gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
kol'ki ego, sunce ti... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kol'ki ego, sunce ti...![]()
Mislim da si pogrešno shvatila stvari. A inače, i moderatori imaju pravo na lični stav ili mišljenje, verovala ili ne. I time stavljam tačku na ovu raspravu.
Nema potrebe za brisanjem postova, dokle god ne krše Pravilnik - nije loše da ljudi pročitaju svačije viđenje ili zapažanje.
(ja neću reći "je l' jasno - to ne spada u moj stil komunikacije)
Nisam pogresno shvatila.Ako smatras da je smisleno ono sto si napisala,osvrni se ponovo na moj a i svoj post i vidi sta sam ja to trazila da mi "kazu,rastumace,pogledaju.." Ime mog muza??Mislim da znam kako se on zove.To je trebalo je da bude predmet zabave,da vidimo da li i koliko astrologija 'radi' u tom smislu..Toliko o tome.
.
Astrologija nije za zezanje.Mnogo je ljudi mucki ubijeno ranije koji su svoje zivote posvetili ovoj mudrosti.Kroz celu istoriju kao jedan vid alternative bori se protiv zvanicnih doktrina,stega,drustvenih i verskih sistema koji drze coveka na sramnom nivou roba,i bice opozicija i dalje dok ne pobedi.
Mnogo ima danas astrologa,feng-shuista i ostalih koji ce vam pricati stvari tipa sta ce te obuci za novu godinu,no bice nepovratno izgubljeni i surovo kaznjeni jer ulaze u svet koji im nije sudjen.
Ne kazem nista tebi vec znam neke ljude koji su se neozbiljno prihvatili ovoga i pali.Na to je Val mislila i nije imala zle namere.
Nevesto, dobra ti je aktivnost![]()
zinat idiotima koji misle da je pentagram simbol satanizma...![]()
Slobodno mi citiraj gde sam ja to dobronamerno obavestena da se manem astro zabave,jer cu..sta-mucki zavrsiti?kosmicke nesrece i kletve ce mi se strovaliti na glavu..?! Uopste nije bilo to u pitanju..
Sem toga,daj bre,covece..Da nisi malo preozbiljno shvatio sve ovo?Ne znam kojim ti jos vodama plovis pa si tako zabrinut..Ja cak nisam ni u ovoj prici.Ako se poznavanje astrologije poistoveti sa citanjem,ja sam na nivou uopznavnja slova..A to sto se salim apropo sopstvene zvezdane postavke nece me sigurno odvesti u pakao..ili gde vec mislis da hoce..Nek svako brine o svojoj dusi.
Suplja prica ceo dan..over&out.
To samo neko krajnje neupućen može da napiše...
Pentagram-Satana, o Boze !
Ljudi su totalno pukli.To je to,zato jer se zaj..bavaju i znanje se prenosi iskrivljeno.![]()
puna religija takvih fanatika... u svemu vide đavola, valjda misle da je to najjači odraz vere...
što se tiče znanja, svodi se na relaciju bukvar - biblija.
Ja sam izgubila strpljenje da objašnjavam ljudima da ne treba u svemu da vide đavola i sotonu.
![]()
Ego se ne može uništiti.. može se samo preobraziti... rekli su naši stari...
..преобразити у супер-его....
поззз.....нисам у овим водама,као ви, али ми је драго читати вас...![]()
............тако сам тужна данас,.....изгледа да није мој дан.![]()
........Валери!........
![]()
da te prođu sve tuge
.
Eeeeeeee, nek' mu je srećan rođendan![]()
koliko puni?