Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Drugi gol je dao Rosicki nakon lepe asistencije Valkota(tome je prethodio lep dribling, u stvari više finta). Impresivno je kako se Rosicki prikrao i dao gol.

ofsajd
Ofsajd je diskutabilan, jer neki kažu da nije bio(BBC npr.) neki kažu da jeste
Bar nismo imali dva igrača više, dva penala(od kojih je Džerardov čujem čista simulacija, protiv kojih se on bori svim srcem), nije Kajt dobio crveni(i sam je priznao da je očekivao da će dobiti), i nije Evertonu dosuđen čist penal. Ja se ne bih javljao posle ovog :roll:

Večeras protiv Slavije, kod nas. Ne bi trebala biti teška utakmica, ali s druge strane, oni su izbacili Ajaks

sto i nije neki veliki uspeh, njih bije ko stigne
Koga, Ajaks ili Slaviju.?

Kažu da je bio vrlo dirnut prilikom otkrivanja biste

kako li je staro srce izdrzalo? jel to neki beduinski obicaj da se dize bista zivom treneru
Što vi nekom ne napravite bistu? A da, verovatno nemate kome :roll:
A srce mu je izdržalo verovatno jer nema 250 kg, nego je žilav :D

Venger je juče napunio 58 godina.Sa njegovim rođendanom se poklapa i 11 godina otkako trenira Arsenal.
Nedavno su mu otkrili bistu koja je postavljena u trofenoj sali(ili gde već). Bistu je naručio klub. Negde ima da se nađe video(ja ga nisam našao). Kažu da je bio vrlo dirnut prilikom otkrivanja biste.
Još sam nešto hteo da kažem, ali sam zaboravio :lol:
Možda se setim sutra :wink: :D
Bas mi je drago za Wengera.Zasluzio je. :D

Što je puno, puno je :D
Dva gola Fabregas, dva gola Valkot, jedan gol Hleb i Bendtner i autogol neko tamo
Ma mi to u stilu svog nadimka :D

Po prvi put zalim sto ESPN nije prenosio Engleze
Govorim ti ja ovo svo vreme. Umesto da stanu kod 4:0, i dalje se napada. Ne kao neki što daju gol i igraju bunker(ne bunker nego bunker na kvadrat) ceo meč

I Marsej je slabiji od vas pa se niste iživljavali, naprotiv :D
Vidimo se u nedelju u 17h(posle utakmice) :wink:

Inače, 5 od 7 golova sinoć su postigli igrači mlađi od 20 godina

U 17h protiv Liverpula
U sjajnoj smo formi za razliku od njih koji su u očajnoj formi i koji su na pragu ispadanja iz LŠ.
Kada bi forma odlučivala pobednika mi bi trebali da ih uništimo. Međutim, ovo je derbi i to veliki(nama prvi, njima drugi ove sezone) pa je sve moguće. Uvek veliki timovi koji loše igraju popravljaju igru protiv velikih timova. Pogotovo što se igra na Enfildu, a tamo su oni najjači. Doduše, ove sezone su tamo pobedili samo Derbi(valjda), dok mi u gostima rasturamo(tj. imamo samo jedan nerešen meč u svim takmičenjima ove sezone).
Tamo je prošle sezone bilo 0:3, 3:6, ali i 4:1
Bio bih zadovoljan bilo kakvom pobedom, mada u krajnjem slučaju ne bi odbio ni bod. Ako osovina Rosicki-Fabregas-Hleb bude odigrala kao što je igrala cele ove sezone, ja se ne brinem.
Nama ne igraju Van Persi i Senderos, njima Penant(Alonso i Tores se vratili posle dužeg odsustva i pitanje je koliko su spremni za derbi)

Dobro Penant nije neka klasa od igrača(zato smo ga i oterali, delom i zbog ponašanja), ali čim ga je Rafa doveo verovatno zna šta će sa njim(ili misli da zna). Činjenica je da njegov najveći kvalitet(brzina) kod Klišija ili Ebuea ne bi prošao

По мени, нерешено је најправедније, иако сам се надао победи, поготово на крају после невероватних промашаја, али шта је ту је. Не разумем зашто Жилберто не игра...

Гојко је имао пар провала типа Фернандо Алонсо, голман Ливерпула Алмуња...

Утакмица је била једна од најбољих што сам гледао ове сезоне. Мало су ливерпулови играчи стартовали пар пута жешће, али није било бункера, калкулантског фудбала и сл. што убија игру. Јесте да су ливерпулови играчи дикретно развлачили време приликом извођења аута, али ме зачудило да су са том праксом наставили и после примљеног гола, ваљда се уплашили пораза. ;)

Хвала ;).

