ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Kamalele : Посети некад Зоо врт када хране друге животиње пилићима.

Или замисли тек пилетина пуњена јајима (пилећим, наравно) и онда похована (јаја, мућкана). Геноцид у малом.

Иначе, и ја храним своје мачке пилетином.
A jel ih puštaš u kuću? Treba obor da im u dvorištu podigneš da bi bio ljubitelj životinja iz veganske crkve....

Jesam frajer. Imam normalnu i visinu i kilazu. Reci koiko ti imas kila?

Vidim da se bavite mojom privatnoscu, to osim sto je zabranjeno govori i o tome koliko ste mentalno ugrozeni. Kako i ne bi bili kada svaki dan jedete kancerogenu piletinu, MNG koji cepa mentalne ovojnice i drugi industrijski otpad. Ti nekom da kazes da zivi u pecini i da je ovakav ili onakav, a drzis gomilu macketina u cetiri zida sa kojima spavas. To nije zdravorazumski, spavati sa zivotinjom u krevetu. Uzas.
172 cm, 58 kg, videli me neki ljudi odavde u reali, kad bi hteli da komuniciraju s tobom, rekli bi ti kako izgledam, crko bi od muke....koja gomila mačketina, lažovčino patološka, jednu mačku imam u 130 m2.
videla sam ti sliku - ko te slago da si frajer....

Ја као један Стрелац не могу да држим животињу на ланцу, а тек не мачку која је слободоумна :mrgreen:
Делим их на годишњој бази, али без вакцинације претходне. Три женке тренутно.

Лоши људи су ми убили мачора. Паметнију животињу имао нисам.

Едит : ''Мили по телу'' :rotf: па шта је то, ларва или животиња :hahaha:

Drzis nekoliko macketina u stanu. Zivi uzas, lezis i zivotinja ti mili po telu a dlake svuda po posteljini. Katastrofa sta sebi neki dozvoljavaju.
A kako ti znaš koliko mačaka imam, pucaš Kakaele, pucaš......Pazi, on zna koliko JA mačaka imam...Pa stvarno, kako te bre nije sramota što tako lupetaš...sad ćeš da pukneš, samo što nisi....:zcepanje:

172 cm, 58 kg, videli me neki ljudi odavde u reali, kad bi hteli da komuniciraju s tobom, rekli bi ti kako izgledam, crko bi od muke....koja gomila mačketina, lažovčino patološka, jednu mačku imam u 130 m2.

Pisala si da drzis macke i da si emotivno vezana za macke. I da je jedna nebitno, po tebi normalno je spavati u krevetu sa mackama?
Sta ako ti dete proguta dlaku pa zavrsi na hirurgiji? O tome pretpostavljam nisi razmisljala, radila si meditacije jer kako navodis za sebe ti si i budista.

To sto postavljas slike mrtvih zivotinja sa srpskih slava, ma kakve ima veze, vazno je da si ti u sebi budista. Da se osecas kao budista. I da navodis za sebe da si ljubitelj zivotinja jer imas macku.

:fdlan:

Pisala si da drzis macke i da si emotivno vezana za macke. I da je jedna nebitno, po tebi normalno je spavati u krevetu sa mackama?
Sta ako ti dete proguta dlaku pa zavrsi na hirurgiji? O tome pretpostavljam nisi razmisljala, radila si meditacije jer kako navodis za sebe ti si i budista.

To sto postavljas slike mrtvih zivotinja sa srpskih slava, ma kakve ima veze, vazno je da si ti u sebi budista. Da se osecas kao budista. I da navodis za sebe da si ljubitelj zivotinja jer imas macku.

:fdlan:
I to lažeš-nikad u životu ni sa jedne slave nisam postavila sliku. A o tvojoj sposobnosti rasuđivanja govori i činjenica da si godinama ovde lupetao i govorio ''Mi'' umesto ''ja''....Kraljevski plural ili višestruka ličnost?

