Hillary Forever
Obećava
- Poruka
- 51
Ne znam za EU,
ali u Moskvi ima 4 miliona muslimana i taslace Ruskinje vec 1000 godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад од дате слике одузмеш неевропљане по западним земљама, тј. када се види колико основно становништво ради нешто, бројеви су сигурно још мањи, не предалеко од Украјине, која ће се и без рата преполовити.Gledajuci ovu mapu mi i Bugari smo buducnost bele Evrope
Pogledajte prilog 1758833
Kada, gdje, ko ce ga rusiti?Treći hram u Jerusalimu mora da se uspostavi.
Smanjili su priliv čurki i pooštrili kriterijume za doseljavanje nakon 2024. i onog mosadovskog terorističkog napada u Krokus hali.Ne znam za EU,
Belci idu u pravcu Rimljana a ovi drugi su vam ono što su bili Ostrogoti, Langobardi, Vizigoti, Franci, Gali, Vandali, Huni pa i Sloveni posle. Nije ni prvi ni poslednji istorijski proces.
Геноцид и етничка замена европских народа су сада почели на Истоку
Poenta je da istorija poznaje niz procesa gde jedni izumiru a drugi ih prevladaju. Prosto bela rasa živi hedonistički (malo dece) dok ostale imaju drugi način života (više dece).Mediteranci nikad ni nisu bili svetloputi. To je uvek bila de facto posebna rasa.
Gle Kosova!A tvrdi se da nema Albanaca, da je sve prazno.
![]()
Poenta je da istorija poznaje niz procesa gde jedni izumiru a drugi ih prevladaju. Prosto bela rasa živi hedonistički (malo dece) dok ostale imaju drugi način života (više dece).
Da bela rasa ima visok natalitet ne bi se morala uvoziti radna snaga. Pod jedan ima nizak natalitet a pod dva neće više da radi najgore poslove. Hedonizam, egoizam i još niz osobina. Kapitalista belac hoće samo da zaradi i nebitno mu je koje su rase radnici ako hoće da rade za male pare, njemu to jedino bitno.Ali bela rasa ne propada zbog niskog nataliteta (to se još uvek može popraviti), nego zbog pohlepe, korporatokratije i sličnih dekadencija modernog zapada, tačnije zbog masovnog uvoza jeftine radne snage
A Zapad koji je bukvalno prebukiran nasilnim migrantima, ništa a?
To je i jeste glavni razlog a ne natalitet.Hedonizam, egoizam i još niz osobina. Kapitalista belac hoće samo da zaradi i nebitno mu je koje su rase radnici ako hoće da rade za male pare, njemu to jedino bitno.
100%.Da li kroz proces prihvatanja emigranata dolazi do asimilacije Evrope i njenog stanovnistva i da li dolazi do osvajanja zemalja bez ispaljenog metka?
Zar ti nisi najveći forumski fan avnojevske multikulti Bejha?Šta imam da kažem? Horor!!!
Pružamo punu podršku Englezima, samo malo je to. Još Pakistanaca!SAD (1960-2020)
1960. 88,6%
2020. 61,6%
![]()
KANADA (1966-2021)
Pogledajte prilog 1759146
VELIKA BRITANIJA I LONDON
Pogledajte prilog 1759173Pogledajte prilog 1759174Pogledajte prilog 1759175
![]()
Gde nađe dotičnog?Siguran sam da @GrdobanS ima reći dosta toga na ovu temu.
Ostavi se ti toga, nego je bilo na koncertu? Si najzad sredio utiske?Najebali ste Srbi okreni obrni.
Stize 100k ljutih ganskih batina![]()
Sad ce Cavoglave.