ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2289608.jpg

Kamael@ krajnje je vreme da se zapitaš šta to nije ok sa tobom? Na svim pdf-ovima dobijaš kaznene poene, svuda provociraš korisnike, prost i agresivan si, a ta opsednutost homoseksualcima je za psihoterapeuta, tvoja iskrivljena logika ide do te mere da pljuješ i vređaš sve oko sebe, tako da mislim da je sramno i ne služi ti na čast-ako već sebe doživljavaš kao astrologa.
Pre neko veče si čoveka ovde prozivao da je gej, išla sam redom i brisala komentare, taj čovek nije ni prvi ni poslednji koga si vređao.
Iskreno, nadam se da ćeš potražiti stručnu pomoć, nije tebi ni malo lako.

Обично је обрнуто, тј. када идеш с хладног на топло. Тако беше нека беба у САД умрла када су је изнели из климатизованих кола.

Kamael@ krajnje je vreme da se zapitaš šta to nije ok sa tobom? Na svim pdf-ovima dobijaš kaznene poene, svuda provociraš korisnike, prost i agresivan si, a ta opsednutost homoseksualcima je za psihoterapeuta, tvoja iskrivljena logika ide do te mere da pljuješ i vređaš sve oko sebe, tako da mislim da je sramno i ne služi ti na čast-ako već sebe doživljavaš kao astrologa.
Pre neko veče si čoveka ovde prozivao da je gej, išla sam redom i brisala komentare, taj čovek nije ni prvi ni poslednji koga si vređao.
Iskreno, nadam se da ćeš potražiti stručnu pomoć, nije tebi ni malo lako.

Pitao sam Komrija od kada slusa lezbejsku muziku. Liki Li cije klipove postavljas je lezbejka i to zna ceo svet. Ako za obicno pitanje ti meni nabacujes opterecenost zapitaj se ko je opterecen, ja ili ti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back