- Poruka
- 113.383
ćutite vi klinke, šta ja da kažemno sikiriki...ti i ja cemo joj pokvariti prosek![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ćutite vi klinke, šta ja da kažemno sikiriki...ti i ja cemo joj pokvariti prosek![]()

ako ti popravlja raspoloženje mož i deset Ceca da pustišzanemarite što je ceca...

Ima jedna Tarot karta, Obešen čovek - mislim da ti nije izlazio do sadane popravlja, naprotv... spušta niz tobogan
više ič ne popravljam, samo me stigne duplo.
nego je ovde mirno... zato sam došla.

i sve čujeKočije su dobre ako nisu naopake, predskazuju trijumfmeni je uvek bolje kada si dozvolim da dotaknem dno, posle se uvek dignem ko nova.
ako potiskujem ne valja...
izađe mi često u posl vreme na onom mejl tarotu...
i kočije

ne brinem ja zbog tvog izbora muzike u smislu vrste, to je tvoja stvarsamo ovu njenu slušam... u nuždi.
brinem i ja za sebe u onim kratkim intervalima kada me zabole q za istu...
- - - - - - - - - -
ok, ovde ide kombinovano tumačenje tri karte, pa ako su recimo mesec i kočije, ne valja, znači zavisno i od druge karte...
ih to je bilo pre dvesta godinabice 100 okruglo![]()

ne brinem ja zbog tvog izbora muzike u smislu vrste, to je tvoja stvar
nego zbog teksta
Mesec jeste loša karta, i normalno i naopako, a kažu da loše karte umanjuju pozitivu naredne, al samo u slučaju da je Mesec posle Kočije u obrnutom slučaju je dobro
- - - - - - - - - -
ih to je bilo pre dvesta godina![]()
svuda u Evropigde ima da se kupe te karte?
Fergus Holov ''Veštičiji Tarot''kako se zove onaj koji si ti otvarala?

Pa jedna od legendi o nastanku Tarota je da su ga Romi donelidobro, da znam...
ima i neki ciganjski...![]()
pa uvek te je lepo videtiEvo mene opet na Krstarici, ne znam ni sam zašto...karma valjda.
jeste...on je baš gotivacfali mali komri...

ehehehehhehPozdrav svima
Za dame![]()

ehehehehheh
dobro došao
kako je kod tebe?

Pa da ne brinem zbog drugih bila bih dobroBolje te nasao![]()
Malo radno, malo zamisljeno, uglavnom konfuzno
Kako si ti?