- Poruka
- 110.172
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidi šta sam ti našlaAko već nema u obliku mace...![]()
da me je zlostavljao - ne bi mi i dalje bio mužе па
све форумашице причају о неком злостављању над женама
да видим има ли која да је злостављао муж рецимо батинама, нек се јави![]()
da me je zlostavljao - ne bi mi i dalje bio muž
a i zašto misliš da bi se neko javio?
Sigurno ne vole da dele takve stvari sa celim forumom
ispade ko da smo to izmislile
ma to je kolektivna halucinacijaе па то вам је класична прича, а зар није боље да каже? живимо у 21 векуможда је спасемо пријавимо полицији итд
не него сте прочитале нешто преко нета и ето јадне жене које мужеви млате, а кладим се да не знате ни један пример лично ни да сте икад виделе да је муж неку млатио. барем ви форумашице.
олако судите и пресуђујете
"тамо нека у неком селу воли да је муж бије"
помислићу још да сте све у неком феминистичком покрету
ma to je kolektivna halucinacija
masovna histerijaне него се понашате ко феминисткиње чим толико потенцирате нешто што нисте лично виделе него само прочитале неки случај, наравно као и увек новинари пренадувају сваку вест.
вероватно да на форуму и има феминисткиња које су против породице као заједнице.
masovna histerija![]()
neeeeeeeeee - ja stvarno ne verujem kako me ne razumešако сам ја маса и хистеричан онда је вероватно тако
а далеко од тога што још и халуцинирам нешто што нисте ни виделе![]()
neeeeeeeeee - ja stvarno ne verujem kako me ne razumeš
MI a ne TI smo kolektivno halucinirale kad nam se priviđa da postoji zlostavljanje
Nas je zahvatila masovna histerija da tripujemo jer je ionako reč histeria znači materica a nju imaju samo žene
a sve je to deo velike reptilsko NWO masonsko iluminatsko feminističke zavere da se utamane svi muškarci na zemlji
nemam Salić preča posla da dokazujem bilo šta, što je uostalom poznata stvar i to ne samo kod nas nego i u mnogim drugim zemljamaпа докажи да си видела злостављање, кад, где и јеси ли урадила по том питању нешто јеси ли се борила да се то спречи.
не кажем да нема злостављања али да пишем о томе а нисам се сусрео са тим него из новина и да серендам о томе по неком форуму и још потенцирам на томе.
а ти си све то назвала халуцинацијом хистеријом као да пишем да од свега тога нема ништа.
наравно да постоји план да се разарају породице као заједнице ко то не види нек иде на прајд, вероватно ће се тамо лепше осећати него у друштву затуцаних балканаца који се залажу да је породица на првом месту и да је дижу до светиње.![]()
nemam Salić preča posla da dokazujem bilo šta, što je uostalom poznata stvar i to ne samo kod nas nego i u mnogim drugim zemljama
u nekima su rigorozni zakoni to malo regulisali
ali u većini zemalja - naroćito Trećeg sveta - ne da nisu - nego ga i podržavaju
i nisam rekla da nisam videla
i to više puta u RL
nego mislim da sam sasvim dovoljno rekla na tu temu- nemam šta više da dodam
a da se ubeđujem - ma na pamet mi ne pada
a sad odoh malo - lepo vreme- subota
ostajte mi dobro![]()
Sale ja cu ovo shvatiti kao losu salu i iskljucivo tako.Jer nema sanse da si ti ovo napisao za ozbiljno.e pa to vam je klasična priča, a zar nije bolje da kaže? živimo u 21 vekumožda je spasemo prijavimo policiji itd
ne nego ste pročitale nešto preko neta i eto jadne žene koje muževi mlate, a kladim se da ne znate ni jedan primer lično ni da ste ikad videle da je muž neku mlatio. barem vi forumašice.
olako sudite i presuđujete
"tamo neka u nekom selu voli da je muž bije"
pomisliću još da ste sve u nekom feminističkom pokretu
Nemoj nikada vise ovo da pomislis! To je jedna od najvecih vrednosti na ovom svetu, Trumane. Kavaljeri.Pitanje je da li kavaljeri usrećuju žene.Nešto mi kaže da žene to ne cene.
Kako je ovo odvratno.никад никог не убеђујем само пишем када видим да се у неким стварима претерује и надувава.
поштујем ја феминисткиње нарочито оне радикалне да бих их напуцао у буљу и то средњом ногицом да пева све у шеснаесттако би јој сачувао невиност
![]()
a ja ZmijaJa sam Tigar[emoji38]
evo ti sestro Jelisaveta (inače mi je to ime prelepo - znači ''božja kuća'' ) SVI Kinezi sa Tibeta - nekoliko milionaU pravu su,ne slusam nikako decka nisam dobra[emoji38]Daj mi tuce malih zutih ima da napravim minjonse od njih[emoji38]
A PA NISAM MISLILA NA TOPa nisu bas moj tip[emoji38]