Astralna projekcija

Od negativnih iskustava izdvojio bi trzaje fizickog tela prilikom spavanja kada dolazi do vracanja suptilnog tela u fizicko,tacnije vise je neprijatan osecaj,nekad toliko jak da se ima utisak da eksplodira bomba.

Meni se samo jednom spontano desila AP,pre jedno godinu dana,pa nemam mnogo iskustva sa tim,ali se jasno sećam svakog detalja i bilo je... neverovatno i neopisivo. I tom prilikom desilo se nešto što ne umem da objasnim,a ne verujem ni da neko drugi ume to da mi razjasni,pa neću o tome.
Ali meni to vraćanje u fizičko telo (...ne verujem sebi šta kucam :mrgreen: ...) nije bilo neprijatno,sve se desilo užasno brzo,samo sam postajala sve svesnija i svesnija,a fizički sam samo osetila da paralisanost popušta.I,da,to nije bilo buđenje iz sna,nego dolaženje sebi posle transa,jer istina je da to nije san,nego:

Vidim mnogo ljudi ovde ne zna razliku izmedju lucidnog sna i Astralne projekcije...,prilikom AP Vi ne spavate nego ste u transu)...

Kao i svima,i meni je potrebna pomoc :roll:
Legnem,uspem da se relaksiram.. misici,telo mi je potpuno opusteno.
Ali staaa i kako dalje? :dontunderstand:
Pozdrav

Meni je interesantna vežba gde,kada ležiš,kreneš da usmeravaš svest ka delovima svog tela,tipa kreneš od nožnih prstiju i misliš(usmeriš svest) na svaki prst ponaosob,pa onda naviše do kolena i onda opet od prstiju pa naviše i isto tako usmeravaš svest na prste na ruci,pa na celu šaku,pa na podlaktice i kad to radiš kroz te delove će ti prolaziti trnci sve više i nakon nekog vremena možeš da čuješ i tiho,ali jasno zujanje u ušima.Tada "hvataš stanicu" astrala :mrgreen: Dalje ne znam,jer mi ne uspeva da opet to doživim.

P.S. Nedavno sam saznala i iznenadila se da je još Platon govorio o astralnoj projekciji i takođe je govorio o 4 ljudska tela:fizičkom,astralnom,mentalnom i kauzalnom.

Poslednja izmena:
Hmmm. , samo neznalica ce ti reci da je to opasno i da to neradis.
Da se vratim na temu.

1)Udobno sedi, mozes i lezati (samo pazi da nezaspis) Mozes zatvorenim i otvorenim ocima (ako oces otvorenim skoncentrisi se na plamen svece)Uradi kako je tebi najbolje. Nemoj da se mrdas. ni malo.,ni jezik,kapke oka,usta,nista!)
2)Udahni (dok brojis do sest), drzi dah (dok brojis do sest), izdisi (dok brojiš do sest) i opet drzi (dok brojis do sest). Radi ovo disanje dok se potpuno ne opustis. Na kraju, nećes vise osetiti tijelo.(Ali bukvalno)
3)Zamisli kako silazis niz beskrajne stepinice (al nemoj ih vizualisati, i nemoj zamisljati nekog drugog kako to radi u mesto tebe, to bas moras biti ti, (moras osetiti kako padas))

4Ako budes zeleo da se vratis u svoje fizicko telo, samo se skoncentrisi na prste nogu i ruku, misice (tvoje telo). mrdaj se. . .i to je to.
********************************************************************************************************************************************************************************
Ja nisam uspeo iz prvog puta da udjem u trans(Astralnu proekciju) zato sto sam bio nestrpljiv, nego tek iz treceg puta. Samo je potrebno vreme i snaga volje i zelje. I nemoj da se uzbudjujes kad budes poceo da neosecas svoje telo, jer to je meni sve pokvarilo. A moze ti za to pomoci i jedna univerzalna trava, lek pod imenom Kanabis (Marihuana). :)

Sorry,nisam ni ubedjen ni uplasen.I da...idu mi na zivce ljudi koji kace etiketu djavolja rabota na sve osim njihovog verovanja.

