N3W
Iskusan
- Poruka
- 6.596
Jel ova mucena R.Srbija jarcevina u coroskopu?
4. januar 1217. Krunisanje Stefana Prvovenčanog za kralja.
Po ustavu nije, po genetici (prva realizacija naroda Srba) je najtipičniji Jarac. Dakle, država kao takva nije Jarac, ali narod jeste.
U devetoj kući u znaku Jarca imamo Veneru, Sunce i Merkur, a prva kuća je Bik.
Treba tu zatim posmatrati nacionalna jela jer prvo posmatramo kuću 1, iliti ascedent, iliti u ovoj priči znak Bika koji vlada hranom i pevanjem. Dva puta nas je predstavljao Joksimović (Bik), a pobedu smo odneli u zemlji koja je bila u znaku Bika pesmom ''Molitva'' (9. kuća Strelca iltii religije, Žar na mojim usnama - ponovo simbol Žara i Strelca)
Poznati smo po Pljeskavici. Pljeskavica je okruglo (Venera) jelo napravljeno od usitnjenog (Merkur) mesa koje se obavezno roštilja na žaru (9 kuća). Pljeskavica je tradicionalno srpsko jelo koje se drži rukama.
Poznati smo po Sarmi. Sarma je tradicionalno srpsko jelo i jedino se kod nas pravi isključivo sa kiselim kupusom (Venera u Jarcu), a pogotovo tokom zimskih meseci (Jarac). Sastoji se od usitnjenog mesa i pirinča (Venera+Merkur) koje se uvija (Venera) u rolnice kiselog kupusa te četiri sata kuva i 12 sati peče na tihoj vatri (9 kuća).
I Sarmi, a i Pljeskavici se u Srbiji pripisuje gotovo religiozni značaj. Zbog kuće 9 koja takođe vlada i ljudima koji dođu iz inostranstva, dobijamo famozno ''Nikada se nismo najeli kao u Srbiji, obožavamo sarmu, obožavamo pljeskavicu''.
Što se sporta tiče, kada se posmatraju lični horoskopi onda se traži uticaj Marsa. Ipak, svaki sport je druga priča. Košarka će biti pod uticajem Urana, Fudbal pod uticajem Venere. Recimo, tenis je tipična Vaga. Svaki udarac reketom u lopticu će biti okarakterisan drugačijim energijama. Svaki servis je pod jakim uticajem Marsa. Lob, naprotiv, je pod uticajem Urana.
Na primer peta kuća kod Ovna može da bude streljaštvo. Peta kuća kod Škorpije može da bude ronjenje ili plivanje.
Poslednja izmena:
A USA naravno tumor na mozgu celog sveta
jer sam se brinula o nekoliko njih, ali sam se pitala koje je inače značenje