- Poruka
- 115.857
Zdravo
Egonice
EgoniceDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Egonice
ZdravoEgonice
Nisam, ali zato toplo preporučijem ''American horror story''- tri nezavisna serijala, Ukleta kuća, Azil za umobolne i Koven- ja sam oduševljena.....Mišo daj neke fotke, uvek imaš nešto novo........
..................
Samo Komriju da kažem, neka se ne žali, lakše mu je nego Šešelju trenutno i njemu je Sa u Sco
- - - - - - - - - -
E, svi ste tu![]()
Skoro svi...
Nego, da pitam da li je neko od vas gledao Salem? Kako su bomabastično najavili serijal, a ono puritanska glupost...
Nisam, ali zato toplo preporučijem ''American horror story''- tri nezavisna serijala, Ukleta kuća, Azil za umobolne i Koven- ja sam oduševljena.....
sećam se ja tvojih ranijih avatara - baš su bili dobri...a za to mirno, pst, da ne ureknemo, kad god sam to rekla, dođe trol - ko neka invokacijaMirno, mirno....Uglavnom nam je tako ovde
ćaos nela,
pa svi menjate avatare, doći ću u iskušenje....da i ja učinim nešto.

sve pljuštali neki pp-ovi ,,ijao promeni to..., žasu i tako..."
Ustvari baš je bio cool, neka rasčupana cica sa crvenim ružem i razmazanom maskarom 

ljudska priroda.... da nikad nije zadovoljna...cuda ciniA meni se baš taj svideo....sa crvenom kosom...Eh, moj prvi avatar...
Navukao je gnev forumaških masasve pljuštali neki pp-ovi ,,ijao promeni to..., žasu i tako..."
Ustvari baš je bio cool, neka rasčupana cica sa crvenim ružem i razmazanom maskarom
Zatim, je bilo još par komada, šta znam,svi su mi bili dragi i lepi, ah šta reći![]()
Ako sad ne dođe Trol, biće presedan....ili spava....nekad i mirno ne valja...ljudska priroda.... da nikad nije zadovoljna...cuda cini

Из те бранше препоручујем Grave Encounters и Grave Encounters 2.Nisam, ali zato toplo preporučijem ''American horror story''- tri nezavisna serijala, Ukleta kuća, Azil za umobolne i Koven- ja sam oduševljena.....
HvalaИз те бранше препоручујем Grave Encounters и Grave Encounters 2.
.
..................
Samo Komriju da kažem, neka se ne žali, lakše mu je nego Šešelju trenutno i njemu je Sa u Sco
- - - - - - - - - -
.

E što se radujem Saturnu u Strelcu....![]()
![]()
![]()

Да, највећа мистерија ту је ко сече сву траву.

А мени ће шесту кућу да прелази госн. Саки

А како тепаш Месецу ако није проблем знати?
Је л' да га зовемо Меца или Мућак 
мало смеха за промену.Моки и суки, то су срца два, ...мокију
Нисам видео зато што сам се смејао 
баш импонује