Tako im naredjeno iz staba.

Mi cemo da se posvetimo sebi i svom razvoju a oni nek se bave tudjim problemima.

cropped-naturerules.jpg

Meni se samo jednom spontano desila AP,pre jedno godinu dana,pa nemam mnogo iskustva sa tim,ali se jasno sećam svakog detalja i bilo je... neverovatno i neopisivo.

P.S. Nedavno sam saznala i iznenadila se da je još Platon govorio o astralnoj projekciji i takođe je govorio o 4 ljudska tela:fizičkom,astralnom,mentalnom i kauzalnom.

Bas tako,neverovatno i neopisivo.Iskustvo koje se pamti celog zivota,poput prve ljubavi.

*
Vidana,pitala si za trzaje.Mogu se objasniti ovako -

Trzaji se desavaju prilikom vracanja astralnog tela ( linga sarira ) u etersko koje je u fizickom prilikom spavanja.

Postoje vise ravni na kojima astralno boravi tokom sanjanja.

Ako astralno zadje na neku od suptilnijih ravni,veza izmedju njega i eterskog se tanji,dolazi do sve redjeg ugibanja i sazimanja,prilkom cega stupa prirodni refleks naglog vracanja astralnog.

leadbeater-levels.gif

Poslednja izmena:
Meni se jednom desilo dok sam spavala osecala sam se kao da sam na nekoj dasci da ne mogu da se okrenem i onda odjednom kao da me je nesto odgurnulo i ja sam se nekako zaljuljala. Osecala sam se kao da sam pala a ustvari jos sam na krevetu dok sam se okretala osecala sam kao da padam kratko je trajalo ali za mene dugo.Da li to moze dok spavas da se desi ko to zna da radi??Bas me zanima?:manikir:

OOBE i AP su realne stvari :) , a garantujem da 99% ljudi na forumu je imalo iskustvo i ako nije znalo sta se desava itd... navescu simptome :). Budis se u sred noci i ne mozes da se pomeris paralizovan si tesko dises (skoro i ne mozes da dises)imas osecaj da neko sedi na tebi. Budis se u sred noci osecas da ti telo vibrirao da se grce svi misici kao da protice struja, osecas da ti srce ubrzano lupa samo sto ne pukne imas osecaj da propadas kroz krevet, nekad se desi da cujes neke glasove koje ni sam ne razumes, desi se da otvoris oci i da stojis na 5 metara od svog kreveta i da gledas sebe kako lezis u krevetu :)... sigurno sam nesto zaboravio ali nema veze ovo su glavni simptomi :). A sto kaze Obersturmfuehrer kada se projektujes van tela osecaj je neopisivi znaci ne znam kako bih opisao Totalna Sloboda...ne postoji ni jedna droga ni jedno pice nista sto moze da napravi taj osecaj :shock:

E to u krevet propadanje bas to dok sam spavala

Uuu , samo zbog ovoga sam se registrovo na ovaj forumz:poz:… I to manje vishe zbog mene, nego vidim koliko ima naroda koji se jako interesuje za ove sve fenomene oko sna, lucidnog sna, tih proekcija, chuda, itd… Pa mislim da imam da podelim sa vama neka veoma zanimljiva iskustva, I bice vam verujem sigurno zanimljivo da chitate, a voleo bi I da mi neko usput neke stvari, objasni, pa makar I deo mog izlaganja…Ja sam naravno prelistavao sve ove stranice, I neke stvari ukapiro, povezo… z:D

Obichno mene ne interesuje to, niti razmisljam o tome, ali sam iz dosade malo istrazivo o snovima I naisho na ovu temu, I imam utisak da sam jedan od TOP fenomena ovde z:mrgreen:

Pa da pochnem... ( chitajte sve, mislim iako bude veliki text, ipak nece biti dosadno za citanje, jel su u pitanju zaista specifichni fenomeni i primeri)

