ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da slavimo uz tortu

y170179812584965.jpg

Pitala sam: ,,kako vam odgovara planetarni raspored ovih dana?" :zplez: što bi značilo, htela sam sopstvene impresije da iznesete, a ne šture aspekte.
Npr da vam je nešto ukačilo nešto-pa ispalo nešto :lol:
Onako, spoj matematike, umetnosti i filozofije ;)

ahjoj :lol:
aj spoj
te tri stavke pa da pijemo nes :kafa:

- - - - - - - - - -

nemam pojma , komri neshto udaje il zeni :zcepanje:

Pitala sam: ,,kako vam odgovara planetarni raspored ovih dana?" :zplez: što bi značilo, htela sam sopstvene impresije da iznesete, a ne šture aspekte.
Npr da vam je nešto ukačilo nešto-pa ispalo nešto :lol:
Onako, spoj matematike, umetnosti i filozofije ;)

e pa danas su ti ovde bili farmaceutski dani, a ja sam bio čovek iz senke koji je vodio računa da sve ide svojim tokom i nikom nište ne fali ( još jedan + za device, eto vam ga NA rogonje)
i sad sam mrtav umoran, ali ne mogu zaspat.

i nemoj se plezit, ispašće ti zubi :mrgreen:
slavimo naše druženje, ćuti i jedi

Komri@ ma ako mi i jednog dana ispadnu zubi, dijamanteske sam zaradila kod svog zubara, konsultuje me za horoskop godinama :lol:
Msm regularno ja platim njemu, on meni-usluge, ali ako zaškripi ima one holivudske da stavim :rotf:
Joj grozna sam, toliko sam vizuelni tip-da sam sebe zamislila sa tako nekim konjskim sjajnim zubima u trenu mi se slošilo :rotf:
Inače, Komri ti me podsećaš na jednu moju drugaricu Devicu-koja se uvek ponosi svojim organizatorskim sposobnostima, rekoh joj: ok je to na poslu, ali private-daj ohani malo...Msm ne može sve tako kako zacrtaš...
Onda ona meni: ti si previše uvrnuta i koješta :lol:

- - - - - - - - - -

ahjoj :lol:
aj spoj
te tri stavke pa da pijemo nes :kafa:

- - - - - - - - - -

nemam pojma , komri neshto udaje il zeni :zcepanje:
Može espreso bez mleka, sutra :)

a koji je tebi podznak?

ja sam ustanovio da meni kako idem stariji tek sada kreće lav da se budi :aha:
žao mi što je čeko toliko, al u pravu je Egona, što nekad sam sebi znam biti naporan zbog tvrdoglavosti, užas jedan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back