Aseksualnost.

Ne istrcavaj sa zakljuccima.Ona jednostavno zeli da vidi o cemu se tu radi.
Mozda samo zali sto je zbog toga izgubila decka.
Koliko vidim , za sada ona zeli da ima decka ali ne zeli seks.I to joj je tesko da uklopi jer jos nije nasla nekog ko je aseksualan kao ona.
Šta je rekla za blowjob?nisam pratio.
Možda nek smisli neku kompenzaciju..pa ne msm ok ni meni se ne trenira svaki dan ali jbg, jedino ako ima nekakvu fobiju od sexa, onda kod psihologa.

Svakako da necu moci pruziti seksualno zadovoljstvo npr. svom muzu i to mi govori kako cu ostati sama. A svakako da ne zelim da mucim svoju drugu polovinu jer mu ne pruzam seksualne potrebe.
Nisi sama. Treba da znas da jos ima ljudi kao sto si ti,koji zele da te pronadju.Samo budi strpljiva.

Ne treba da brines, jer je tvoja priroda sama po sebi, dovoljno jaka da moze da ti obezbedi opstanak u bilo kojim uslovima.

Kakve to veze ima, sujeta samo
Ovde razgovaramo i o ozbiljnim temama

Nisam razmazena, navikla sam na uvrede koje mnogi clanovi pokusavaju napisati kroz salu. Zadovoljna sam sto sam na svaki komentar lepo odgovorila, nisam se salila na tudji racun, a ne da sam nekoga uvredila. Mozda nisam jedino odgovorila na komentare koji su na brzinu napisani (ne zelim da kazem glupi kometari), jer jednostavno tesko je odgovoriti na takve komentare...

Nisam razmazena, navikla sam na uvrede koje mnogi clanovi pokusavaju napisati kroz salu. Zadovoljna sam sto sam na svaki komentar lepo odgovorila, nisam se salila na tudji racun, a ne da sam nekoga uvredila. Mozda nisam jedino odgovorila na komentare koji su na brzinu napisani (ne zelim da kazem glupi kometari), jer jednostavno tesko je odgovoriti na takve komentare...
da smo ti uzeli sto evra na sat verovatno bi bili ozbiljni ko smrt.
ali kao što ti veliš ni to te ne bi izlečilo...
:sležeramenima:

Back