Kao malo dete ja sam uvek sanjo svashta, u jednom periodu je chak bilo dosta koshmara, a ono o chemu ste pisali tipa da je astralna proekcija kada ti se chini da upadnesh u krevet, to se meni skoro stalno deshavalo, i to uglavnom kad skochim odnekle i imam utisak kao da upadnem u krevet, kao da se zatrese... To i dan danas imam, i to je meni normalno, zato shto ja sam u vecini snova svestan da sanjam, a provalio sam da kad skachem na glavu onda se budimz:), i onda kad mi san ne odgovara ili kad ne mogu da ga kontrolishem, ja lepo se popnem negde na visinu, skochim na glavu zmurim i to me budi kad padnem...
E sad bedak je shto su mi akteri koshmara to provalili pa u zadnje vreme mi nedaju i onemoguci mi se u snu da dodjem do neke visine da skachem, tako da se deshava da se popnem u snu na sto i skachem direktno na glavu, pa ako uspe uspe...:zblesav:

Da, da ne zaboravim da napomenem, kao manji do 12 svoje godine, sam hodao u snu, svi tvrde da to nije mesecarenje, nego da kao imam tvrd san, I onda se tipa deshava da umesto u wc odem I zapisham u kujni kanticu sa medom, krevetac od mladjeg brata, stolicu itd itd… al dobro to je prestalo vremenom…

Takodje mi nije nepoznanica ni ono shto ste nazvali paralizom sna, to mi se deshavalo mnogo mnogo puta, jako chesto… To nepomeranje prstima, nemogucnost da se derem da doviknem koga, shushtanje u ushima… Stoga shto cu ja izdvojiti neke moje specifichne paralize, tipa da otvorim pa zatvorim ochi a onda osecam kako se vazdizem iznad kreveta mozda 3 metra I okrecem, a shushti u ushima sachuvaj boze… To je bilo pre nekih mozda 3 godine, znachi kad sam imo 17… Znachi ovo shto sad govorim tiche se perioda od 17 do 20 godina, …
Ali ni to mi nije chudno bilo, mislio sam da sanjam, medjutim isto jednom kad je usledela paraliza ja sam se muchio, trzao, nisam mogao da se derem, a zatim sam ko iz topa ustao, osecajuci se odmorno, opusteno, I kad sam krenuo da izadjem iz sobe video sam sebe kako spavam, I prestravio sam se, pocheo sam da urlam a zatim se I ja fizicki budim I nastavljam da urlam…Hahaha ovo sam jednom prilikom reko doktoru poshto mi je trebalo opravdanje za shkolu, kako sam mu ja to objasnio, poslao me je kod svih mogucih lekara specijalista z:mrgreen:

Ali … opet sam mislio da je sve to san

Medjutim ovo je pochelo da se ponavlja, pa u zadnje vreme dolazi do toga… tipa silno mi se ide u wc, a mrzi me pa se naprezem, I krenem dodjem do vrata ili wca pa se probudim, pa se opet trudim I tako nekolko puta dok ne ustanem I ne odem stvarno…

A tek je veci trip bio kad ujutru mi zvoni alarm, ja ga ugasim, I kao krenem izlazim iz kreveta, krecem da se oblachim, kad malo sutra neshto nije u redu, kad ono opet vidim sebe kako spavam, tu se ja smorim, zazmurim I nateram sebe opet da se probudim, I probudim se, medjutim isti proces ponovim par puta… Imao sam utisak kao da moj mozak izmisli to da ja ustajem, oce da ide, a telo ostaje da spava …

Ali nishta to mene nije fasciniralo, mislio sam poshto mnogo pijanchim, skoro svaki dan, da i alkohol ima udela u tome… Znachi deshava se kad pijan legnem da spavam, uglavnom posle grada, kad se bash ubijem, da sam I u snu pijan… Zamislite vi tu muku, u snu pijan…:zblesav:

