ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako već nema u obliku mace... :hahaha:
vidi šta sam ti našla
ovo su letnje
za plažu
da zavodiš žene:zper:
Funny-slippers.jpg

a imaš i ove - multifunkcionalne, model ''Preko leba papuča''
bread-slippers-loafers-funny-food-design-picture.jpg

е па
све форумашице причају о неком злостављању над женама
да видим има ли која да је злостављао муж рецимо батинама, нек се јави :per:

е па
све форумашице причају о неком злостављању над женама
да видим има ли која да је злостављао муж рецимо батинама, нек се јави :per:
da me je zlostavljao - ne bi mi i dalje bio muž
a i zašto misliš da bi se neko javio?
Sigurno ne vole da dele takve stvari sa celim forumom
ispade ko da smo to izmislile

da me je zlostavljao - ne bi mi i dalje bio muž
a i zašto misliš da bi se neko javio?
Sigurno ne vole da dele takve stvari sa celim forumom
ispade ko da smo to izmislile

е па то вам је класична прича, а зар није боље да каже? живимо у 21 веку:mrgreen: можда је спасемо пријавимо полицији итд
не него сте прочитале нешто преко нета и ето јадне жене које мужеви млате, а кладим се да не знате ни један пример лично ни да сте икад виделе да је муж неку млатио. барем ви форумашице.
олако судите и пресуђујете
"тамо нека у неком селу воли да је муж бије" :D

помислићу још да сте све у неком феминистичком покрету

е па то вам је класична прича, а зар није боље да каже? живимо у 21 веку:mrgreen: можда је спасемо пријавимо полицији итд
не него сте прочитале нешто преко нета и ето јадне жене које мужеви млате, а кладим се да не знате ни један пример лично ни да сте икад виделе да је муж неку млатио. барем ви форумашице.
олако судите и пресуђујете
"тамо нека у неком селу воли да је муж бије" :D

помислићу још да сте све у неком феминистичком покрету
ma to je kolektivna halucinacija

ma to je kolektivna halucinacija

не него се понашате ко феминисткиње чим толико потенцирате нешто што нисте лично виделе него само прочитале неки случај, наравно као и увек новинари пренадувају сваку вест.
вероватно да на форуму и има феминисткиња које су против породице као заједнице.

не него се понашате ко феминисткиње чим толико потенцирате нешто што нисте лично виделе него само прочитале неки случај, наравно као и увек новинари пренадувају сваку вест.
вероватно да на форуму и има феминисткиња које су против породице као заједнице.
masovna histerija:zcepanje:

ако сам ја маса и хистеричан онда је вероватно тако :D
а далеко од тога што још и халуцинирам нешто што нисте ни виделе :hahaha:
neeeeeeeeee - ja stvarno ne verujem kako me ne razumeš:(:eek:
MI a ne TI smo kolektivno halucinirale kad nam se priviđa da postoji zlostavljanje
Nas je zahvatila masovna histerija da tripujemo jer je ionako reč histeria znači materica a nju imaju samo žene
a sve je to deo velike reptilsko NWO masonsko iluminatsko feminističke zavere da se utamane svi muškarci na zemlji
a naši zli naučnici potpomognuti reptilskom tehnologijom - će nas uskoro osposobiti da se i razmnožavamo bez vas - partenogenezom
i biće to kraj sveta......

Poslednja izmena:
neeeeeeeeee - ja stvarno ne verujem kako me ne razumeš
MI a ne TI smo kolektivno halucinirale kad nam se priviđa da postoji zlostavljanje
Nas je zahvatila masovna histerija da tripujemo jer je ionako reč histeria znači materica a nju imaju samo žene
a sve je to deo velike reptilsko NWO masonsko iluminatsko feminističke zavere da se utamane svi muškarci na zemlji

па докажи да си видела злостављање, кад, где и јеси ли урадила по том питању нешто јеси ли се борила да се то спречи.
не кажем да нема злостављања али да пишем о томе а нисам се сусрео са тим него из новина и да серендам о томе по неком форуму и још потенцирам на томе.
а ти си све то назвала халуцинацијом хистеријом као да пишем да од свега тога нема ништа.
наравно да постоји план да се разарају породице као заједнице ко то не види нек иде на прајд, вероватно ће се тамо лепше осећати него у друштву затуцаних балканаца који се залажу да је породица на првом месту и да је дижу до светиње. :D

па докажи да си видела злостављање, кад, где и јеси ли урадила по том питању нешто јеси ли се борила да се то спречи.
не кажем да нема злостављања али да пишем о томе а нисам се сусрео са тим него из новина и да серендам о томе по неком форуму и још потенцирам на томе.
а ти си све то назвала халуцинацијом хистеријом као да пишем да од свега тога нема ништа.
наравно да постоји план да се разарају породице као заједнице ко то не види нек иде на прајд, вероватно ће се тамо лепше осећати него у друштву затуцаних балканаца који се залажу да је породица на првом месту и да је дижу до светиње. :D
nemam Salić preča posla da dokazujem bilo šta, što je uostalom poznata stvar i to ne samo kod nas nego i u mnogim drugim zemljama
u nekima su rigorozni zakoni to malo regulisali
ali u većini zemalja - naroćito Trećeg sveta - ne da nisu - nego ga i podržavaju
i nisam rekla da nisam videla
i to više puta u RL
nego mislim da sam sasvim dovoljno rekla na tu temu- nemam šta više da dodam
a da se ubeđujem - ma na pamet mi ne pada
a sad odoh malo - lepo vreme- subota
ostajte mi dobro:heart:

nemam Salić preča posla da dokazujem bilo šta, što je uostalom poznata stvar i to ne samo kod nas nego i u mnogim drugim zemljama
u nekima su rigorozni zakoni to malo regulisali
ali u većini zemalja - naroćito Trećeg sveta - ne da nisu - nego ga i podržavaju
i nisam rekla da nisam videla
i to više puta u RL
nego mislim da sam sasvim dovoljno rekla na tu temu- nemam šta više da dodam
a da se ubeđujem - ma na pamet mi ne pada
a sad odoh malo - lepo vreme- subota
ostajte mi dobro:heart:

никад никог не убеђујем само пишем када видим да се у неким стварима претерује и надувава.
поштујем ја феминисткиње нарочито оне радикалне да бих их напуцао у буљу и то средњом ногицом да пева све у шеснаест :D тако би јој сачувао невиност :mrgreen:

ај лепо се одмори па ми се врати :heart:

haha, meni nije jasno muškarci toliko ne vole feministkinje, je l ih se plašite? Ja ih se recimo uopšte niti plašim niti grozim, nek rade šta hoće kao i svi drugi koji ne krše zakon.
A mislim da je statistički nasilje nad ženama u porastu.

e pa to vam je klasična priča, a zar nije bolje da kaže? živimo u 21 veku:mrgreen: možda je spasemo prijavimo policiji itd
ne nego ste pročitale nešto preko neta i eto jadne žene koje muževi mlate, a kladim se da ne znate ni jedan primer lično ni da ste ikad videle da je muž neku mlatio. barem vi forumašice.
olako sudite i presuđujete
"tamo neka u nekom selu voli da je muž bije" :D

pomisliću još da ste sve u nekom feminističkom pokretu
Sale ja cu ovo shvatiti kao losu salu i iskljucivo tako.Jer nema sanse da si ti ovo napisao za ozbiljno.

N3W :rida::rida::rida:
Prvo, ako bi otisao ostala bi ogromna rupa na ovom pdf-u. Nisam toliko pisala koliko sam citala. Uvek si toliko detaljan kao retko ko. Ne umanjujem znacaj ostalih poznavalaca astro, gresila bih dusu tako, ali svi ste toliko bitni za ovaj pdf... Svi, to znaci i to. Izgubicemo mnogo ako odes, I volela bih, molim te, da pokusas da se stavis iznad situacije. Kazes da ti ne prija, ok, pisi malo redje, distanciraj se. Ali ako nisi otisao toliko puta, nemoj ni sada.
Druga stvar je sto se osecam odgovorno. I jako zalim sto sam napisala to za avatar. Da nisam, verovatno do ovoga ne bi doslo.
Nadam se da ima mesta da se tvoja volja smeksa :rumenko:

- - - - - - - - - -

Pitanje je da li kavaljeri usrećuju žene. ;) Nešto mi kaže da žene to ne cene.
Nemoj nikada vise ovo da pomislis! To je jedna od najvecih vrednosti na ovom svetu, Trumane. Kavaljeri.
:heart:

- - - - - - - - - -

никад никог не убеђујем само пишем када видим да се у неким стварима претерује и надувава.
поштујем ја феминисткиње нарочито оне радикалне да бих их напуцао у буљу и то средњом ногицом да пева све у шеснаест :D тако би јој сачувао невиност :mrgreen:
Kako je ovo odvratno.
Inace, ja videh maltretiranje. Fizicko I psihicko.
Samo da mogu, tim osobama bi se cinilo ISTO TO, samo JOS GORE!
U idealnoj masti, kada bih imala vlast u rukama, to bih ucinila. Jedino ne znam gde bih nasal ZVERI koje bi to cinile. To bi bilo jedino malo problematicno.

Potpuno je neukusno da se diskutuje o ovoj temi sa tolikom dozom nevere pa I podsmeha. Moze nekoga zaista da povredi.

Zanimljivo to što si postavila
Mnogi prave paralelu koji znak kineskog korespondira tzv. zapadnom-to jest Grčkom a u stvari haldejskom
Meni najlogičnija a i najčešća je ova:
Pacov-Strelac
Bivo-Jarac
Tigar -Vodolija
Mačka ili Zec- Ribe
Zmaj- Ovan
Zmija- Bik
Konj - Blizanac
Koza ili Ovca -Rak
Majmun- Lav (to im se neće svideti:zcepanje:)
Petao -Devica
Pas -Vaga
Divlji vepar -Škorpija
Ove info sam našla na više mesta
I najpribližnije je po osobinama
Ima i podela da je početni kineski identičan početnom zapadnom-dakle Pacov- Ovan itd....
Ali poznajući karakteristike Budinih odabranih životinja-nije adekvatan

Ja sam Tigar[emoji38]
a ja Zmija:mrgreen:
uuuu Tigrice su opasne
znaš zašto se ona kamforna mast za bolove zove ''tigrova''?
Jer na tonu masti idu par dlaka iz repa (ili su to brkovi?) svetog belog tigra
Kod Tibetanaca Tigar simbolizuje element Vazduha
Snežni lav - Zemlju
Rogata ptica Garuda - Vatru
a Zmaj - Vodu
potpuno drugačija simbolika
inače zatucani Kinezi koji prilično loše tretiraju žene - puna sirotišta isključivo ženske dece:evil::evil::evil:- se plaše Tigrica- kažu - neće muža da slušaju:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back