ask.fm i ispovesti

Poruka
3.795
zasto uglavnom devojke koriste gluposti kao sto su ask.fm i ispovesti.com? da li je to zbog anonimnosti? takodje,vidim da su tamo 90% neke price iz njihovog ljubavnog zivota (iako zapravo nemaju ni 16 godina) i sve neki ljubavni jadi...ali okej,da se bacim na temu. znaci prvo pitanje,zasto su devojcice i devojke pretezni korisnici,barem 75% rekao bih,vidi se po tekstovima,razumemo se. i drugo pitanje,zasto su najaktivnije upravo na tim anonimnim sajtovima,kad tamo uopste ne znas s kim se dopisujes? znaci moze biti onaj najgori silovatelj,pedofil,mafija itd,a pritom izbegavaju komunikaciju sa strancima koji imaju profilnu sliku i ime,na normalnim sajtovima za dopisivanje,tipa fejsbuk? znaci vamo ostavljaju seen,retko koja devojka je gotivna i da zeli da se upozna,vise ide neka umisljenost i uzvisenost od ostatka sveta. dakle,vise vole ono anonimno,tu se dopisuju sa svima,jer su oni "nepoznati". lol. ne znam gde je tu logika,pa ako bi smo mogli malo o tome popricati.
vasa misljenja cenim,izvol'te. ;)

Poslednja izmena:
Ispovesti su specifične pošto tu ne možeš tek tako da objaviš tekst, nego taj tekst mora da prodje sud čitalaca i da ti ga oni odaberu u moru drugih tekstova. Zato je većina ispovesti i sranje na isti kalup, uglavnom neke patetične i moralističke gluposti, tipa neko napiše kako je video ciganče u samoposluzi kako moli za sok pa mu kupio sok ili ljubavne priče koje su skoro sve kao iščupane iz romantičnih filmova, znači pitanje je šta je tu istina. Mnogo bi jače bilo da admin koji ima ukusa odredjuje koje će ispovesti proći, pa da to budu baš realne i hardkor ispovesti, a ne da rulja odredjuje... al' jbg, šta je tu je.

Što se ask.fm tiče ne slažem se da su tu samo devojke. Poznajem gomilu muškaraca koji ga imaju, i to je zabavno jer svako može da ti postavi koje god pitanje i ti odgovoriš, a pritom možeš da biraš koja ćeš pitanja propustiti.

Ko se dopisuje na ispovestima? Ajde taj ask, tu valjda i moze da se dopisuje, ima neki chat valjda.
Naravno da je anonimnost, evo ja sam na tim ispovestima procitao par jako...toplih ispovesti. :zper:

Anonimnost, i jos ako je zensko tu se skupi milion muskaraca, sto znaci instant paznja.
A zasto anonimno, pa nije je blam, a ni ne zna kako izgledas, ovako sve je manje-vise javno, tako da, blam je, sta znam.

Back