Truman
Elita
- Poruka
- 23.937
Ne ignorišem te, odgovorio sam ti kako sam znao i umeo. To što si napisala veći post ne znači i da moj mora da bude takav...I ne znam o kakvom to ''konstantnom'' ignorisanju pričaš 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prelazak saturna preko venere moze da donese neke teskoce u ljubavi ali i na polju posla posto vlada i sestom. Kako je to sve u 12 moze doci do nekih ogranicenja, patnje, frustracija, izolacije, preispitivanja. Ne znam sada kojom kucom vlada mars ali svakako da je napeto. Moze doci do pucanja po savovima. Puci ce sve sto je tanko.
Tranziti saturna su po mom misljenju najtezi, kad pomislis od ovoga ne moze gore, a ono bude jos gore, pa jos gore, do same granice izdrzljivosti. Ali i to jednom prodje...Neces se ubiti, ne brini, proci ces mozda kroz pakao, ali neverovatno je sta sve covek moze da izdrzi.![]()
U poslednje vreme stalno sanjam jednu curu koja mi je simpa kako se nalazi u društvu dečka ili nekoga ko je muva dok mene autsajdera ne primećuje...
Pretpostavljala sam da ima jake veze s time a nekako jeste diskutabilno sta je od ta dva ( jer je Mars inace vladalac i pete i seste)...vec dugo vremena se osecam jako lose a uzimam da je tome "kriv" i ceo splet okolnosti vezan za ostala pomenuta dodirivanja planeta u isto vreme i to ne bas tako lakih (onih sporih, gnjavatorskih). Strashno izgleda i taj buduci, istovremeno kada je tranz Sa conj nat Ve, kvadrat tranz Sa sa nat Ma...guglam i trazim da pronadjem konkretnost ali znam da se ne gleda tako, kao sto znam da je po um, duh pa i telo jako tezak period. Kao i sto znam da sve prodje, ali ne zelim da znam koliki pakao moze da bude. Umorna sam. U pravom i prenosnom smislu. Predugo ovo traje i po svojoj prilici trajace. I hvala za ovaj komentar, puno...
Ovo je trebalo da ide u snove...![]()
Da, uglavnom se potrefi vise tezih tranzita kada naidje tezak period u zivotu. To je karakteristicno za saturna da mislis da nikad nece proci zato sto on zna da melje godinama i bas da ugnjavi. Tresne te o zemlju, ubedi da je zivot surov, i da nista ne moze da ide kako treba. Pomislis da si najveci baksuz na svetu, pocnes da se preispitujes o svom zivotu, licnosti, samopouzdanje moze da opadne. Ja sam sve ovo prosla prethodnih godina, kada su mi poceli sade sati, a pogotovo kada je nagazio na moj natalni mesec u devici, psihicka tortura, pa posle kvadrat na sunce - depresija. Kako je saturn stao na mesec i pluton je usao u znak jarca i stvarno je poceo period moje velike tranformacije i na psihickom i na fizickom planu, koji je bio uzasno tezak.Medjutim stvari se mnogo popravljaju.
Sada srecem ljude na ulici koji me ne prepoznaju, bukvalno isijavam energiju sto mi svi i kazu.
Sto mora biti, mora![]()
Položio sam kolokv. Konačno izašli rezultati..