Vojvoda_86
Zainteresovan član
- Poruka
- 352
Cekajte ne razumem...Arsenal izgubio sa 5 gola razlike? How the hell did that happen?
pa jednostavno se desilo...mali revans od proslog puta kada smo izgubili 2:1 nezasluzeno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekajte ne razumem...Arsenal izgubio sa 5 gola razlike? How the hell did that happen?

niste izgubili 2:1 nego je bilo 1:1.
Odbrana je igrala grozno,ne moze onako visok napadac da podje da pomaze odbrani to se NIKAD dobro ne zavrsi.Galas...neprepoznatljiv,Sanja se trudio,Bendtner ocajno igrao...
ALI ovo je sramota.Vjeciti rivali pa 5:1!!!Odnosno 6:2!Ajde da je 3:0 ili nesto tako ali 6:2???!!!
Nista novo.
Opste je poznato da 90% ljudi ovde ne mogu da svare Milan.
I ja cu navijati za Arsenal. Ne zato sto ne mogu da svarim Milan, nego zato sto volim Engleze.@Alex
Jesi li ziv covece???????????
@ZzZzZz
Ipak cu navijati za Arsenal protiv vas![]()
some say this glass is half empty.othres,will say this glass is half full.me?i am just thirsty...Ne,nego uopste italijane![]()

Arsenal ce da pada i pada i pada![]()
Kako si pokvaren bre GRIZZLY! C,c,c,
Nego ljudi gde je Alex? Brinem za njega... Ovaj poraz...Njega nema...

Izvini Jeko ali moram iako nisam navijač Arsenala.Grizzly:Nećete se leba najest ove sezone
Alex...mislim da je čova otišao u London direktno da se uveri u rezultat![]()

sram te bilo...tako prema svetinji;-)cestitam !
Sto me majka rodi takvu i sto me otac napravi takvom, da navijam za smrdljivi Celzi!
ah...kad popizdim.sram te bilo...tako prema svetinji;-)