žao mi je Egona ako sam ti napravila posao....al nije lako suočiti se sa ovakvim egzemplarima, laku noć, sad će ''lepotan'' da zadnji postuje i ''pokopa me'', pa će moći mirno u svoj ogromni harem, da se pokaže u najboljem svetlu....

pa će moći mirno u svoj ogromni harem

broom-closet.jpg

Slika harema.

Da crknem od muke gledajuci tebe?.... bokte, koliki naboj ega.

Slobodno dizi sama sebi cenu ali ne preko mene. Zene koje su prevalile cetrdesetu nisu mi zanimljive.
kao ni oni PP koje si mi slao a koje još čuvam, poštujem pravilnik, neću ih objaviti, ali POSTOJE, tako da si u lažima nadmašio i samog sebe....I tad sam imala preko četres....:zcepanje:

Slobodno objavi. Jedna je isto tako sa teme Vodolija isto baronisala da sam je muvao preko pp a zaebala se jer sam ja sacuvao prepisku. Htela predstaviti razgovor i moju dobru nameru u vezi njegog problema sa hodanjem kao muvanje. Povukla se ko popisana. Nedugo zatm je i napustila forum.

- - - - - - - - - -

A sta kazes, cuvas prepisku staru dve godine? Leleee..... :sad2:

I jedna sa religije je dokumentovala ne prepisku vec sve moje postove sa Krstarice. Ja sta god napisem (nekoliko hiljada poruka) ona sejvuje u racunar. Kasnije je menjala, skracivala i manipulisala u pokusaju da me predstavi kao satanistu. A ti cuvas moj post od pre dve godine... kuku

Хахаха, а смешан си. Немој себе да мећеш у исти кош. То тек треба да ДОКАЖЕШ да си у стању да ти овако нешто урадиш.

:mazi:

Kamael je pisao o tragediji koja je pogodila Srbiju jos tokom aprila, svojim postovima onim inteligentnijim ukazivao sto su oni sami i ukapirali jer su inteligentni. Verifikovano i dokazano.

Izvoli, red je na tebe da izneses svoje, bar jedno astro tumacenje. Bilo kakvo.

- - - - - - - - - -

U stvari nemoj. Nismo na istoj ravni da bi o ovim stvarima diskutovali. Bavi se ko poslednji olos iznosenjem mojih licnih podataka, to ti bolje ide.

Obrati paznju sta rade korisnici koje nikad ne regulises. Prvo me ti vredjas as ve jer sam kulturno postavio pitanje Komriju od kada slusa autorku koja je napisala lezbejsku himnu a to mi je palo na pamet jer si ti postavila njenu pesmu a on rekao da je slusa. Ja nisam opterecenen vasim seksualnim opredeljenjima ali meni je cudno kao sto je slucaj sa vecinom populacije da muskarci slusaju taj tip muzike.

Na to je doslo prvo sa tvoje strane vredjanje mene, a onda ti se pridruzuju forumasi koji celo vece zatrpavaju kafanu muzikom homoseksualnih izvodjaca. Ja opterecen?

a sto pitas? :rumenka:

mozda ti vise pase? :per: :flert:

Ја засп`о с мислима на нову везу, и сањао ништа од тога. Онда се по буђењу још мало вратио назад и у 35 минута сањао да планирам романтично крстарење Амџа - Београд - Амџа, и гугл каже 45 сати у једном смеру. Устанем, одем на гугл ал` нема таквих понуда.

Е, јбг. :p

Ал` брзам. Још нема ни нове везе. ;)

Срећан петак!

Poslednja izmena:

Duboko, dublje, još dublje...
tonem u plavo još plavlje...
letim visoko, jos bih gore
slutim nevinost tek rođene zore...

Svemir, svilen i plav ko krv princa
plavi vojnik na putu do sunca...
sa nadom jaše na plavoj ptici
čujem tišinu, oko mene su krici...