cvetak zanovetak
Elita
- Poruka
- 16.698
Kakve to veze ima, sujeta samone mora na ozbiljnim forumima
ako si ozbiljan ovde popiješ zaebanciju od koje ti uši bride tri dana....
Ovde razgovaramo i o ozbiljnim temama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve to veze ima, sujeta samone mora na ozbiljnim forumima
ako si ozbiljan ovde popiješ zaebanciju od koje ti uši bride tri dana....
Šta je rekla za blowjob?nisam pratio.Ne istrcavaj sa zakljuccima.Ona jednostavno zeli da vidi o cemu se tu radi.
Mozda samo zali sto je zbog toga izgubila decka.
Koliko vidim , za sada ona zeli da ima decka ali ne zeli seks.I to joj je tesko da uklopi jer jos nije nasla nekog ko je aseksualan kao ona.
To ko oni sto se hrane gledanjem u Sunce?Uveravam te da si u visestrukoj prednosti...da ne nabrajam.
Ako te kopka pitanje, da li nesto propustas,budi uverena da si u boljoj poziciji...da je sloboda najlepsi osecaj koji ne mogu ovisnici da dozivljavaju.
Nisi sama. Treba da znas da jos ima ljudi kao sto si ti,koji zele da te pronadju.Samo budi strpljiva.Svakako da necu moci pruziti seksualno zadovoljstvo npr. svom muzu i to mi govori kako cu ostati sama. A svakako da ne zelim da mucim svoju drugu polovinu jer mu ne pruzam seksualne potrebe.
Kaze da nema.Šta je rekla za blowjob?nisam pratio.
Možda nek smisli neku kompenzaciju..pa ne msm ok ni meni se ne trenira svaki dan ali jbg, jedino ako ima nekakvu fobiju od sexa, onda kod psihologa.
A, jel baš nikakav sex ne dolazi u obzir?Svakako da necu moci pruziti seksualno zadovoljstvo npr. svom muzu i to mi govori kako cu ostati sama. A svakako da ne zelim da mucim svoju drugu polovinu jer mu ne pruzam seksualne potrebe.
Ajd idi resi stvarA, jel baš nikakav sex ne dolazi u obzir?
Jel se ti sexa bojiš ili te samo ne provlači?
Nema strah znači..Pa što onda ne izađe u susret nekome koga voli tipa jednom mesečno barem..Kompromis je očigledno strana reč za većinu.Kaze da nema.
Kakve to veze ima, sujeta samo
Ma nek čeka cecaAjd idi resi stvar

Ako se setis perioda kada si zivela bez seksa,jos kao devojcica, videces da si bila mnogo srecnija, vitalnija i zdravija,emotivnija ...To ko oni sto se hrane gledanjem u Sunce?
Posto zena jelte i ne mora da uziva u seksuNema strah znači..Pa što onda ne izađe u susret nekome koga voli tipa jednom mesečno barem..Kompromis je očigledno strana reč za većinu.
budi bez brige kad se udaš jedino seksualno zadovoljstvo koje će muž očekivati je ručak na kašiku.Svakako da necu moci pruziti seksualno zadovoljstvo npr. svom muzu i to mi govori kako cu ostati sama. A svakako da ne zelim da mucim svoju drugu polovinu jer mu ne pruzam seksualne potrebe.
Svako ima svoj nacinrazgovaramo o ozbiljnim temama svakako
ali na šaljiv način
to inače radim u životu
sve što može potencijalno da mi predstavlja problem u životu pretvorim u sprdnju i izrugivanje.
ubijem suštinu svakog problema i onda ga gledam kako se kruni pred mojim očima.
Kakve to veze ima, sujeta samo
ko kaže da moraju?Svako ima svoj nacin
Ali drugi ne moraju da imaju isti
Kako da zna kad nije probala da uživa?Posto zena jelte i ne mora da uziva u seksu
Treba pronaci odgovarajucu osobu.Nema strah znači..Pa što onda ne izađe u susret nekome koga voli tipa jednom mesečno barem..Kompromis je očigledno strana reč za većinu.
A, jel baš nikakav sex ne dolazi u obzir?
Jel se ti sexa bojiš ili te samo ne provlači?
da smo ti uzeli sto evra na sat verovatno bi bili ozbiljni ko smrt.Nisam razmazena, navikla sam na uvrede koje mnogi clanovi pokusavaju napisati kroz salu. Zadovoljna sam sto sam na svaki komentar lepo odgovorila, nisam se salila na tudji racun, a ne da sam nekoga uvredila. Mozda nisam jedino odgovorila na komentare koji su na brzinu napisani (ne zelim da kazem glupi kometari), jer jednostavno tesko je odgovoriti na takve komentare...
Blizu siKako da zna kad nije probala da uživa?
Ako između dvoje ljudi postoji zaljubljenost, hemija itd sasvim sam siguran da joj dodir drage osobe ne bi stvarao nelagodnost u tom smislu.

hej nedavno smo imali jednu koja je htela šest puta dnevno eeej zamisli? šest puta!!Ne bojim se seksa, jednostavno mi nije prijatan. Naravno da svojoj voljenoj osobi mogu pruziti seks, ali ne toliko cesto, tesko je raditi nesto sto ne volis. Sad sve zavisi od tog muskarca, hoce mu biti dovoljno i te stvari...
razgovaramo o ozbiljnim temama svakako
ali na šaljiv način
to inače radim u životu
sve što može potencijalno da mi predstavlja problem u životu pretvorim u sprdnju i izrugivanje.
ubijem suštinu svakog problema i onda ga gledam kako se kruni pred mojim očima.
budi bez brige kad se udaš jedino seksualno zadovoljstvo koje će muž očekivati je ručak na kašiku.
eto ti receptaKoliko sam primetila, sale su samo na moj racun.