ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
4ff4bcd286747871867dd05d12cfada6.jpg

wild child, meni nije smešno već tužno da neko privlači pažnju na taj način. Nisam rekao da loše peva ni da je pesma loša, ali pitanje je da li bi pobedila da je izvođač neki ''običan lik''

Na koji nacin?
Tvoja ecenica je bila
Je l ova Evropa toliko prsla da tranvestit osvoji Evroviziju...
Sto je po meni malo drugacije od
tužno da neko privlači pažnju na taj način

Sto implicira sta, da sve trandze ovog sveta privlace paznju svojim...ne znam, stilom zivota, nazovi kako to oces.
Meni je opet nestvarno da se od Evrovizije ocekuje nesto drugo nego privlacenje paznje. Naravno da ce je privlaciti. Sto se mene tice bole me dupe dal je privlaci maskama kao Lordi svojevremeno, Dastinom curkom na gramofonskoj ploci ili bradatom he-she male-om. Jel i to bilo bizarno?
Bezveze je da, bezveze je to sto se ljudi sluze takvim trikovima ali ako se ne varam Koncita nije u tome izuzetak - ali Evrovizija se uvek svodila na to da odskocis od mase. Ne secam se da je nekad bila reper za kvalitet. Lake note.
Ebes ga, ako neko Evrosong smatra takmicenjem kvalitetne muzike onda bolje da se zabrine za svoj muzicki ukus.

A ako pesma nije losa, i ako izvodjac zapravo dobro peva, problem je u ?
U tome st se snasao bolje od ostalih?

Meni je tuzno da ljudi zapravo jos uvek velikim problem smatraju bradate trandze pored svih govana koje ruse moral i humanost ljudske rase

Poslednja izmena:
Ja stvarno ne mogu porediti maske sa bradatom zenom ili covekom, sta li je vec...U svakom slucaju, ne moramo se svi slagati u misljenjima. BIlo je i boljih izvodjaca na jucerasnjem takmicenju...

S obzirom da se na političkom nivou transeksualizam propagira kao nešto što je kul ( bitno je samo da je različito, nema veze što je glupo i bizarno ) moja izjava da je ''Evropa prsla'' i te kako ima smisla. Bilo je i drugih bizarnih učesnika u novijoj istorija Eurosonga, ali ova ih je po mom mišljenju sve nadmašila.

S obzirom da se na političkom nivou transeksualizam propagira kao nešto što je kul ( bitno je samo da je različito, nema veze što je glupo i bizarno ) moja izjava da je ''Evropa prsla'' i te kako ima smisla. Bilo je i drugih bizarnih učesnika u novijoj istorija Eurosonga, ali ova ih je po mom mišljenju sve nadmašila.

I JOPET se slazem u potpunosti!

Inače, primetio sam da neki mešaju transeksualizam i homoseksualizam - kao ako kažeš da je ovo prvo glupost onda si uvredio i gejove. To naprosto nije tačno, a trandže su i estetski ružna i bizarna pojava.

Pa, ajd šta se štrecaš...
Bilo ljudi na javnoj sceni i pre ovog Eurosonga...Koliko znam Amanda Lear je gravitirala dok još nismo bili ni rođeni, kao i mnogi drugi....
Nego slažem se sa Wilde u potpunosti ( Eurosong nije reper za dobru muziku),pa da i nju ne citiram :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back