BIO ASTRAL
Početnik
- Poruka
- 16
deste bre ljudi ajte zivlje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Baš naprotiv. Meni se upravo tako desilo prvi put. Koncentracija je najbitnija.Dosta je minice sa tim,svuda to stavljas,citaj malo bwe. Nece to samo legnes i opustis se.
,vibracije su cesta stvar,mada ne obavezna,obicno prilikom indukovanja stanja,kada ti se telo uspava(SP-sleep paralysis),takodje,kao kod tebe,kada postanes svestan da sanjas,potpuno ili delimicno.Da,bio si blizu.
...Zatim u toku sna bih se naglo trgla i skontala da se nalazim negde van svoje sobe, a ubrzo zatim bih se "vratila" i skapirala da sam, zapravo, u svojoj sobi.
Videla sam ga na sekund i pomislila da on mene vidi, ali ipak ne...! Ne mogu da se setim detalja, ali znam da je u tom trenutku, moja majka, koju nisam ocekivala, usla u sobu i povukla me misleci da spavam. Istog trenutka sam osetila kako je srce prestalo da mi kuca, inace u toku projekcije je kucalo nenormalno brzo ( ne srce, vec njegove cakre). Nakon toga sa se neko vreme osecala porilicno lose, a zatim je naisao talas zadovoljstva i osecala sam se mirno i spokojno.Pa možda je bila derealizacija - kad ti ceo svet deluje nestvarno, ili depersonalizacija, kad ne osećaš da imaš kontrolu nad svojim akcijama, nego onako "kao posmatraš" sebe odnegde... Ili nešto povezano sa snom, možda i lažno buđenje - san u snu (sanjaš da si se probudio a nisi)...Naime, par puta mi se dogodilo nesto, za sta ni sama nisam bila sigurna sta je. Pre svega, kada bih se probudila, imala bih u glavi sliku sebe kako spavam.Realna slika, kao da je vec vidjena...Zatim u toku sna bih se naglo trgla i skontala da se nalazim negde van svoje sobe, a ubrzo zatim bih se "vratila" i skapirala da sam, zapravo, u svojoj sobi.
Nakon duzeg istrazivanja, resila sam da probam namernu astralnu projekciju. Nakon uvodjenja sebe u dubok trans i nekih vezbica za odvajanje svog astralnog tela, mislim da sam uspela. Nisam se uspavala, ali sam se osetila paralizovano, nisam mogla da maknem ni jedan deo tela. Na pocetku sam videla neku svetlecu narandzastu tacku, zatim glasovi, i na kraju sam pocela da osecam svoje telo, negde van sebe.Shvatila sam da se nalazim u sobi svog prijatelja, inace sam planirala da tog dana odem do njegaVidela sam ga na sekund i pomislila da on mene vidi, ali ipak ne...! Ne mogu da se setim detalja, ali znam da je u tom trenutku, moja majka, koju nisam ocekivala, usla u sobu i povukla me misleci da spavam. Istog trenutka sam osetila kako je srce prestalo da mi kuca, inace u toku projekcije je kucalo nenormalno brzo ( ne srce, vec njegove cakre). Nakon toga sa se neko vreme osecala porilicno lose, a zatim je naisao talas zadovoljstva i osecala sam se mirno i spokojno.
Eto, to je, za sada to...![]()
Jos smo nerazvijeni xD slazem se...al' mislila sam na mozak sa dovoljnim brojem neurona
koji nemamo, jos uvek...

), bilo mi je muka i bolele su me oči ceo dan, osećala sam se bolesno i malaksalo.