E da, shto se letenja u snu tiche, to ostvarujem kad pozelim, mada nekad uz poteskoce, kao da poskakujem pa jedan deo letim, pa drugi opet prizemljujem, glavno kao da mi treba mnogo mnogo koncentracije da poletim… Nekad se desi da krenem sam od sebe da letim pa chak I naglavacke nezeljeno brzinom svetlosti, sav se najezim, mnogo neprijatan osecaj, a nemogu da se kontrolishem, kao metak…

Koje god osobe u zivotu upoznam a koje mi kasnije znache, to jest ili mi budu super drugovi, prijatelji, devojke, mislim bash bash na posebne osobe u mom zivotu, uvek imam utisak kao da ih odnekle znam kao iz proshlog zivota, tako su mi poznate, I drage…

A najjache mi je kad sanjam neprijatan san, a kad sam donekle svestan, pa se secam kad sam bio manji u snu vestici, tako neshto je bilo, neka ,,zla,, baba, kad sam joj reko u fazonu sam joj se rugo tipa- Ja ovo sanjam, nishta mi nemozete, probudicu se ja kad tad…

Sad sam se setio kad sam bio manje dete tipa do 10 godina, slabo sam imo tu paralizu, nisam bio ni svestan da je to to, simptomi su bili isti, sa izuzetkom da mi je tad neshto groktalo ko najgore prase iznad glave, a ja to nisam vido, al bilo je jezivo…

Usput bi dodao kad god sanjam go*nо koje drzim u ruci, I ono krene da raste I raste pa se smanjuje, tad obavezno u tom trenutku znachi da sam dobio temperaturu…

Takodje kao shto vidim da ste pominjali na forumu, ponekad, ali redje mi se deshavalo da zapadnem u dupli san da se probudim iz jednog u drugi san, pa iz njega tek u realnost…

Najneprijatnije iskustvo sam doziveo kad sam odveo devojku da je kalaishem u kucu moje pokojne babe, ta kuca je prazna, I to smo spavali u njenom krevetu, u sred bela dana, I kad je ona otishla, ja ostao da spavam…I kako god da krenem da upadnem u san ja imam utisak neko ide uz stepenice ka vratima kuce, ja se cimnem nishta… nastavim spavati, vrata cujem ulazna se otvaraju… ja jedva opet se trgnem, a ocu da potonem u san, krenem da tonem, koraci se cuju, ja opet oci otvorim nista, I samo da zatvorim… BUM cuje se kako su vrata naglo otvorena I zatvorena… jeza me ubi, ustanem ja, nisam vishe smeo zaspati… vishe ne volim sam u toj kuci da obitavam, jedino kad dovedem devojku, I to u dnevnim satima, I kad dodje drushtvo tu da pijemo… Dan kasnije sam sanjo kako se dopisujem preko telefona smsom i kako mi pokojna baba salje poruku kako joj cerka (moja majka), slusha li, itd...

Shto se snova kao snova tiche pogotovu u zadnje vreme, sanjam ko nenormalan, imam utisak da spavam 10 dana… Dovoljno da se probudim I nastavim da spavam opet sanjam pa makar I nov san… 3 minuta da presechem dovoljno mi da odsanjam chitam film… Meni je to super, bar ne dangubim dok spavam… A sanjam neki snovi su tako ultra zajebano nepovezani, nelogichni, sa nelogicnostima al opet nekako logicni, da kao da ih sanja mentalno obolelo dete… mogo bi temu da otvorim kakvi su to primeri nelogicnosti zanimljivih…

I sve je meni tako super dok ne nalete na ovu temu I ne iscitah oko svega ovoga, sad se cimam, ima nocas da sanjam kako sam otishao u astral I ne mogu da se vratim…

Pa ischitajte vi ovo I recite mi koja mi je dijagnoza, jesam lud, il shta… inache ovo je sve chega se trenutno sam se setio shto sam ispiso …

Dobri ste vi ljudi odavde, bash ste mi dragi, svi shto imate slichne simptome kao jaz;)

Pa ischitajte vi ovo I recite mi koja mi je dijagnoza, jesam lud, il shta…
Nisi ti lud, barem ne na osnovu ovoga ;) ... sve je to normalno što si napisao, i to su normalne manifestacije sna. I astralna projekcija je takođe normalna manifestacija sna, ničega natprirodnog i neobjašnjivog nema u njoj, stoga nemoj da se plašiš - i to je san kao i svaki drugi. Neko bolje pamti ono što je sanjao, neko lošije, ti si očigledno u prvoj grupi.

