ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ња. Ти и ја вучемо свако на своју страну. :p Мислим да ретро планете не морају да буду штетне, али изгоњени спори ретро јупитер ми дефинитивно не личи на нешто пријатно. :(

Mjok, direkt je inače :)
Imam 5 retro planeta u karti, de bi mi duša još i sa Jupiterom:D
Ja znam kad je bio u biku da mi hrana je bila nesto posebno ... mada za hranu je zasluzna druga kuca pa se to mora nekako ne znam vidjet isto. Meni pravi opoziciju sa mojim natalnim... pa cekam da ide naprijed opet, no to cu se docekat, i onda kad mi dodje na veneru, mozda budem happy?

moja je teska karma i svasta nesta ,ali zanima me ovaj rakic ,koji nikako da stigne .Vladaoc 7.rak .u 2. u vodenjaku mjesec je tu ,radi sext. sa saturnom(konj.mars) u 12.( strijelac)i opoziciju s plutonom u 8.(djev)i jos su mi ta 2. i 8. umetnute .Zanima me de cu tog lika naci ? hvala

Da li neko ko ima iskustva sa radom oko horoskopa moze da mi kaze da li se moze u horoskopu videti uticaj negativne magije na pojedinca i da li moze da negativna magija ili crna onemoguciti citanja tj. predvidjanja iz horoskopa tj. da spreci da se razvoj ocekivanih dogadjaja ispolji?...Veoma me ovo interesuje...
Sta najverovatnije znaci kada je jedan od aspekata: Mars u Jedanaestoj kci u znaku Blizanaca u Opoziciji sa Neptunom u Petoj kuci u znaku Strelca, pritom je 11.kuca na 26 stepenu Bika, a 5.kuca na 26stepeni Skorpije....

jeza me hvata od marsa u blizancima. inače sam aspekt govori o neuravnoteženosti, manipulaciji, lošim procenama, trebalo bi pogledati dispozitore, i ostale aspekte koje prave ove dve planete.
neptun u petoj je položaj ljudi koji vole da flertuju i zavode, sa nejasnom slikom o subjektu... a mars u 11 teži da postene lider, makar gazio preko leševa. kažem opet, zavisi dosta od aspektata.
nisi rekla na kojim su stepenima planete, vrh 11 je na algolu, što i nije dobar znak, nisam sigurna kako radi ako nije u konjukciji sa nekom planetom, odnosno da li radi simboliku samo na vrhu kuće.
a to za magiju ne bih znala da ti kažem, valjda ima neko ko zna... i malo mi je bezveze da neko u 21 veku veruje u crnu magiju.

Poslednja izmena od moderatora:
Што сам ја имао добро јутро. :p

Dawn%20skies,%2020121009.jpg

Mozda se nisam dobro izrazila: negativna energija, uticaji sa strane, ne mora biti crna magija u klasicnom smislu...
Evo sto se tice stepena planeta : Mars u Jedanaestoj kci u znaku Blizanaca na 18step., 5o min u Opoziciji sa Neptunom u Petoj kuci u znaku Strelca na oko 14 step...Nema konjukcije kod Marsa u 11kuci....Mars je u trigonu sa Plutonom, sekstilu sa MC i sekstilu sa Jupiterom, kvadratu sa Mesecom...Neptun je takodje pored ove opozicije u Trigonu sa MC, u trigonu sa Jupiterom, Sekstilu sa Plutonom...Inace 7kuca je prazna u znaku Vodolije...Radi se o zenskom horoskopu, pa me interesuje ovaj navedeni aspekt u petoj kuci vise u smislu porodice i dece i eventualni uticaji sa strane...Venera u konjukciji sa Merkurom u Sestoj kuci i Venera u Trigonu sa Mesecom, a opoziciji sa Saturnom...Venera u znaku Jarca, Merkur i Sunce u Vodoliji,Sunce u Osmoj kuci u kojoj se nalazi i Fortuna...Ne znam da li je navedeno dovoljno...Hvala Nevesta, brza si :bye:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back