ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da vuku ali su sada ipak malo razliciti, kao i mi sa ostalim slovenima ;)
pa to je normalno
uvek postoji prajezik
koji se posle menja
na filološkom se uvek uči jezik iz koga vuče koren izabrani predmet studiranja
na Slavistici se uči staroslovenski
ja sam na Romanistici učila latinski
a svi onni potiču od Sanskrita
(većina - ima i onih kao baskijski npr. - koji nije indoevropski nego autohton)

ja ih ne smatram arijevskom rasom
to se Hitlerčina istripovala
imaju veze utoliko što su došli iz Azije
Cudno mi je ta ti ljudi nemaju tacnu definiciju porekla,pak mi drugarica cesto kaze da sam Arijevac,,
navodno po savrsenom genu koji su i oni posedovali.

- - - - - - - - - -

kako nije mislio kad je angažovao silne naučnike i ekspedicije da to dokaže?
uostalom mnogi vole da tako tripuju
i Milić od Mačve je tvrdio da smo mi Srbi ni pet ni šest nego sa Atlantide:zcepanje:
dakle čest poremećaj:)
Do pre dve godine podvodni arheolozi su istrazivali u blizini Djerdabske klisure..
koliko ja imam info ,trazili su Atlantidu.

Cudno mi je ta ti ljudi nemaju tacnu definiciju porekla,pak mi drugarica cesto kaze da sam Arijevac,,
meni cela ta rasna priča besmislena i naopaka

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Do pre dve godine podvodni arheolozi su istrazivali u blizini Djerdabske klisure..
koliko ja imam info ,trazili su Atlantidu.
i u Bosni su stari Egipćani združeni sa Majama gradili piramide
sad ozbiljno - čula sam za tu priču ali je to budalaština
dve jedine logične lokacije su ostrvo Tera u Grčkoj koje je stradalo u vulkanskoj kataklizmi ili isto takvo negde u Atlantiku iza Herkulovih stubova (Gibrtaltara) kako je Platon opisao
oko Đerdapa su potpuno drugačije kulture - jednako vredne - Vinčanska i Lepenskog vira

Hoces reci da je ta rasa ljudi izmisljena?

Sloveni nisu izmišljeni, a izmišljena je hićina teorija o čistim arijevcima, jer da je bila uspešna teorija, ne bi pokušavali da dobiju čistu rasu hitlelr jugend tj jungfolk, sa kojima su kasnije vršili eksperimente što se tiče potomstva.
On je bio patuljasti bolesnik i histeričan čovek koji je unazadio ovu zemlju,a i sve u okruženju... ali nije ni prvi ni jedini.
Uzgred, nejgov fizikus se ne ogleda u teoriji koju je zagovarao. Nije bio ni visok ni plav, ni iz Nemačke.

meni cela ta rasna priča besmislena i naopaka

- - - - - - - - - -

i u Bosni su stari Egipćani združeni sa Majama gradili piramide
sad ozbiljno - čula sam za tu priču ali je to budalaština
dve jedine logične lokacije su ostrvo Tera u Grčkoj koje je stradalo u vulkanskoj kataklizmi ili isto takvo negde u Atlantiku iza Herkulovih stubova (Gibrtaltara) kako je Platon opisao
oko Đerdapa su potpuno drugačije kulture - jednako vredne - Vinčanska i Lepenskog vira
ima smisla..
Grcka najvise i povlaci ako cemo realno..
sto se tice piramida,meni bas sutra idu drugarice da meditiraju na Visoko ..
neznam sta reci..:lol:

Sloveni nisu izmišljeni, a izmišljena je hićina teorija o čistim arijevcima, jer da je bila uspešna teorija, ne bi pokušavali da dobiju čistu rasu hitelr jugend tj jungfolk, sa kojima su kasnije vršili eksperimente što se tiče potomstva.
On je bio patuljasti bolesnik i histeričan čovek koji je unazadio ovu zemlju, ali nije ni prvi ni jedini.
Uzgred, nejgov fizikus se ne ogleda u teoriji koju je zagovarao. Nije bio ni visok ni plav, ni iz Nemačke.
Još je imao jedno mudo i bio plod rodoskrvnuića između rođenog strica i sinovice:sad2:

