ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gledala sam partner horoskop na astro-comu i ich ne kapiram... mama od mog dragog kaze da ne zna u koliko sati ga je rodila ali je bila noc, pa sam ukucala 22h... 16.01.1964 rheinfelden, nemachka a ja sam 31.05.1972 u 7h bijelo polje, crna gora... jel moze neko od vas ovo da pogleda?

hell
1. to je veliki posao kog će se retko koji astrolog prihvatiti... tj kuliraće tvoje pitanje.
2. natal ti je strašno kontradiktoran u odnosu na pravo stanje stvari, tako da i tumačenje ide u tom pravcu.
3. potrebno je tačno vreme rođenja, ponekad i pet min razlike odigra bitnu ulogu.
4. sinastrija ti neće reći ništa što već ne znaš. :p
da sam se vodila sinastrijom davno bi puklo ono moje...

Šampon od kopriva tu ne pomaže.

http://www.mup.hr/MainPu.aspx?id=19197

[quote="Vest iz 2010'']NA JUŽNOM ulazu u tunel Sveti Ilija danas popodne, iza 15 sati, poginuo je 53-godišnji radnik Konstruktora Ž. G., inače, iz Glavica kod Sinja. Sumnja se da ga je ubila struja, no okolnosti nesreće još se uvijek ispituju. Policija je na terenu, rade očevid.[/quote]

http://www.novosti.rs/vesti/planeta...ubio-sedmoclanu-porodicu-od-cega-cetvoro-dece

http://m.snopes.com/2015/07/27/escalator-accident/

Jesam! Već 17 godina-i njemu je podznak Jarac
Moj Saturn je u drugom, manifestuje se na zaradu i silne nekretnine koje je moja porodica izgubila
Bolje kasno a pametno da se udaš
Pa onda ste se super nasli,Zemlja-Zemlji ;-)
Ih ,pa da tu ti je dao iskusenja u 2 kuci...sigurno da nije lako bilo,je li ti u Ribama postavljen onda?
Meni je u 9 kuci i retro je....uh ....ubio.me oko skolovanja i nisam fax ni mogla upisati a o ljubavi da ne govorim. .no bolje jasnije nego da bude frka kad se greska napravi...

Pa onda ste se super nasli,Zemlja-Zemlji ;-)
Ih ,pa da tu ti je dao iskusenja u 2 kuci...sigurno da nije lako bilo,je li ti u Ribama postavljen onda?
Meni je u 9 kuci i retro je....uh ....ubio.me oko skolovanja i nisam fax ni mogla upisati a o ljubavi da ne govorim. .no bolje jasnije nego da bude frka kad se greska napravi...

Jest u Ribama
Mada smo moj čovek i ja vatra-on Lav,ja Strelac
Imam ja i faks i puno drugih škola al džabe kad posla nemam
Sve je relativno

Jest u Ribama
Mada smo moj čovek i ja vatra-on Lav,ja Strelac
Imam ja i faks i puno drugih škola al džabe kad posla nemam
Sve je relativno
Pa u pravu si za posao,to je kad ili imas ili nemas srecu,no kad imas skolu uvijek mozes probati negdje .
Dobar ste spoj vas dvoje i vatreni i stabilni ;-)
No ti je zez taj Saturn promjenljivi u Ribi ...meni je u Ribi Mjesec i to ba 29 stepenu....hm,kome jos tolike emocije trebaju [emoji1]

Pa u pravu si za posao,to je kad ili imas ili nemas srecu,no kad imas skolu uvijek mozes probati negdje .
Dobar ste spoj vas dvoje i vatreni i stabilni ;-)
No ti je zez taj Saturn promjenljivi u Ribi ...meni je u Ribi Mjesec i to ba 29 stepenu....hm,kome jos tolike emocije trebaju [emoji1]
I meni je mesec u Ribama
Vidim ja odmah da si fina osoba :)
Moj muž je stabilan, ja baš i nisam
Skoro sve planete su mi u promenljivim znacima

I meni je mesec u Ribama
Vidim ja odmah da si fina osoba :)
Moj muž je stabilan, ja baš i nisam
Skoro sve planete su mi u promenljivim znacima
Onda i kod tebe more emocija,tako kazu za nas mjesec ;-) hvala tu za ovo da sam fina ;-)
Pa vaznije je da je muz stabilan ,ja bar kontam tako...a ti da budes tako sto bi rekli podcinjena,na pozitivan nacin ..da imas pored sebe pravog muskarca .
I mebi je Mars u slaboj Vagi...bezveze.
Je li ti muz dobar finasijski ...pitam jer su me smorili sa mojim vladarem 7 u 2 kuci a kod tebe je isto tako...pa eto,pitam...cak kao daje udaju radi novca.

Onda i kod tebe more emocija,tako kazu za nas mjesec ;-) hvala tu za ovo da sam fina ;-)
Pa vaznije je da je muz stabilan ,ja bar kontam tako...a ti da budes tako sto bi rekli podcinjena,na pozitivan nacin ..da imas pored sebe pravog muskarca .
I mebi je Mars u slaboj Vagi...bezveze.
Je li ti muz dobar finasijski ...pitam jer su me smorili sa mojim vladarem 7 u 2 kuci a kod tebe je isto tako...pa eto,pitam...cak kao daje udaju radi novca.
Mene ne može niko da potčini!
Imam jako dobro aspektovan Mars u prvom a i Strelac sam
On je pametan pa to zna
Pravi muškarac je ravnopravan sa ženom
Svako radi ono što najbolje zna i mi sarađujemo
On ima tre planete u Devici - Merkur na primer i Saturn u prvom
zarađuje pristojno, vredan je (za razliku od mene) a oboje smo skromni i nismo snobovi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back