HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
hehe, tek sam sad provalila da ultimana volim shto je kratak i jasan...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Баш обрнуто, радити само оно што прија и давати, пружати. Себичност се враћа себичлуком, а давање пружањем.
Pa sta kazete onda?
Da sjednemo svi i da cekamo da nam se dese karma i sudbina?
Jedino vidis mene sa baterijskom lampom kako tumaram UltimaNovim tunelom i trazim sigurnosni izlaz!![]()

Sudbina se dešava, čekao ti nju ili ne. To je poenta. I ne pitaš se mnogo oko toga, što je zapravo prilično deprimirajuće saznanje....
hehe, tek sam sad provalila da ultimana volim shto je kratak i jasan...![]()
nesto mi se cini da je u danasnje vreme bolje biti sebican...oni bas rade samo ono sto im prija
MARS Konačno,posle predugog boravka u znaku Vaga,,ulazi u svoje prirodno sedište,Škorpija..Haotičan i naporan period za Vage,Ovnove,Rakove i Jarčeve,konačno se završava,i počinje period stabilizacije,gde god je bilo problema.A verujem,bilo ih je na svim poljima..Čak osam meseci,je remetio i rušio planove,donosio nervozu,borbu,komplikacije..uhh..bio je zaista težak period..Od 26.jula,počinje miran i stabilan period,napreda i poboljšanje za Vage,rakove,Ovnove,Jarčeve,ali i za Škorpije,jer Mars donosi preko potrebnu snagu da krenete sa "mrtve tačke",i počnete da sredjujete život..ostali: STRELAC-odmor,putovanja,iznenadni dobici.VODOLIJA-obnavljanje "razrušenog",nova snaga za poslove,dobici.RIBE-Nove ponude u vezi posla i ljubavi.BIK- konačno razrešenje na ljubavnom planu.čak i ako vam teško padne-to je dobro za vas-jer dajete šansu za novo BLIZANCI-veća šansa za dobitke iz "daleka",rešavanja finansijskih problema.LAV- uživajte i osmeh na lice DEVICA-Dobra koncentracija na poslovnom planu,dobri planovi,dobri potezi u vezi nekretnina...

naravno kad je gayЖенскасти глас у песми.![]()

Када је simple man.
То је оно, просто к'о пасуљ. Да не кажемо просто к'о Бик. 

pazi svoj osetljivi blizanački stomak, šalim se....ako si 0 krvna grupa, uživaj u roštilju....ja nešto meso ne volim, jedem ga u zanemarljivim količinama i to jednom nedeljno... krvna grupa sam A, a mi najmanje treba da jedemo mese, takva sam od rođenja, ovo za krvne grupe samo potvrđuje....Idem sutra na svadbu u Leskovac, biće nadam se dobrog roštilja.![]()

pazi svoj osetljivi blizanački stomak, šalim se....ako si 0 krvna grupa, uživaj u roštilju....ja nešto meso ne volim, jedem ga u zanemarljivim količinama i to jednom nedeljno... krvna grupa sam A, a mi najmanje treba da jedemo mese, takva sam od rođenja, ovo za krvne grupe samo potvrđuje....