Naravno da postoje oni koji žele da predstave astralnu projekciju kao nešto neobjašnjivo i natrpirodno, ali tu zaista nema ničega osim sanjanja, snoviđenja, i ostalih normalnih stvari.

Nisi ti lud, barem ne na osnovu ovoga ;) ... sve je to normalno što si napisao, i to su normalne manifestacije sna. I astralna projekcija je takođe normalna manifestacija sna, ničega natprirodnog i neobjašnjivog nema u njoj, stoga nemoj da se plašiš - i to je san kao i svaki drugi. Neko bolje pamti ono što je sanjao, neko lošije, ti si očigledno u prvoj grupi.

Naravno da postoje oni koji žele da predstave astralnu projekciju kao nešto neobjašnjivo i natrpirodno, ali tu zaista nema ničega osim sanjanja, snoviđenja, i ostalih normalnih stvari.

Eee hvala na odgovoru, to sam i ochekivao da chujem pozitivno, da se sve to deshava u glavi tokom sna, jel zaista malo mi morbidno da neka unutrasnja tela izlaze iz fizichkog i lelujaju okolo :)

Decko bre ...

,stvarno si TOP fenomen ....

, nego ti lepo da otvoris negde temu,
gde ces da se smiris,
opisivanjem svih tih akcija : uskakanja - iskakanja.
ignorises bezobrazne komentare,
premeste ti temu,
tamo gde treba,
dobijas strucne savete ,
na kraju dobijes obrazlozenje ...

poz
i srecno

Imam iskustva u tome.
Za početak morate savladati početak Joge:
- pripremu za bavljenje jogom
- vežbe disanja
- desetak osnovnh fizičkih vežbi. Obavezno plug i sveću.
Ako nemate nikakva prethodna iskustva bolje NADJITE INSTRUKTORA.

Sledeće šta se treba savladati je METODA TOTALNOG OPUŠTANJA (i to je iz borilačkih veština)
Legnete na ledja, na tvrdu podlogu, dlanovi na gore, palac i kažiprst sastavljeni.
Počnite da se opuštate od nožnih prstiju pa gore.
Ako krene osetićete to kao blago milovanje.
Ako osetite da tonete u tle (taj osećaj je prvi put najkritičniji momenat)
samo se opustite. Ne mislite ni na šta.
Ako osetite kako krvi struji kroz vas usporite krv što više možete.
5 minuta takvog stanja zamenjuje noć sna,
Isto tako polako i pažljivo se morate "vratiti"
Polako ubrzavati disanje dok se ne vrati u normalu.
Ako nekome ovo uspe, i normalno ako želi,
možemo nastaviti privatno dopisivanje.
NI U KAKVIM RASPRAVAMA I ODGOVORIMA NA ODGOVORE SE NEĆU BAVITI.

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi dobre volje!

Čitam ovu temu od prve stranice i već dugo iščekujem da se pridružim diskusiji i podelim iskustva. Nisam siguran koliko je aktivna ova tema, ali mislim da je jedna od onih koja se najviše dotakla astralne projekcije.

