева диплому.u bre Mišo gde ti ode, ovo je kafana, mnogo si ozbiljan

Ја сам провео бар 60% живота на НБ, где сам живео у два стана а и нафоткао сам га се. У Амџи сам видео мање-више све типове кућа и станова новоградње док сам тражио дом који ћу да купим. Обишао сам 22 дома, сваки различитог типа. Такође још увек видим.,nisam bila u Amdži, ali sam bila na NBGdu, imam oči pa vidim,

Дебелокожац.
Згодна зграда у мом крају:
![]()