Мене је Алмуња одушевио одбранама! Гол Џерарда је пао зато што је неко истрчао из живог зида и човек лепо закуцао, нема шта, кроз рупу у живом зиду.

По мени, нерешено је најправедније, иако сам се надао победи, поготово на крају после невероватних промашаја, али шта је ту је. Не разумем зашто Жилберто не игра...

Гојко је имао пар провала типа Фернандо Алонсо, голман Ливерпула Алмуња...

Po meni, mislim da smo zaslužili pobedu.
Bili smo manje-više ceo meč bolji, stvarali šanse i više ih imali. Dve stative, dva promašaja praznih golova, plus što smo uglavnom bili na njihovoj polovini.
Sa druge strane, oni su par puta pokušali nešto iz distance i iz prekida(tako su nam i dali gol, a stiče se utiska da je to bio i jedini mogući način da ga postignu), i osim one šanse pred kraj meča kad je Galas izvukao gotovo siguran gol nisu ništa uradili. Visili su na svojoj polovini, i pokušavali nešto dugim loptama prvo na Toresa, posle na Krauča. Imali su par prljavih startova(Hipija i Karager) što sudija nije kaznio(sad čitam kako su Alonso i Tores obnovili povrede, a i da se Maskerano negde čuknuo.Bar ih je Bog kaznio :mrgreen: ). Nije video povlačenje Karagera što je bio penal za nas, ali nije ni video igranje rukom Sanje.
Gol Džerarda je bio lep, ali je posledica dve naše greške, Fabregasove(napravio faul na ivici 16 metara) i Flaminijeve(izašao iz živog zida i stvorio rupu u njoj što je Džerard iskoristio).
Naš gol je nastao nakon fantastične asistencije Hleba i gola Fabregasa(koji je čuvan kao najgori zatvorenik :D, a opet igrao odlično i bio zapažen na terenu. Dečko iz dana u dan pokazuje svoju klasu)
Na kraju, nisam zadovoljan bodom, ali ga neću odbiti. Biću zadovoljan ako osvojimo titulu a derbijemo igramo nerešeno ili gubimo(za razliku od prošle sezone). Ipak se titula osvaja na malim utakmicama. No, tek je prošla četvrtina prvenstva, ima još doooosta.
Trenutno delimo 1. mesto sa Mančesterom, ali smo prvi zbog bolje gol razlike(tj. zbog više datih golova jer i mi i oni imamo gol razliku 15 valjda). A imamo i meč manje. Sledeće nedelje igramo sa njima, što će biti verovatno jedan od mečeva koji će odlučiti sezonu.

E sad, svaka mu čast, ali ipak je to bio Šefild. Prvi njegov gol je odličan, drugi mu je namestio Gibs(valjda) ili tako neki za koga nisam čuo. Meni se iskreno najviše svideo Denisonov gol.

Ma sa Da Silvom samo polako. Pa zna Wenger šta radi, već je 10-12 godina bog i batina u Arsenalu i na sve nove igrače primjenjuje isti režim. Pa prvih pola godine-godinu dana niko živ nije znao da su Van Persie i Adebayor igrači Arsenala, a i ovi klinci Clichy, Flamini, Fabregas su tu već 2-3 godine. Pa yebe se Wengeru koliko je Da Silva zadužio Hrvatsku i Dinamo prije dolaska kad ima 20 podjednako dobrih igrača i nema tu kredita. Naravno da čovjek prolazi fazu prilagodbe pa u Dinamu nikad nije bio ozlijeđen u 5 godina, a ovdje dvaput u tri mjeseca. Ritam i dueli su neusporedivi. Ove godine nek skupi 25-30 tekmi i zabije 10-12 golova (zasad 9/4) i slijedeće godine bit će gazda. Tako je to...Želim mu puno sreće, dečko je klasa, ali sad je došao u klub di su svi takvi...Snađi se druže :D

Kako se navodi u izveštajima sa utakmica Meridijan Prve lige izveštačima je bila zaista čudno što su tribine bile zaista poprilično popunjene za razliku od nekih ranijih kola.Razlog tome je neprenošenje utakmice Arsenal - Man.Junajted na RTS.Zaista smo mogli da uživamo u domaćem prvenstvu.Ne navijajte iz fotelje,dođite na stadion da podžimo prodavce kikirikija,orasnica i semenki da im se kupe kabanice za kišu....oni su budućnost našeg fudbala :evil: :evil: :evil:

Пуно нерешених утакмица у последње време.

Утакмицу са Манчестером сам пратио текстуално преко ББЦ-ија и Скај Спорта.

Погледајте ову брљу на сајту ББЦ Спорта:

Back