- Poruka
- 10.864
Shvatila sam Komri, ne brini. Shvatam solidno iako sam plavuša.
Samo što ti nisi shvatio moj odgovor na način na koji je trebalo a to je možda do mene a možda do tebe![]()
I ti si dobila pojačanje jer sam i ja plavuša
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shvatila sam Komri, ne brini. Shvatam solidno iako sam plavuša.
Samo što ti nisi shvatio moj odgovor na način na koji je trebalo a to je možda do mene a možda do tebe![]()
jel ti donela sreću ona detelina kad si je metnuo na afatar?
Nije, već sam pisao o tome...izvisio sam za dobar posao...

Sad pitam ozbiljno.
Da li verujete u takve stvari?

Ne verujem. Kao što ne verujem ni u vizualizaciju ciljeva, jer mi naprosto ne radi...![]()
ja verujem u sve ono što u ljudima stvara pozitivizam, makar bilo i zabluda, psiha je čudo![]()
Mozes da promijenis, korigujes, utices. Nas karakter odredjuje nasu sudbinu, jer od toga kakvi smo zavisi kako cemo postupiti u odredjenoj situaciji. A karakter je SKORO nepromjenljiva kategorija, no ucimo i mijenjamo se, oblikujemo i usavrsavamo cijelog zivota i zato nam nista nije zacrtano vec mi uticemo na nasu sudbinu, data nam je slobodna volja odlucivanja....to je moje misljenje i stav.
Mozes da promijenis, korigujes, utices. Nas karakter odredjuje nasu sudbinu, jer od toga kakvi smo zavisi kako cemo postupiti u odredjenoj situaciji. A karakter je SKORO nepromjenljiva kategorija, no ucimo i mijenjamo se, oblikujemo i usavrsavamo cijelog zivota i zato nam nista nije zacrtano vec mi uticemo na nasu sudbinu, data nam je slobodna volja odlucivanja....to je moje misljenje i stav.
a naš karakter je određen našim horskopom u korenu...I to što učimo i menjamo se je određeno. Nekome je po horoskopu predodređen duhovni radi i samim tim napredak, a nekome ne.
Ali ako imam taj uticaja na dogadjaje kako nam onda astrologija pokazuje da nam je životni put zacrtan časom i mestom rodjenja?ž
Ako je karmički određeno da ćeš sresti tog i tog i da ćeš se udati za njega to nema mnogo veze sa tvojim menjanjem i korigovanjem.

Ako je karmički određeno da ćeš sresti tog i tog i da ćeš se udati za njega to nema mnogo veze sa tvojim menjanjem i korigovanjem.
Ne razumijem pitanje.
da je ovo sto kazes naucno dokazana cinjenica zivot bi bio jako besmislen. Svi bi sjeli i nasli nekog dobrog astrologa da im procita natalnu i onda mi odmah mirno mogli na onaj svijet, jer cemu zivot kad je sve izvjesno, zacrtano, odredjeno, unaprijed predodredjeno... Ako nekome jos nije "dat nikakav duhovni rast" ako mu nije data ta mogucnost u cemu je smisao njegovog postojanja? Mogao se tako roditi i kao biljka, zasto nije? Zasto se rodio kao covjek?
Ono što vidim kod mnogih ljudi je niska svest i nedostatak IKAKVOG potencijala da unaprede sebe...možda grešim.Ako mi npr. u natalnoj karti stoji da ću završiti fakultet ispada da ću ga završiti na ovaj ili onaj način ne moram se nešto previše truditi.
To sve me podseća na onu priču zašto je Bog rešio da ljudi više ne znaju čas kada će umreti.