Asimilacija Evrope

Gledajuci ovu mapu mi i Bugari smo buducnost bele Evrope
Pogledajte prilog 1758833
Кад од дате слике одузмеш неевропљане по западним земљама, тј. када се види колико основно становништво ради нешто, бројеви су сигурно још мањи, не предалеко од Украјине, која ће се и без рата преполовити.

Ствар је у култури - шта се саопшти становништву да је циљ. Неће то сви прихватити, али већина хоће у довољној мери.

А шта се то рекламира на западу, који би да своје наметне свима? Паре, паре, само паре и ништа осим пара. Ако нисам рекао... паре.
И када се све остало слепо жртвује, добије се материјални успех... Који врло ретко кога чини срећним.

Такви, који су намамљени у градове разним шареним причама / лажима ће врло тешко урадити основну ствар која је потребна - да направе породицу (са оних стандардних статистичких 2 и кусур деце).
Чак и ако их имају, често само једно, ко зна шта ће том детету бити у глави.
Претпостављам оно што види од родитеља - да је добро имати.
Па ако таквог родитељи не науче да је за новац потребан рад... Онда имамо силеџију у најави.
Сада смо у том времену, нажалост.

Не сметају мени мањине... Ту су, последица разних ратова и којекаквих још процеса. Границе су мало тамо, мало онамо... Мањине имају право да опстану, а већина има право да остане већина.

Mi nememo problem asimilacje , mi imamo problem degradacije .
Da li su deca ovog onog vasa nasa , svi imaju problem da reč komšije , brata , roditelja više ništa ne znači .
Sve je otislo u "klinac" .
E to smo dobili veličanjem svega sto ne treba .

Poenta je da istorija poznaje niz procesa gde jedni izumiru a drugi ih prevladaju. Prosto bela rasa živi hedonistički (malo dece) dok ostale imaju drugi način života (više dece).

Ali bela rasa ne propada zbog niskog nataliteta (to se još uvek može popraviti), nego zbog pohlepe, korporatokratije i sličnih dekadencija modernog zapada, tačnije zbog masovnog uvoza jeftine radne snage

Ali bela rasa ne propada zbog niskog nataliteta (to se još uvek može popraviti), nego zbog pohlepe, korporatokratije i sličnih dekadencija modernog zapada, tačnije zbog masovnog uvoza jeftine radne snage
Da bela rasa ima visok natalitet ne bi se morala uvoziti radna snaga. Pod jedan ima nizak natalitet a pod dva neće više da radi najgore poslove. Hedonizam, egoizam i još niz osobina. Kapitalista belac hoće samo da zaradi i nebitno mu je koje su rase radnici ako hoće da rade za male pare, njemu to jedino bitno.

A Zapad koji je bukvalno prebukiran nasilnim migrantima, ništa a?

Plus istočna Evropa igra mudrije, tj. mudrije bira iz kojih država će uvoziti radnu snagu. Nepal, Filipini i slično gde su ljudi marljiviji, mirniji, lakše se adaptiraju, nisu nasilni i slično.

Nepalci me podsećaju na exYU migrante, odu, odrade posao, šalju novac kući i jedva čekaju da se vrate. Dakle još marljiviji ali i mnogo skromniji od jugoslovena itd.

U Holandiji već 20godina nisam video reklamu na tv ili na tablama po gradu a da su svi beli. Uglavnom bela holanđanka sa nekim afrikancem..I svi nasmejani i happy.
Posle ja radim i plaćam porez za te samohrane majke i njihovu decu a tata im samo promenio adresu da bi i on primao, vrlo visoku, socijalnu pomoć.

SAD (1960-2020)
1960. 88,6%
2020. 61,6%
File:White America (of one race) from 1960 to 2020.gif

KANADA (1966-2021)
1753046750794.png

VELIKA BRITANIJA I LONDON
1753052423919.png
1753052459576.png
1753052501317.png

File:London ethnic demographics from 1961 to 2021.gif

Back