ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam sujetna verovatno i gotovo definitivno priznajem , al me to ne zanima :lol: pu pu sotono ...

kako da pronadjem odgovarajuci podznak kad mama nije sigurna u koliko uri sam dreknula? :lol:

Recimo, bitno je okvirno vreme, ako se ne zna tačno, a nakon toga postoji metoda koja se zove rektifikacija-kada astrolog na osnovu nekih bitnih životnih događaja tvojih bližnjih i tvojih koje znaš), na osnovu nekih karakteristika, datuma polaganja ispita, udaje, operacije , razvoda, zaposlenja, etc... precizno može vreme rođenja da odredi.
Da ne davim sada, ali postoje male i velike rektifikacije, što tebe sada ne zanima...Način da se ustanovi vreme tj sat rođenja, ako se ni okvirno vreme ne zna, zahtevno je, ali ima smisla...Tako se rade horoskopi istorijskih ličnosti, gde ne raspolažemo sa preciznim datumima ili vremenom :)

- - - - - - - - - -

Obožavam Grace Jones, libertango i svašta još...

Recimo, bitno je okvirno vreme, ako se ne zna tačno, a nakon toga postoji metoda koja se zove rektifikacija-kada astrolog na osnovu nekih bitnih životnih događaja tvojih bližnjih i tvojih koje znaš), na osnovu nekih karakteristika, datuma polaganja ispita, udaje, operacije , razvoda, zaposlenja, etc... precizno može vreme rođenja da odredi.
Da ne davim sada, ali postoje male i velike rektifikacije, što tebe sada ne zanima...Način da se ustanovi vreme tj sat rođenja, ako se ni okvirno vreme ne zna, zahtevno je, ali ima smisla...Tako se rade horoskopi istorijskih ličnosti, gde ne raspolažemo sa preciznim datumima ili vremenom :)

- - - - - - - - - -

Obožavam Grace Jones, libertango i svašta još...

besh ga egona osecam se ko istorijska lichnost :lol:
zekim se.... malo cu da procheprkam po tim zachkoljicama, pa te cimnem :D ...
uzzivacesh :lol:

- - - - - - - - - -

Egona nemoj se mučit, pogledaću joj ja u šolju :whistling:

btw fala vam na muzici, rasterala ste mi sve komarce :worth:

ticutiticutiticutiticuti :worth:

Osećam se kao da širi veo misterije oko sopstvene pojave, što je skromno rečeno moj znak :rotf:
AAnakondo ženo zmijo što sediš za šankom, ne teraj me da listam teme, otvori se ka nardonim masama.

- - - - - - - - - -

sta pustate protiv komarce :ceka:

Jao vidi ko nam je došao! Vivka :heart:

- - - - - - - - - -

e kad sam ja ovde prvi put okačio dve natalne, nisu se mogli dogovorit koja je prava zbog toga što se nikako nisu mogli složiti kad je prvi put pomeren sat
bila je to i lepljiva tema jedno vrme

Nemam komentar na ovo.

ja lajem , ti ujedash :zcepanje:

egonce aj brishi sve kad te stigne shizzzic :lol:
U kafeu nema brisanja :) ( ako nisu uvrede, a ne vređamo se ovde, sve elitna raja :lol:)

- - - - - - - - - -

pustila violinu na uvce da mi diskretno kaže da pakujem u krpe...
ja bi mogo zaspat uz ovo, još da me neko češki po vratu poso bi ga suvim zlatom

Takve izjave ne liče na Devicu, da se razumemo.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back