Elem, astralno se projektujem još kao klinac. Nekada se svesno projektujem bez ikakvih tehnika, a nekad, totalno nesvesno (hoću da kažem da se "setim" da sam u projekciji posle određenog vremena).
Većinu puta se sećam nekih 60% "sna". Još kao dete bih imao tu neku bezazlenu projekciju, "budim se", ustajem iz kreveta, izlazim u dvorište i sedam na beton da se igram, čujem mumlanje i neke neartikulisane zvukove i onda se brzinom svetlosti vratim u telo.
Vremenom, projekcije su postajale kompleksne i čudne. Projektovao bih se daleko u neke gradove, levitirjaći sam se kretao, kroz gro ljudi, prolazeći kroz njihova telesa, video sam neke blještave gradove, popločane nekom žutom ciglom, džamije, žene u crnom i jako visoke ljude. To su, da kažem lepše projekcije.
Bilo je situacija da se zaglavim u tami, da ne mogu da se pokrenem, čujem sablasni žamor, napoznate jezike i siluete plešu ili rade neki ritual. Strah me je obasipao. Jednom prilikom sam se projektovao i video nekog kako mi sedi na krevetu, leđima okrenut, kada je "taj" "čuo/video/osetio" da sam se "probudio", okrenuo bi lice ka meni sa nekom demonskom grimasom, velikih zuba i unakaženog lica. Strašna pojava. Uvek je trebalo neko vreme (10 - 20 sec) da se probudim. Pravi horor. Međutim, tada još nisam znao da su to putovanja, do pre godinu dana kada sam čitao malo o lamaizmu i srebrnoj niti i reinkarnacijama. Instantno sam shvatio da su u pitanju projekcije. Nisam imao nikakvo iskustvo u poslednje vreme što je ostavilo trag. Ne projektujem se svojevoljno, a kada se desi, prihvatim igru.

Vibracije osetim svaki put, prvo nisam znao šta da radim, posle sam počeo da uživam u tom osećaju. Osetio sam koncentraciju energije u abdomenu, suptilnu promenu temperature tela, i nedefinisani trzaji udova. Počeo sam nedavno da praktikujem tehnike AP, ali mislim da mi ne ide od ruke. Više volim kada se samo desi, i da sam u potpunosti svestan.

Može li neko da mi objasni zašto često sanjam mrtve? I komunikaciju sa njima? (Za više detalja o snovima, molim vas da mi se obratite u privatnim porukama)

Znaš li da možeš da zaradiš milon dolara od Randi fondacije ako dokažeš da možeš to da izvedeš.... Test je vrlo jednostavan.

Ako je neko skeptičan vezano za bilo šta tog tipa, ta sam...medjutim, to "nešto" je zaista moguće...
Ne znam dal je to trenutak neke psihoze, nekog trenutnog premora, zamora materijala ali jedno znam, taj osećaj
se ne može opisati...možda najpribližniji pokušaj za objasniti je da zamisliš da ti kroz misli dok si potpuno budan
proleće milijardu informacija, slika, dogadjanja i ti si ravnopravni akter a realno ne možeš da se mrdneš, totalna anestezija telesna
koje si takodje potpuno svestan što izaziva neverovatno veliki strah..
Eto, čak mi je smešno o tome i da pričam ali...ali...desilo mi se...

Ako je neko skeptičan vezano za bilo šta tog tipa, ta sam...medjutim, to "nešto" je zaista moguće...
Ne znam dal je to trenutak neke psihoze, nekog trenutnog premora, zamora materijala ali jedno znam, taj osećaj
se ne može opisati...možda najpribližniji pokušaj za objasniti je da zamisliš da ti kroz misli dok si potpuno budan
proleće milijardu informacija, slika, dogadjanja i ti si ravnopravni akter a realno ne možeš da se mrdneš, totalna anestezija telesna
koje si takodje potpuno svestan što izaziva neverovatno veliki strah..
Eto, čak mi je smešno o tome i da pričam ali...ali...desilo mi se...

Mislim da se razumemo... Kada sam saznao da su to projekcije, jako sam se bojao da ikome kažem, prvenstveno zbog sebe, a zatim zbog rekacija drugih... Mislio sam da je to nešto samo moje... (blesavo zvuči?)

