- Poruka
- 115.899
nek ti je sa srećom, taman za novi stan, da sve krene na dobro,možeš da ga otprintaš i staviš negde - ili da ga nosiš u novčaniku, neće da škodibravo agatha...
- - - - - - - - - -
e, uselila sam se, i ne znam odakle da krenem...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nek ti je sa srećom, taman za novi stan, da sve krene na dobro,možeš da ga otprintaš i staviš negde - ili da ga nosiš u novčaniku, neće da škodibravo agatha...
- - - - - - - - - -

bravo agatha...
- - - - - - - - - -

aj sa srecom...
kreni od svud po malo...![]()

hvala draga...
pa moracu tako...![]()

Zdravo draga Strelčice - koleginiceGde ste ljudi, sto je tako mirno?![]()

Prosto mi je neverovatno da je slucajnost! U poslednjih 2 meseca , od prilike, sve ljude koje sam upoznala, bili su odredjenih godista, i to 66-to, 71-vo i 83-ce, kako je to moguce? I plus, skoro svi imaju Mesec u Lavu, ili im je naglasen Jarac! 
Za Mesec u Lavu mi je apsolutno jasno - trigonira nam Sunce, godišta najverovatnije imaju veze sa kompatibilnošću u kineskom zodijaku, a Saturn verovatno odgovara nečem u tvom natalu. Ja spadam u one koji vole crnog mučitelja, jer sam baš Jupiter - Saturn, Sunce u 11, a kad bih se tetovirala (ne smem, plašim se) ovo bih stavila:
![]()
Pa i ja se zato nisam tetovirala, ali bih volela da imam ovaj simbol - nacrtaću ga na majici, ionako godinama slikam i po tekstiluМех... мени би тетоважа била нешто нај-бзвз да урадим. Нет.
Ništa logičnije - pa Saturn je star, pravo ime mu je Kron - VREMESjajno! Za Mesec u Lavu ima logike, godista mi jos nisu jasna, a sto je tice Jarca, moj vladar podznaka ( Merkur) je u Jarcu, mozda je zbog toga? A i po sekundarnim progresijama, Sunce i Venera su u Jarcu, cini mi se... Da, i Merkur je u Jarcu! Inace, svi likovi kojima je jak Jarac ili Saturn, imaju veze sa istorijom ili arheologijom...
Proveri slaganja u kineskom - 66. je Konj a 71. i 83. Divlji vepar, naravno prvo obrati pažnju na datume rođenja, jer početak kineske godine se ne poklapa sa gregorijanskim kalendarom, a još nije fiksni - svake godine je drugačije- od kraja januara do prvih dana februaraEhej! Pa ima i budnih!
Agatha, sjajan je smajli!![]()
Nego da vas pitam nestoProsto mi je neverovatno da je slucajnost! U poslednjih 2 meseca , od prilike, sve ljude koje sam upoznala, bili su odredjenih godista, i to 66-to, 71-vo i 83-ce, kako je to moguce? I plus, skoro svi imaju Mesec u Lavu, ili im je naglasen Jarac!
![]()
Хехех. Ја немам ту привилегију па ми такве `твари штампају на мајицама.nacrtaću ga na majici, ionako godinama slikam i po tekstilu
Lep simbolХехех. Ја немам ту привилегију па ми такве `твари штампају на мајицама.
![]()