ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam generalno jaku sumnjičav prema astrološkim prognozama iz najmanje dva razloga: 1. jer je to jako teško 2. pitanje je da li je budućnost tačno zacrtana. S druge strane opis ličnosti i životnih okolnosti radi kao švajcarski sat.
Da napomenem i da su mi i neki dobri astrolozi davali pogrešne prognoze...

mislim da je stvar u tome da astrolozi neće da ti kažu sve, ne znam zašto je to tako, ali ja ne sretoh nekog ko reče sve od A do Š, samo što sa tim delimičnim tumačenjima mi (obični smrtnici) ne možemo sklopiti celinu pa nas to još više zbunjuje. Pogotovo ako ti više njih tumači pa svako kaže po nešto svoje onda si se shebo u startu (kao ja recimo)
horoskop doživljavam kao nešto što važi bez spoljnih uticaja, e sad kako se u životu uglavnom umešaju neke stvari najviše ipak zavisi od nas samih.
prihvati činjenicu da horoskop nije proricanje sudbine, to rade gatare i više veruje u sebe

kad vec pocrne? ovde cu ti odgovoriti da mi ostali ne zamere.

Recimo da mi danas astrolog kaze: imaces dvoje dece (a ja trenutno nemam ni jedno). Sutra mi dodje neka zuta minuta i roknem se. Spoljni uticaj mu dodje taj neki klik u mojoj glavi jer sprecava pojavu dece.
Jeste banalan primer ali je moguc. Seti se onog ludaka sto je ustao i pobio ceo komsiluk, jednostavno se nadjes na losem mestu iz cistog mira i sva predvidjanja astrologa padnu u vodu. Znaci astrolog moze da ti ukaze na potencijalne sanse, da ti olaksa donosenje nekih odluka ali ne moze da odlucuje umesto tebe. Isto tako ne mozes sedeti skrstenih ruku i cekati da nesto padne sa neba, ne ide tako u zivotu.

Naravno to je samo moje vidjenje i razmisljanje (i ne prozivam ni Trumana niti ikog drugog), ne znaci cak ni da je ispravno ali tako ja rezonujem tu temu.

Mr Komri, nisam siguran da li je to tačno rezonovanje zato što ako ti dune da se ubiješ to je pretpostavljam pod uticajem tranzita a treba pitati astrologe kako se to uklapa sa natalnom kartom. :) Elem, zanimljivo pitanje si pokrenuo.

Svaka čast! Pitam to jer sam tek od skora krenuo da ga čitam. Imam na kompu dosta izdanja i svi su na italijanskom pa sam to krenuo da prevodim. :) Biće to dug put...
A u kom fazonu je Marti Misterija? Je l isto nešto natprirodno?

Svaka čast! Pitam to jer sam tek od skora krenuo da ga čitam. Imam na kompu dosta izdanja i svi su na italijanskom pa sam to krenuo da prevodim. :) Biće to dug put...
A u kom fazonu je Marti Misterija? Je l isto nešto natprirodno?
Pa samo ti ime kaže, neka varijanta Indijane Džonsa, i bavi se iščezlim civilizacijama,istorijskim zagonetkama i sličnim, OBAVEZNO pročitaj

Drago mi je da ovde ima ljudi s dobrim strip ukusom. Ja sam tek ušao u njegov univerzum. :) I ako znaš neki torent za srpski prevod nemoj da se suzdržavaš da to podeliš sa svojim forumskim drugarom ;)

Komri, mogu da pretostavim.
Uvek se trudim da kupim knjige, jer za mene je osećaj da je imam tek kada je listam i premeštam po kući,čitam, itd....Moram priznati da isti osećaj imam i za strip,jer ranije sam kupovala Dilana, sada povremeno uzmem da pročitam, ali nisam kolekcionar stripova, ne kupujem ih mahnito kao knjige, tek na sajmu jednom godišnje -ako pronađem neke primerke koji me zanimaju.

Kada je reč o odnosu držanja u rukama i pikselima ja više uživam da držim u ruci strip nego knjigu...Uzeo sam sad jednog Konana iz biblioteke i sjajan je osećaj gledati te slike i čitati to.

o5aqes.jpg

SILVER SURFER - jedan, jedini i jedinstveni :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back