- - - - - - - - - -

ima smisla..
Grcka najvise i povlaci ako cemo realno..
sto se tice piramida,meni bas sutra idu drugarice da meditiraju na Visoko ..
neznam sta reci..:lol:
većina planina je dobra za meditaciju

Još je imao jedno mudo i bio plod rodoskrvnuića između rođenog strica i sinovice:sad2:

- - - - - - - - - -

većina planina je dobra za meditaciju

Baš sam dosta čitala o njemu, razni izvori su pitanju...Nisam zanemarila ni njegovu knjigu, došla sam do zaključka da u ljudskoj istoriji na ovoj planeti i pre i posle njega uvek vladaju histerični bolesnici na munadanom nivou.

Sloveni nisu izmišljeni, a izmišljena je hićina teorija o čistim arijevcima, jer da je bila uspešna teorija, ne bi pokušavali da dobiju čistu rasu hitlelr jugend tj jungfolk, sa kojima su kasnije vršili eksperimente što se tiče potomstva.
On je bio patuljasti bolesnik i histeričan čovek koji je unazadio ovu zemlju,a i sve u okruženju... ali nije ni prvi ni jedini.
ne rodio se takav..:sad2:
postavlja se pitanje ako je hteo tu njegovu rasu,sta bi on stime dobio,,kazes eksperimentisao na genima,,
ja sad mislim da je hteo da prerksti Nemce.

Baš sam dosta čitala o njemu, razni izvori su pitanju...Nisam zanemarila ni njegovu knjigu, došla sam do zaključka da u ljudskoj istoriji na ovoj planeti i pre i posle njega uvek vladaju histerični bolesnici na munadanom nivou.
e taman da pitam još jednog pravog astrologa:heart:
da li je on Ovan ili Bik?
meni po svemu liči na Ovna a svi kažu da je Bik

ne rodio se takav..:sad2:
postavlja se pitanje ako je hteo tu njegovu rasu,sta bi on stime dobio,,kazes eksperimentisao na genima,,
ja sad mislim da je hteo da prerksti Nemce.

Šta bi dobio sopstvenom teorijom? Dobio bi to da vlada svetom, jer je bio megaloman. Kontam, imao je astrologe koji su morali da mu podilaze, jer da nisu morali-drugačije bi se oragnizovao :lol:
a, verovao je u astrologiju.
Ustvari svi ljudi na položajima imaju sopstvenog astrologa, ali pitanje je kada se pređe granica-pa astrolog počne da priča ono što taj klijent želi, kako ne bi bio smaknut rukom moći.

- - - - - - - - - -

e taman da pitam još jednog pravog astrologa:heart:
da li je on Ovan ili Bik?
meni po svemu liči na Ovna a svi kažu da je Bik

Potražiću sutra u svojim papirčinama to, ne bih da pričam unapred, nisam odavno razmišljala o njemu, pa sam i zaboravila.

Šta bi dobio sopstvenom teorijom? Dobio bi to da vlada svetom, jer je bio megaloman. Kontam, imao je astrologe koji su morali da mu podilaze, jer da nisu morali-drugačije bi se oragnizovao :lol:
a, verovao je u astrologiju.
Ustvari svi ljudi na položajima imaju sopstvenog astrologa, ali pitanje je kada se pređe granica-pa astrolog počne da priča ono što taj klijent želi, kako ne bi bio smaknut rukom moći.

- - - - - - - - - -

Potražiću sutra u svojim papirčinama to, ne bih da pričam unapred, nisam odavno razmišljala o njemu, pa sam i zaboravila.
e da vas nasmejem
naslov iz dna dna od novina Zone sumraka:
''Hitler ima 156 godina, živi u Amazonu i LEČI DECU'':eek:

Botičeli - Palada i Kentaur
Blizanac

pallas-and-the-centaur-by-sandro-botticelli.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back