ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ženski ideal u muškoj karti opisan je venerom i mesecom.

npr.
Muškarac sa Mesecom u Ovnu voli hrabre, jake, sposobne žene, podsvesno u ženi tražI lidera; sa Venerom u Ovnu voli žene sa muškom frizurom, koje se bave sportom, pomalo mišićave, mršave čak i koščate. Takođe voli da njega žena “ smuva “.

Muškarac sa Mesecom u znaku Jarca[/b] reaguje na tamniji ten, crnokose žene, ozbiljnog, pa čak i tužnog izraza lica; takođe voli starije žene…Sa Venerom u znaku Jarca voli klasičan stil oblačenja, žene obučene u kožu, tamnije tonove garderobe.

itd. ja ti znam po nešto od tih uopštnih stvari, a sad za konkrtno to što pitaš čekaj nekog od genijalaca

btw muški ideal u ženskom natalu opisan je marsom i suncem

ok hvala
ja sam upucena da je u zenskom mars u smislu karakteristike momaka pre braka koje je privlace, a muzevljeve karakteristike je descendant
nije mi jasno kako sunce da je muski ideal, znaci moj ideal je muskarac s mojim horoskopskim znakom ?

Mislim da ne, osim ako ta planeta baš nije izražena i kod nje pa tako ispunjava simboliku onoga što on traži :)
Kod žena se kako kažu gledaju Mars i Sunce za partnera.
Kod muških, Mesec za karakter i Ve za izgled, stil itd.

Pa ako je njemu recimo Ve u Škorpiji, možda će padati na žene tog tipa( provokativne, čipkice) ali ne nužno na bilo koju žensku Ve u Sco :)

Ili recimo iz mog iskustva..znam dosta dečaka sa Ve u jarcu koji padaju na starije ženske i iskustvo..ali to ne znači nužna da će ona sa Ve u Jarcu biti takva.

E sad ja sam baš amater...možda i grešim..neko će već demantovati ili potvrditi:)

- - - - - - - - - -

Eto kasnim! Dok ja otkucam :lol:

Ћути, квадрира ми Сунце транзитни и то из све учмалије стационаронсти. :) Најбоље ми је да будем у бункеру неко време.

hihihihihihiihi jaoj kad mi u Decembru prđe preko IC linije, kakva će to fešta da bude :zurka:
mi ćemo piti najstarije vince koje imam a Egona će dobiti domaći paradajz sa hledom

- - - - - - - - - -

Ћути, квадрира ми Сунце транзитни и то из све учмалије стационаронсти. :) Најбоље ми је да будем у бункеру неко време.

vraća mi se u konjukciju sa natalnim, imal ko jači? :aaa:

Ajmo jos jednom
kako je u zenskom sunce partner? ako je ona skorpia , tezi partneru skorpionu ?
rekla mi milja za muza da je preko puta ascendanta da je to nasa srodna dusa kojoj tezimo tojest da ce muz imati karakteristike tog znaka
a prethodne veze ce biti sa decacima koji imaju karakteristike ili znak u kome je mars
koliko je to validno ??

Ajmo jos jednom
rekla mi milja za muza da je preko puta ascendanta da je to nasa srodna dusa kojoj tezimo tojest da ce muz imati karakteristike tog znaka
a prethodne veze ce biti sa decacima koji imaju karakteristike ili znak u kome je mars
koliko je to validno ??

ne znači da će biti Skorpija, nego ga škorpija opisuje, napiso bi ti ja opis, ali ga ne znam :hahaha:
uglavnom proučavam sa muške strane i očajno mi ide

MARS U BIKU - Usporen, staložen, ali kada krene, niko ga ne zaustavi!
Mars je ovde u svom egzilu, nije izražen pošto je Bik Fiksni. Ova osoba ima snage, mada ne deluje tako na prvi pogled.
Često su korpulentne osobe – “ima ih”, gurmani su. Svoju energiju štedljivo troše i ulažu ih u pravu stvar. Ne ističu se puno. Vrlo su tvrdoglavi.
Karakteristično je to da je njihova snaga pre snaga otpora nego snaga nadmetanja.
Ovo nije položaj velike hrabrosti, ali se istačinju borbenošću naročito kada treba obezbediti finansijsku sigurnost ili skućiti kuću - tu su energični.
Naglašena im je senzualnost, jak libido, naročito muški. Prisutna je velika ljubomora, neobuzdane želje, grub i primitivan sexualno ponašanje.
Pokazatelj je velike plodnosti.Oba pola naginju vernosti, ali zbog snažnih (i neostvarenih) želja mogu dosta propatiti u životu.

SEX: Prisutna je velika ljubomora, neobuzdane želje, grub i primitivan sex. Ali kod pozitivnih tipova velika vernost i uredan seksualni život.

POSLOVI: Okrenut ka sticanju bogatastva. U odredjenim situacijama iskazuje fanatičnost, brutalnost, primitivizam, nekontrolisan napad besa, posesivnost.

NA LJUBAVNOM PLANU ženu privlače je osobe znaka Bika ili lepi racionalni, praktični i uspešni, ali i Devica i Jarac.

Ajmo jos jednom
koliko je to validno ??
Kada pričamo o partnerstvima u životu ženske osobe...Mars je tip muškarca ( njegova pozicija u kući i znaku, plus aspekti) opisuju tip muškaraca koji privlači žensku osobu. Dalje, posmatramo 5. kuću, tj vladara te kuće i planete u njoj (ako ih ima), takođe u aspektima, i sve da ne ponavljam...
Descendent tj vrh 7 kuće je ono što očekujemo od partnera (bračna ili vanbračna zajednica...) Planeta koja vlada tim znakom u kojoj počinje 7 kuća, govori šta ustvari dobijamo. Ne mora obavezno da se poklapa ono što se želi i dobije :) Vladari kuća uvek su bitni. Dalje, posmatramo čitavu seriju 7, tj šta i se nalazi u znaku Vage...Posmatramo i Sunce, jer ono jeste jedan od signifikatora muža.
Dakle, malo dubioznije istražiti, ne gleda se jedan faktor.
Ovo je skraćena verzija, da ti ne pišem šta ja sve gledam :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back