ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Напунио три.
942b9a571c72.gif

А тако је био срећан, а онда и ја, страшно добар осећај...
Хвала ти на честиткама, иначе напунио је 19.јула, рак је у хороскопу, а рођен око 18h, не знам подзнак...

:klap:
19. jul 2008?
A u kom mestu je rođen?

Ne može se reći nešto posebno bez cele natalne (a inače ja se ne bavim zapadnom astrologijom, već Đjotišem).
Kako će se njemu odraziti taj podznak zavisi od vladara Asc, gde je otišao, kako je aspektovan, i ostatka horoskopa.
Mora se sve holistički sagledati...znak i podznak su samo delić jedne veće slike, da tako kažem :).

Ne može se reći nešto posebno bez cele natalne (a inače ja se ne bavim zapadnom astrologijom, već Đjotišem).
Kako će se njemu odraziti taj podznak zavisi od vladara Asc, gde je otišao, kako je aspektovan, i ostatka horoskopa.
Mora se sve holistički sagledati...znak i podznak su samo delić jedne veće slike, da tako kažem :).

Немам баш ниједног стрелца у околини, баш сам се сад замислила, један мој друг ..да.Мада, као што кажеш ,ништа не значи без целе наталне карте....
А ко би то могао мени урадити?
За мене, не њега.

Ih, alll ti je izgovorrrrrrrr....

Slabo, slabo :ljutko:

imas lepsu garderobu od mene?
pametnija si i imas decka?
vozis nov auto i jedes za rucak krvave bifteke?
imas stalni poso?
ides na mediteran i uzivas u poslednjim vecernjim suncevim zracima sa njegovom glavom na tvom stomaku mrseci mu kosu?

odok u problematicne tokove svesti :lol:

:dash: :dash: :dash: :dash:
Pomagajte....Sta treba da uradi jedna zenska Devica koja je u vezi sa jednim muskarcem Vagom kako ne bi zavrsila viseci obesena sa terase???
:dash: :dash: :dash:

Треба да га преваспита :)......временом.
....знам добро мушку вагу, зависи од подзнака....јако су захтевни, али и тако мало им треба....;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back