purplechick
Primećen član
- Poruka
- 710
Aj bas cu da probam jednom.....ali malo(vise) ce da priceka jer me malo strah zbog tih 'senki' itd...
(
?).......
ah ti smajliji,ne znas koji da stavis

ah ti smajliji,ne znas koji da stavis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemas cega da se plasis,to su halucinacije.
Ovako: imam tu nocnu moru koja se ponavlja i obicno sanjam okruzenje gde spavam tjsobu sve onako bas isto ali nikako ne mogu da se pomerim iz kreveta tj da mrdnem dok se odjednom cuju neki zvuci mumlanje i odjednom dodje neki crni lik koji trepti i stoji pored mene i skace i dere se i odjednom skoci kod mene u kreveti i pocne da ulazi u mene i tu osetim neko peckanje uplasim se jer ne mogu ni da mrdnem, nista i probudim se...I kad pomislim da je gotovo da sam se probudio ono opet nekoliko puta dok se skroz ne uspanicim i prbudim stvarno ili dok neko ne dodje u moju ssobu da me probudi!
Taj san sanjam gotovo citav zivot sto me je nateralo da istrazujem po ovakvim forumima, pocnem da verujem, u srednjoj sam zbog toga isao na veronauku, poceo da verujem u boga itd...
E sad ovo sto mi se zadnje desilo je bilo neverovatno!!!
Lego sam da odspavam malo popodne posle posla i odjednom sam se osecao cudno, tj vec sam zaspao i hteo sam da se dignem iz kreveta ali nisam mogo da mrdnem opet!Pomislio sam o ne sad ce opet ovaj da napadne ali nema ga...Ukapirao sam da sanjam i pokusavao da se probudim i da se pomaknem iz kreveta ali nisam mogo!Soba je bila blago osvetljena nije ni bilo suvise mracno a ni suvise svetla bilo je dovoljno da se sve vidi i odjednom sam uspeo nekako da se dignem...
Nisam gledao nazad vec sam odmah krenuo ka vratim d a idem u wc da se umijem jer sam u tom trenutku pomislio da sam budan...I kad sam stigao do vrata sobe odjednom nisam mogao da ih otvorim ruka mi je jednostavno prosla kroz kvaku i dok je prolazila osetio sam blage trnce...Uplasio sam se i krenuo sam kroz vrata i osetio trnce po citavom telu i dok sam prolazio kroz njih u glavi sam cuo neko brundanje struje kao kod dalekovoda ali mnogo jace i opet sam se nasao u krevetu nepomicno!!!Odjednom se otvaraju vrata i moj brat ulazi u sobu uzima iz ormara peskir dok se ja derem onako nepomicno zovem ga ej eje pomogni mi cujes li ej ej on nista jednostavno je izaso i zatvorio vrata!!!Ostao sam da leim nepomicno i bio sam bas u soku i u panici!Nekako sam uspeo da se smirim psle nekoliko minuta i pokusavao da se dignem opet!!!Skroz sam se preznojio i nekako sam uspeo da pokrenem ruke!!!Pogledao sam ih i video ih malo cudno, bile su nekako providne i pogledao dole i video one koje miruju tj one koje su deo mene koje sam jos uvek osecao u tom trenutku a ipak sam pokretao one druge koje su prozirne!Osecaj je bio cudan i pousao sam da ih sastavim i ova ruka je ladno prosla kroz drugu i opet sam osetio tu struju to peckanje i poceo sam da ustajem i nastala je takva buka neko jako brundanje struje i konacno sam se probudio sav znojan i uplasen!!!
Otiso sam odmah u wc umo se i uso kod brata u sobu i pitao ga da li si bio pre par minuta u moju sobu za peskir i on je rekao "da, da li sam te probudio" ja sam rekao ne nista i izaso i seo u dvoriste da se povratim!!!Dok sam sedeo jos uvek sam mogao da osetim ono peckanje onu blagu stuju i onaj zvuk koji je zujao...
Mislim da sam doziveo nesto sasvim posebno, osecaj je bio neopisiv pa sad da li je to bila ap ili samo luda nocna mora neki lucidan san ne znam, nisam siguran mozda gresim ali verovatno je 90% bilo nesto vrlo neobicno sto je u meni pojacalo neku veru da dusa i ap postoji i opet kazem da nisam bas siguran ali kao sto rekoh otprilike 90% sam siguran a ova 10% jos uvek mi nedaju mira!!!
Treba mi pomoc, mojoj drugarici se nesto desilo...
Prvi put se desilo da mene neka moja drugarica pita nesto ozbiljno o Ap-u, i da me saslusa sve, bez i malo sumnje...ona cak kaze da moze da tvrdi da to nije san, jer joj je bilo toliko realno, svesno...ma da, nema sumnje da je to san..
