Astralna projekcija

http://www.scribd.com/doc/4788771/FONTANA-MLADOSTI
eto kad je vec spomenut link, nasao sam i knjigu. Naravno imate jos dosta knjiga, pogledajte u desnom uglu pa mozda vam se jos nesto svidi, sad nisu sve u punom izdanju tako da mozete potraziti na rapidshare-u, mislim da vecinu knjiga mozete naci u punom izdanju posto sam vec Fontanu Mladosti nasao

Perkeris :DDD svidja mi se tvoj Avatar

Poslednja izmena:
polinik,verujem da nisi ni otvorio cakre.....Probaj na google sa ti pojmom,pa de ces mozda naci nesto ..Od knjiga koje ja imam su -CAKRE ZA POCETNIKE, pa kad je savladas uzmi RAD SA CAKRAMA...Nadam se da sam ti bar malo pomogao..pozz

japanski-strsljenu,mozes li da mi kazes na koji nacin se u toj knjizi otvaraju cakre,posto sam video da ima raznih. Da li je tu rec o vizuelizaciji protoka energije u telu ili se posebnim polozajima tela i izgovaranjem posebnih mantri to postize? Pitam te to zato sto zelim da kupim neku knjigu o tome ali me zanima otvaranje cakre uz pomoc vizuelizacije, ako me razumes...

japanski-strsljenu,mozes li da mi kazes na koji nacin se u toj knjizi otvaraju cakre,posto sam video da ima raznih. Da li je tu rec o vizuelizaciji protoka energije u telu ili se posebnim polozajima tela i izgovaranjem posebnih mantri to postize? Pitam te to zato sto zelim da kupim neku knjigu o tome ali me zanima otvaranje cakre uz pomoc vizuelizacije, ako me razumes...
DA SVE SE RADI UZ POMOC VIZUELIZACIJE MA KOJU KNJIGU KUPIO,JA SAM TAKO VEZBAO...MADA SU MI REKLI DA 'PRAVO' OTVATANJE CAKRI RADE BIO ENERGETCARI,ALI KAKO I TAMO IMA SVACEGA RADI PO KNJIGAMA,I VIZUELIZACIJU O KOJOJ SAM PISAO I SVADJAO SE SA MODERATORIMA,JER SU ME NAPALI VERSKI FANATICI A ONI TO NISU SPRECAVALI...IMAM TEMU KREATIVNA VIZUALIZACIJA RADJENU PO KNJIZI 'TAJNA',,U DONJEM UGLU IMAS BROJEVE 4,5,6 VEROVATNO JE TEMA SACUVANA..POZZ

Uspeo sam da gledam 30 sec bez prestanka direktno, moglo bi se reci, u najace sunce oko 16:00 bez ikakvih posledica krugova posle toga i ostalo.. I ako imam osetljive oci na svetlo.. e jedino me muci drugi deo ako bih hteo da nastavim sa tom solarnom jogom treba da nadjem neko mirno i prakticno mesto za to :(((.Trenutno nemam gde, uff tako da cu morati da prekine cisto sam testirao svoje oci na sunce. Ali moja je preporuka u jutarnjim ili vecernjim satim. Tada je najlakse raditi te vezbe, pred izlazak ili zalazak sunca kada je zracnje najmanje kao sto je i napomenuto u vezbama....

Uspeo sam da gledam 30 sec bez prestanka direktno, moglo bi se reci, u najace sunce oko 16:00 bez ikakvih posledica krugova posle toga i ostalo.. I ako imam osetljive oci na svetlo.. e jedino me muci drugi deo ako bih hteo da nastavim sa tom solarnom jogom treba da nadjem neko mirno i prakticno mesto za to :(((.Trenutno nemam gde, uff tako da cu morati da prekine cisto sam testirao svoje oci na sunce. Ali moja je preporuka u jutarnjim ili vecernjim satim. Tada je najlakse raditi te vezbe, pred izlazak ili zalazak sunca kada je zracnje najmanje kao sto je i napomenuto u vezbama....
ZNACI PRIMIMENJUJES SOLARNU JOGU...PISI NAM O DALJIM ISKUSTVIMA

ljudi ili se vi drogirate ili ste ludi....posetite vi lepo nekog psihijatra!

Ljudi se užasno boje onoga što ne shvataju..
Mislim da je bolje za neke ljude da ne čitaju o ovim stvarima, jer, fakat, to nije za svakoga.

Nisu za džabe visoke misterije bile čuvane nekad samo u svešteničkim redovima i zatvorenim krugovima ljudi. Poznato je i kako su najveći genijalci i mistici bili progonjeni od strane priprostog naroda, baš zbog svog načina razmišljanja i aktivnosti.

Hajde sad probajte da objasnite npr. suptilnu strukturu kosmosa prosečnom klincu. On će reći "Ti si lud. Idi kod psihijatra!!"
:zcepanje:

Astralno izlazis iz svog tela svaki put kada zaspis. Svake noći.
Jedino što nisi svestan toga, pa misliš da sanjaš...
(A neki se ne sećaju čak ni snova)
STA SE PRAVIS DA ZNAS KAD VEZE NEMAS...NIJE ISTINA DA SE SVAKI PUT U SNU JAVLJA ASTRALNA PROEKCIJA...A OSTALO LUPETAS NISI NIKAD IZVRSILA ASTRALNU PROEKCIJU U BUDNIM STANIU PA NE LUPAJ...KAO ZNAS TEHNIKU..PA AJDE OPISI JE...