To je osećaj koji se ne zaboravlja, nešto što ostavlja trag. Volim protok energije kroz fizičko telo usled uspostavljanja prvih koraka ka projekciji, te vibracije su nezamislive i neopisive.
Držim akcenat da zavisi od individue do individue, što se tiče doživljaja osećaja. Stvarno ne bih želeo da me ikada napusti "moć" astralne projekcije, služi me jako dobro. :))

Mislim da ste me pogrešno razumeli... ovde se govori o onim "astralnim projekcijama" gde subjekt tvrdi da je zaista napustio telo, i podigao se iznad njega... jedan je tvrdio da može to da uradi, i tvrdio je da je zaista fizički iznad tela i da posmatra sve odozgo kada je u tom stanju... onda su uradili jednostavan test - na ormar pored kreveta stavili su neki predmet. Njegov zadatak bio je (pošto je lebdeo u visini jel'te) da identifikuje taj predmet, a i on je tvrdio da to definitivno može jer sve vidi "odozgo".

Pogađate, nije imao pojma.

Iz tog slučaja se zaključuju dve bitne stvari - on je zaista imao jaku iluziju (čim je uopšte pristao na takav eksperiment) i druga stvar je da to sve ne funkcioniše van glave subjekta koji u to veruje...

Jos kao dete sam imala AP, ali spontano. Nikad nisam mogla "ciljano" otici negde. Naravno, tada nisam znala ni da to postoji.
Kasnije sam otisla do lekara (po opravdanje za skolu), ali su mi rekli da je to zbog malog pritiska i anemije, koji su uobicajeni u pubertetu.
Promenila sam rezim ishrane, u medjuvremenu i odrasla, ali nije puno pomoglo.
Koliko znam, puno ljudi ima koji "lete", ali malo ko voli pricati o tome, da ga ne proglase ludim. Otici kod doktora za ovo, ili kod psihologa, besmisleno je.
Ukratko, ovo je moje iskustvo. Verovatno je to vezano za neki centar u mozgu, pa je nekom jace a nekom slabije angazovan.

Vidim da je tema postavljena jos 2007 god.ali je najopsirnija od svih koje sam nasla na forumima a ima i skorijih odgovora, uglavnom par stvari imam da kazem koje sam licno dozivela, jako interesantne a meni i posle svega sto sam procitala i dalje neshvatljive.Sa 10 god,dozivela sam potpunu astralnu projekciju, lezala sam na krevetu u svesnom stanju i ako nisam znala tada da meditiram, valjda sam se spontano sama od sebe toliko opustila da sam videla sebe kako lezim i celu sobu sa plafona,sigurna sam da nisam spavala i da to nije bio san.. sa 16 god sam sanjala samo svetlost i sebe kako razgovaram sa Bogom koji je simbolizovao tu svetlost,ja se tog osecaja blazenstva i spokoja i dan danas secam i ako sam taj san sanjala pre 10tak god..
Moram da napomenem da imam izuzetno izrazajnu intuiciju,koja me je milion puta u zivotu vodila,ali to nisu bile sitnice, vec krupne odluke i stvari koje su mi menjale ceo zivot...
Pre godinu dana mi se desilo nesto sto ni dan danas ne razumem. U tom periodu, bila sam udaljena od religije, i radila ne bas stvari kojima bih se danas,sa ove tacke gledista ponosila. Otisla samu crkvu, i kada je trebalo da pridjem i poljubim ikonu Isusa, neka ogormna sila mi to nije dozvolila...jednostavno sam zakoracila 2 koraka i stala kao ukopana...u isto vreme sam osecala ogroman strah i tugu,na ivici suza, kao i tu nevidljivu silu koja mi ne da da pridjem ikoni..trajalo je 2,3 min i onda me popustilo...moram da kazem da pre toga nisam nista slicno osecala niti sam razmisljala o tome koliko sam u tom trenutku gresila.pre odlaska u crkvu...
Najneobicnije snove imam stalno...lucidne snove jako cesto sanjam,i to uglavnom kosmare...to mi je postalo normalno..cesto umem da kazem da ne mogu da se odmorim ni kad spavam :)
Ne znam i ne razumem sta je sve ovo, ali nekako mogu da zakljucim da sam povezana sa svojim astralnim telom i da bi mi ta projekcija posla za rukom, ali se bojim da to pokusam.
Volela bih kada bi neko znao odogovor na moja pitanja, neko ko je mozda slicno doziveo, ili jednostavno razume vise od mene...

Back