Ovako :
Legla je da spava, oko pola 4 ujutru...pre nego sto je u'vatio san, cula je korake neke po kuci, podigla se iz kreveta, ali nije cula nista...i tako nekoliko puta...i onda je opet legle, pa je cula svoju mini liniju, koja se pokvarila pre neki dan...cula je ono pink radio i reklame kako krecu...gledala je iz kreveta mini liniju i videla je da je ugasena.. i opet je cula korake, i tu ustala upalila svetlo i gledala...nista nije bilo...
..i posto joj se mnoogo spavalo vratila se u krevet, krenuo san da je 'vata, i samo joj je utrnulo celo telo (paraliza) kaze trnci svuda,ne moze da se pomeri, sve to vec vidjeno..i sve to dok je pricala ja sam se smeskala, iz fazona vidis da je ap moguc, ali onda mi je rekla da je opet cula te korake ( ne znam da li vam se nekada desilo, dok ste u tom stanju sna, a ne znate sta vas ceka kada ustanete iz kreveta, stvara se ogroman strah koji istripuje svasta pored vas..nije ni bitno) u svakom slucaju nasla su se tri oblika,lika oko nje i poceli su da je dizu, izgovarajuci neke reci sa Na,Ra ...nije mogla nista drugo da po'vata...ona se nekako trgla i naravno izletela iz sobe, i kod mame, plakala je (sto je cudno za nju, inace ima i 19 godina, msm nije bas mala) i cula je zujanje u usima, i pitala mamu da li cuje..popalila je svetla po kuci, i zujanje se sve manje culo, pa je i nestalo...
Kada si pod takvim sokom, stvarno svasta pomislis, iskreno ..ona je pomislila da su to vanzemaljci, koliko god zvucalo glupo i smesno, njoj se to toliko realno desilo, toliko je bila uplasena...ja sam se zgranula....desavale su se meni svakakve nebuloze, ali ovo stvarno nije...
Tesila sam je stvarima da je to samo san, da ako se opet pojave, da moze da se izbrani od njih ako ih otera..pricala sam joj o patuljcima,energetskim vampirima..o svemu sto sam citala, ili bar cula negde..u sta nisam ni ja sama sigurna...
Ako neko zna nesto vise o tome, molila bih ga da mi javi...jer nisam videla tu drugaricu nikada ozbiljniju dok je pricala o tome...
A jeli bitno kako spavas-na ledjima,stomaku itd. kod ap?
uspravio sam se do pola i tu tako se zaglavio ni napred ni nazad
Obzirom da je svetski prosek oko 13.000 zemljotresa godišnje (onih koji su preko 4 stepena Rihtera - dakle jaki) - bilo bi pravo čudo da NE BUDE ni jedan u "maju ili martu".Ja sam bio u nekom polu snu i "sanjao" sam da ce nas maja ili marta potrefiti neki zemljotres.. Toliko je stvarno bilo..
Da, procitala sam...jooj, samo da se meni ne desi nista slicnoProcitaj moja nekoliko zadnja posta, i meni se tako isto bas cesto desava samo kod mne ne dolaze 3 nego samo jedan i pokusava da udje u mene, imam bas slican slucaj kao dvoja drugarica i za sad nije se meni nista strasno deslio sem toga sto se malo izcimas uplasis neki put a posle nekoliko ponavljanja strah je sve manji sem ako se umedjuvremenu neka desavanja ne izmene...
Meni se to jako dugo desava i uvek se malo izcimam ali vec sam poceo da uspostavljam kontrolu...
Nemoj tako, "slatko se nasmejah" , jer onda napravis nekog budalom, ko je citao, pokusavao sve to ...kao npr. jaD ...i nemoj da okolises, tvoj zakljucak je ??? Astralna projekcija je glupost, ili ipak ima nesto u njoj..??.. i zar nije lepse davati znacaj zivotu?..i ne mislim da je Ap nesto wooowhh...vec nesto prirodno...drugo stanje svesti...zanimljivo ...a ne mislim da su to neke sile, paranormalne stvari, moc neka ... ne treba povrsno gledati na zivot...Postavicu dole jedan post koji je neverovatno dobar...nema veze sa Ap-om, ali je vrhunska stvar...
Nisam cula ( zensko sam ), ali zvuci zanimljivo...
..dobro ako mislis da ap ne postoji, a da li mislis da postoji drugo stanje svesti? Sta ti mislis da je svest? Ne kapiram kako je toliko prosto??? Mozda ispiram mozak glupostima, gledam previse duboko ali kada bih razresila jednu stvar sama sa sobom, bilo bi mnogo lakse...
Mrzim dan kada sam procitala tu glupu recenicu, a to je da je nekada nesto moralo nastati ni iz cega...nemoguce je? Da li je nemoguce...ja se divim svim zakonima univerzuma, tako je savrsen...ali kako je nastao?
...i zasto gledas stvari toliko povrsno ? Po tvom zakljucku zivot nema smisla...?? Zar ne mozes ovako da pogledas na stvari (ako vec nekada nisi, s obzirom da si stariji od mene) :
Ne verujem ni u kakvu vecu silu, verujem u univerzum...On stvara balans, svakodnevno neke stvari uklanja, ubacuje...
