Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Aha...dosao je nasri, odlazi Hleb, dosao Ramsey, Milan odustao od Adebayora, posto mu je cena od 38 000 000 evra previsoka, i, kao slag na tortu, Arsavin mnogo simpatise Arsenal (njegov agent je rekao da Andrej ocajnicki zeli da predje u Arsenal i da bi se savrseno uklopio u njegov stil igre)...:klap::super::klap:

Можда иде у правом тренутку, последња сезона слаба,
али пре тога је био стуб !
а шта би са Фламинијем, Венгеру треба још неко на средини

mozda imas pravo ali odlasci Flaminija i Hleba nikako nijesu dobri...a jos se mjesecima podgrijava da ce i Adebajor otici...ako se to desi...prijatno Arsenal:thumbdown:

Za Van Persija je zainteresovan Juventus...nude oko 20 miliona...
A Galas ako ode to ce biti zato sto se iznervirao oko transfera...jer Arsenal je apsolutno neozbiljan u ovom prelaznom roku...

Адебајор треба да оде. Свака њему част на броју постигнутих голова, али ја га никада нисам волео. Боље да је продат Сендерос, који када је играо у прошлој сезони, у одбрани је била стално промаја. Од Арсенала нема ништа дој га неки тајкун не купи и упумпа велики новац.

Van Persi želi da produži ugovor
Napadač Arsenala Robin Van Persi želi da obnovi ugovor sa klubom.

Napadač Holandije je inicijativu pokrenuo pošto je njegov saigrač Emanuel Adebajor dobio povišicu. Dvadesetpetogodišnji igrač se u protekle dve sezone često povređivao, ali insistira na tome da je njegova budućnost u Londonu. "Već sam pregovarao sa klubom pre Evropskog prvenstva, ali se i nadam da ćemo opet sesti da pregovaramo. To je od početka bila moja namera, da se u potpunosti posvetim ovom divnom timu", rekao je Van Persi.

"Dopada mi se fudbal sa dosta eksperimentisanja i kombinacija, tako da znam da sam na pravom mestu", dodao je Holanđanin.

Van Persi je u Arsenal prešao iz Fejenorda 2004. godine i od početka ga je u klubu pratio nadimak "novi Denis Bergkamp".

U nekoliko navrata je pokazao svoj talenat u severnom Londonu, ali je zbog čestih povreda prošle sezone zabeležio samo 23 nastupa u svim takmičenjima.

Prodali su sve sto nije valjalo, a sta su kupili - videcemo. Steta samo za hleba. bolje da su tapnuli rosickog, stalno je skrsen. morao bi wenger malo vise onog bendtnera da stavlja

Arsenal kada se odrekne Wengera tek onda moze da ocekuje rezultate u evropskim kupovima.Pa vidi se iz aviona da covek nema slifa za to.Koliko samo vodi Arsenal.Nikad nista nije napravio i cudi me da ga jos drze.Mozda bi bilo malo bolje da prestane da razmislja o lepoti fudbalske igre a malo vise da misli na rezultat.

Back