ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj glas je veoma dubok, imam Veneru u Jarcu, ali u 8 kući i onda kada pričam veoma sam tih i staložen, ljudi se uspavaju.

Nešto slično ovom, samo malo dublje

A zbog toga i kuvam stalno nešto. Pečurke su bile odlične, sos takođe.

Loše ovih dana za žene Strelac, i moje sestre Strelčevi veoma loše, pogotovo na poslovnom planu, može da bude i sukoba sa policijom, sudom, papirologija, nestale parice. Opasno je kada se sjate Saturn i Merkur zajedno. To je bilo i pre nedelju dana, tada je bilo najgore. Situacija bi trebalo da se sada razrešava lagano.

Moj glas je veoma dubok, imam Veneru u Jarcu, ali u 8 kući i onda kada pričam veoma sam tih i staložen, ljudi se uspavaju.

A zbog toga i kuvam stalno nešto. Pečurke su bile odlične, sos takođe.

Loše ovih dana za žene Strelac, i moje sestre Strelčevi veoma loše, pogotovo na poslovnom planu, može da bude i sukoba sa policijom, sudom, papirologija, nestale parice. Opasno je kada se sjate Saturn i Merkur zajedno. To je bilo i pre nedelju dana, tada je bilo najgore. Situacija bi trebalo da se sada razrešava lagano.

ja imam Veneru u Jarcu u 1.:mrgreen:
ne umem da pričam tiho:zcepanje:
u natalu su mi i ovako i onako afliktovani Sa i Me:(
mir kad crknem
a možda ni tada

Ništa, uzvraćam uslugu tebi i Trumanu. Znam da volite inteligentne stvari da gledate.

Veoma dobar psihološki triler. Svako sa Škorpionskim energijama će se pronaći tu (mogu i Saturnovske).

Uzimam malu pauzu od foruma, putujem par dana. Ostajte svi pozdravljeno. :mrgreen:

Ove fotke su dobro usklađene, ne bi valjalo da im se dodaje bilo šta. :ok:

Za sad znam da Snow i Nero rade ozbiljnije poslove, a za druge ljude u kafančetu pojma nemam ko se čime bavi :huh:

Znami da Marlon dobro poznaje audiotehniku, načinio sam dobru kupovinu zahvaljujući njemu. :ok:

E, i da, znam da Helena radi u svom lokalu. :mrgreen:

hehe, ovo nije nishta, tek cu da radim...:p
sestrichina sutra ode za cg, jedna radnica pravac cirih, moja drugarica shto zivi u francuskoj je samo dva dana u nedelji tu, a i imam jednu radnicu koja josh uvek ide u shkolu pa radi samo vikendom, tako da mi je samo litvanka svaki dan tu... ali, iskreno, sad mi se ne uzima josh neko, mozda u januaru poshto imam u vidu jednu nashu shto je skoro doshla tu...

N3W, hvala za preporuku no bojim se da neće skoro...imam jako malo slobodnog vremena.
trumane
znam da vežbaš italijanski i da voliš stripove
evo ti preporuke da čitaš u originalu
legendarni Milo Manara (Devica)
ko da je Vaga
vrhunski majstor i esteta
njegova Spider Woman
ix6qvt.jpg

Ništa, uzvraćam uslugu tebi i Trumanu. Znam da volite inteligentne stvari da gledate.

Veoma dobar psihološki triler. Svako sa Škorpionskim energijama će se pronaći tu (mogu i Saturnovske).

Uzimam malu pauzu od foruma, putujem par dana. Ostajte svi pozdravljeno. :mrgreen:

Super je ta serija. :super:

Mislim da je išla na Ultri pre par godina, ali sam odgledala samo par epizoda.

Gde ima da se to gleda na netu?

Mislim, kad se vratiš, naravno... :D

- - - - - - - - - -

Izvinte, dobar dan svima... :D

Super je ta serija. :super:

Mislim da je išla na Ultri pre par godina, ali sam odgledala samo par epizoda.

Gde ima da se to gleda na netu?

Mislim, kad se vratiš, naravno... :D

- - - - - - - - - -

Izvinte, dobar dan svima... :D
Jao kakvo prijatno iznenađenje:)
šta bi volela da popiješ?

- - - - - - - - - -

Anđo srce, nekako si mi prazna bez avatara
ili sam ja toliko vizuelni tio da mi fale slike

trumane
znam da vežbaš italijanski i da voliš stripove
evo ti preporuke da čitaš u originalu
legendarni Milo Manara (Devica)
ko da je Vaga
vrhunski majstor i esteta
njegova Spider Woman
ix6qvt.jpg

Hvala na preporuci, ali ne uspeh da nađem ( ako znaš gde može bacaj na pp! ). Dodatni problem je što se ovaj strip koji si ti predložila meša sa Marvelovim, a ne znam naziv u originalu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back