Sta cemo univerzumu mi ??? Za sta sluzimo ? Za nesto da, valjda...
Cinjenica je da nismo slucajni...
Sta mislis da sluzimo da umiremo i da se radjamo???
Pricama o ljubavi odavno ne verujem, ne zato sto mi se desilo neko ruzno iskustvo sa tim, nije...i da se desi, nemam sta da brinem kada je sve u mozgu...ali svejedno, ostavljam to iza sebe...
...a ti mi delujes razocarano u zivot..."Svi smo mi vec mrtvi, samo sto se redom sahranjujemo." <-- razlog zbog cega mislim.....
Izvini ako sam te uvredila time da si se razocarao u zivot, jednostavno si mi tako delovao...
Dobro, neka je opsirno, ...Treba biti opsirno da bi se shvatilo...
Naravno da ocekujem nesto, mozda ne kapiram da je to previse...
Rodjena sam da bih radila za svoju neku buducu decu i da bih crkla posle, i nista.....prekid....
'ajde nauci me (nisam ironicna) , dokazi mi jos da si u pravu...da to sto ti pricas i tvrdis o postojanju ili o nepostojanju Astralne p...nemam svoje misljenje...tvrdila sam da postoji jer su mi se desavale takve stvari u snu...i to nisam bila nesvesna, nego totalno svesna..
svidja mi se ovo tvoje poredjenje sa belim krvnim zrncima i nasim zivotom...bila bih ti veoma zahvalna kada bi mi napisao jos po nesto...svi nesto okolisu...i u fazonu su, ma videces ti kada porastes itd itd...smara me to...
Paljenje sveća bez vatre
Uoči pravoslavnog Uskrsa u hramu Groba Gospodnjeg u Jerusalimu svake godine se okuplja na hiljade hrišćana da vide čudo koje se na ovom mestu zbiva već 2.000 godina - paljenje blagodatne vatre.
Vatrom, koju čeka patrijarh Jerusalimske patrijaršije, zatim se pale 33 sveće, po broju godina koje je Isus imao kada su ga razapeli. Sa njih oganj preuzimaju okupljeni vernici na svoje sveće, a ona se zatim prenosi širom pravoslavnog sveta.
da li bi i ovo nazvao magijom??
------------------------------------------
Uh, kao prvo godine nemaju nikakve veze sa znanjem, to se da primetiti jednim pogledom na svet oko tebe.
Kao drugo necu se truditi da ti opovrgavam ovo u vezi Pravoslavnog Uskrsa i cuda u vezi tog, jer znam da je bezuspesno,
samo cu ti napomenti da nikad nije ni jednoj naucnoj ustanovi dato da to istrazi to " cudo ".
I madjionicar iz sesira vadi od zeca do .....
Naravno i to je cudo dok ne vidis na koji nacin to cudo dolazi.
Naravno strah od smrti nas i tera da tezimo svim tim nerealnim ocekivanjim, od Raja do vecnih lovista.
Strah od smrti odrzava sve religije u zivotu, strah od smrti je jedan od prvih strahova coveka.
Onog trena kad prihvatis smrt kao deo svog zivota sve ce normalnije da ti izgleda.
Nekada je i grmljavina bila deo bogova, sad je samo deo metereoloskih uslova.
Kazes nalazis mir u meditaciji, drago mi je zbog tebe ali moras isto tako razumeti da neki ljudi nadju mir u slusanju muzike, u crtanju, citanju, lista preduga...
To sto nalazis mir u citanju na primer ne znaci da je istina ono sto je procitao!
Zivot naravno cesto ume da bude surov ali to ne znaci da se protiv toga trebamo boriti laznim nadama i halucinacijama.
Pokusas da udjes u tok ako uspijes dobro za tebe a ako ne bar znas da si pokusao.
Onaj ko pobegne od realnosti pobegao je i od zivota, druga sansa ne postoji, ako mozes ucini ga najboljim za sebe, bar onoliko koliko je do tebe.
Pokusaj se obradovati svemu onom u cemu mozes naci i iskricu onog sto ti prija.
Mastom o Teleportaciji, Telekinezi i svim ostalim skrivenim mogucnostima ljudskog tela propustices realnost, ono sto se danas ponudi sutra vise nije tu.
Mozak je samo jedan od organa naseg tela, svaki organ vrsi svoju funkciju, svaki je na svoj nacin bitan, jedno bez drugog tesko da moze.
Moze ali to je vec hedikep, nepotpuna celina.
Sve na ovom svetu ima svoje mogucnosti i neku toleranciju u odstupanju od tih mogucnosti, to ti je kao da ocekuje od bagera da poleti.
Jer i bager je prosto savrsen na osnovu lopate ali ponovo ima svoje granice i mogucnosti, naravno ako opremis bager opremom za letenje to vise nije bager.
Onog trena kada "budemo mogli" da vrsimo sve te funkcije o kojima mnogi mastaju mi vise necemo biti ljudi ali ce zivot i dalje biti zivot, bilo da je duzi ili kraci.