ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti to mene zezas :(

images

Poslednja izmena:
hitfild grl, čestitam! Od mene si dobila rep.
vajld čajld i kamael, ne zavaravam vas - nisam takav čovek.:D Samo nešto ne vidim rezultate svoje pameti. A ovaj kolokv vrlo moguće polažem ne zato što sam pametan nego zato što sam to gradivo do sada sto puta prešao...

Кад смо код вага, рекао бих да су то једна од ретких сунаца која добро функционишу с мојом картом. :per:

Ал` ако ћемо о суђеној, рекао бих да она припада скупу рачки, јарчки и с малом вероватноћом вотки. Углавном, доћи ће једном.

game-over.jpg

:(

:lol:

Oo bre doće ona Mišo..reci joj da ću injoj da dam prekršaj ako ne dođe!

Šta ja da kažem, ja u svojoj karti vidim samo neki razvod a to mi je mega mrsko, ne bih se ni udavala ako ću da se razvodim..razvodi su takva smaranja čoveče, svi ti papiri i frka.

hitfild grl, čestitam! Od mene si dobila rep.
vajld čajld i kamael, ne zavaravam vas - nisam takav čovek.:D Samo nešto ne vidim rezultate svoje pameti. A ovaj kolokv vrlo moguće polažem ne zato što sam pametan nego zato što sam to gradivo do sada sto puta prešao...

Hvala Trumane!

Ako ti je trece polje u strelcu onda imas pravi filozofski um. Pa vec si pred kraj fakulteta, pogledaj sta si prevalio do sad, ovo sto ti je ostalo je minorno.

xaxaxa, mislim da bi wild child mogla da se uvredi ( u kontekstu jedne druge teme koju sam otvorio :D ).

Uvredjena sam jedino zato sto konstantno ignorisese moje postove na -toj- temi :lol:
Znaci ja se nagnjavila da ti odgovorim u 15 redova a ti se tamo raspravljas sa svima a mene ignorises.
Malo si me iznervirao da znas! Moze da me vredjas al nemoj da me ignorises ,to me u srce pogadja!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back