Čitaj na blogu, kada budem detaljnije pisala o AP, ako te, naravno zanima.
Dalje, šta ćeš misliti, ili nećeš misliti - pa, bojim se da je to samo tvoj problem :) . Svi mi biramo koje ćemo tehnike koristiti, koje ćemo iznositi u javnost...a između ostalog, i kako ćemo se ponašati prema drugim učesnicima u diskusiji ;).

Čitaj na blogu, kada budem detaljnije pisala o AP, ako te, naravno zanima.
Dalje, šta ćeš misliti, ili nećeš misliti - pa, bojim se da je to samo tvoj problem :) . Svi mi biramo koje ćemo tehnike koristiti, koje ćemo iznositi u javnost...a između ostalog, i kako ćemo se ponašati prema drugim učesnicima u diskusiji ;).
MA PUSTI BLOGOVE PREPISIFANJE I FORE...OPISI KAKO U BUDNOM STANJU VRSIS ASTRALNU PROEKCIJU...KAKO ZNAM POSTUPAK-TEORISKI, TI OPISI KRATKO KAKO TO RADIS U PRAKSI..AJDE DA CUJEM..OPISI MAKAR NA KOJU RAVAN PRVO IDES...KAD BI ZNALA...:mrgreen:

Kod bilo kog mistika/maga/praktičara/teorteričara da odeš i sa takvim stavom da pitaš da objasni neki svoj komentar i shvatanje, uz vređanje, svako bi ti rekao da nisi ni najmanje kvalifikovan za sagovornika.

Tek kada u potpunosti promeniš stav, onda eventualno možemo razgovarati. Svakako do tada nemam nameru ništa da ti objašnjavam, i to je moj izričit stav.

Osoba ne može ništa ni shvatiti u tako besnom i ciničnom stanju svesti. Na žalost, viđala sam mnogo ljudi kojima je ego potpuno pomračio divnu, suštinsku prirodu. Ali, tu nema pomoći dok se ego malo ne ukroti, stavi pod kontrolu...

A tebi prijateljski savetujem da dobro porazmisliš zašto imaš potrebu tako da se ponašaš. Za istinsko bavljenje ezoterijom je potrebna i širina duha, a ne samo teoretsko i praktično znanje.

Poslednja izmena:

30 sekundi si gledao u sunce?

Bože, ovi fanatici će sve da urade.

Poslednja izmena od moderatora:
Mogu i ceo minut sad, sto? Nisam fanatik, jednostavno ako u nesto ne verujes nemoj ni da komentarises i da spamujes ovde. Moja stvar sta cu da radim sa svojim ocima, a za sad su odlicno niti mi smeta gledanje u sunce uopste, savrseno normalno vidim kad pomerim pogled sa njega

Isto ja sad mogu da te pitam Verujes Li u boga ? >...< nemoj me terati da se raspravljamo na ovu temu.. bez potrebno je .. Ako ne verujes nemoj ni da citas i da smaras ovde.. Plz!

Poslednja izmena:
Mogu i ceo minut sad, sto? Nisam fanatik, jednostavno ako u nesto ne verujes nemoj ni da komentarises i da spamujes ovde. Moja stvar sta cu da radim sa svojim ocima, a za sad su odlicno niti mi smeta gledanje u sunce uopste, savrseno normalno vidim kad pomerim pogled sa njega

Isto ja sad mogu da te pitam Verujes Li u boga ? >...< nemoj me terati da se raspravljamo na ovu temu.. bez potrebno je .. Ako ne verujes nemoj ni da citas i da smaras ovde.. Plz!
MA PISI O SOLARNOL JOGI I ISKUSTVIMA...KOME SE NE SVIDJA NEK NE CITA..POZZZ..................:)

Verujem u Boga.

Nisam spamer.

Ako veruješ, gledaj u sunce, ne znam tačno koje su posledice takvih akcija.

Tvoja je stvar šta ćeš raditi sa sobom, sve dok to ne ometa druge.

bez potrebno --> bespotrebno
li se piše malim slovom.
Savršeno normalno, xaxa, ovo ide u bisere.

Verujem u Boga.

Nisam spamer.

li se piše malim slovom.

Pa? Gledanje u Sunce nije u suprotnosti sa verovanjem u Boga. Inace znam ljude koji gledaju u Sunce i skroz im je ok. To se valjda zove slorana joga.

O tome je cak bila i emisija na HRT-u:

Poslednja izmena:
Verujem u Boga.

Nisam spamer.

li se piše malim slovom.

1. Kako ja to ometam druge?
2. Ovaj deo sa spamom se odnosio da ne smaras "tupavim" komentarima
3. I ja verujem u boga, ali takodje i u druge stvari koje tebe ocigledno ne zanimaju. Kao sto je na primer ta solarna joga.
4. Da li sam ja tebe necim naterao da i ti radis potpuno iste stvari kao ja, kad kazes da ne ometam druge?

Nema veze i onako vidim da si prema svemu nastrojen suprotno, ne vazno sta je to samo je vazno da ti uvek udaras kontru. Verovatno tvoj nacin oslobadjanja besa :D ili sta god slicno tome. :think:

Da i za kraj, ja za sada nisam ima nikakve posledice, ako 1 min direktnog gledanja u sunce nema nikakve posledice, verujem da ni kasnije kad se oko jos vise navikne na suncevu svetlost nece imati. Nikog neteram da radi isto sto i ja, jer se nece na svakog isto odraziti.

Poslednja izmena:

Back