Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
eee to je taj :D.....chuo sam i za tog goshu...kazhu da je dobar :?
shto se tiche stevice :lol: ne verujem...:?.imamo vec velu,bendnera,tea(mada njega je AW sada prebacio desno :? ),RVP-a,ade,da silvu koji nisu ni malo stari....josh ako dodje ovaj Chrisantus za stevu nema mesta :?
gledam one hrvate oni se stvarno loze da ce arsen da da 25 mil za modrica :roll:

Samo nek nastave da se lože :D
A što se tiče skauta u Smederevu, niko ne garantuje da su došli po Jovetića, ko zna koga su oni gledali(mada se manje-više samo on uklapa u profil igrača koje Venger uzima). Možda su gledali nekog iz Smedereva! :lol:
Nedavno je Venger izjavio da ne zna gde da stavi Valkota, ali da će najverovatnije u napad. Malo mi nema logike, upravo zbog svih tih napadača koje si naveo, ali opet, znamo kako Arsen ume da loži ljude, pogotovo novinare :lol: :wink:

P.S. Čestitam ti na tome što si ubo da pošalješ post tačno u ponoć :D

Само нек се Јоветићу пуни глава Арсеналом. То боље за нас делије и Звезду ;).

Него, одгледао сам синоћ преглед Премијер лиге на РТС 1 и фан Перси одиграо одлично. Адебајор ме по правилу изнервирао. Који ће нам он! :roll:

Само нек се Јоветићу пуни глава Арсеналом. То боље за нас делије и Звезду
Priznaješ da je dobar :wink:
Него, одгледао сам синоћ преглед Премијер лиге на РТС 1 и фан Перси одиграо одлично. Адебајор ме по правилу изнервирао. Који ће нам он!
I ja ne volim Adebajora, ali ove sezone je 200 puta bolji nego prošle. Bolje igra glavom, bolje se gradi, brzi je, jači, ne davi igru kao pre(mada i dalje to radi). Kod njega me nervira samo jedna stvar, to što promaši milion 1000%-tnih šansi da bi ubo gol :mad:

Samo nek nastave da se lože :D
A što se tiče skauta u Smederevu, niko ne garantuje da su došli po Jovetića, ko zna koga su oni gledali(mada se manje-više samo on uklapa u profil igrača koje Venger uzima). Možda su gledali nekog iz Smedereva! :lol:
Nedavno je Venger izjavio da ne zna gde da stavi Valkota, ali da će najverovatnije u napad. Malo mi nema logike, upravo zbog svih tih napadača koje si naveo, ali opet, znamo kako Arsen ume da loži ljude, pogotovo novinare :lol: :wink:

P.S. Čestitam ti na tome što si ubo da pošalješ post tačno u ponoć :D

da da mozhda su doshli po rnica :roll:
tnx na chestitkama ;)

img.php

Trenutna anketa na Eurosportu.
Malo mi je čudno, ne zbog kvaliteta, naprotiv, već zbog toga što se svi lože na Kronalda, koji je "najbolji" na svetu itd.
Sad će neki da se osete prozvanim jer je Džerard zamislite - treći :shock:

To su verovatno mislili na trenutno stanje, a po tome Fabregas jeste bolji.
Ukupno gledano, mislim da Fabregas i nije tako daleko od Džerarda, kako može i biti kad je mozak jednog od najboljih timova od svojih 17 godina!

Naravno da nije klasa, već malo bolji fudbaler(to se pre svega se to odnosi na njegove fizičke atribute:jačina šuta, balans....,osim toga Džerard može da igra bilo gde u veznom redu, pa i na DMF jer solidno igra odbranu, Sesk je "ograničen" samo na CMF) što ne znači da će biti sledeće godine, jer Sesk napreduje svakog dana, dok Džerard može da napreduje samo što se tiče iskustva :wink:

Naravno da nije klasa, već malo bolji fudbaler(to se pre svega se to odnosi na njegove fizičke atribute:jačina šuta, balans....,osim toga Džerard može da igra bilo gde u veznom redu, pa i na DMF jer solidno igra odbranu, Sesk je "ograničen" samo na CMF) što ne znači da će biti sledeće godine, jer Sesk napreduje svakog dana, dok Džerard može da napreduje samo što se tiče iskustva :wink:

e da to Rafa vidi, pa kupi jednog ofanzivnog veznog pa vas bijemo, a ne ovakao drz nedaj

Povredio se Van Persi, bićemo mesec dana bez njega.
Povredio se Senderos, dve nedelje bez njega, ali ga menja Galas koji se oporavio
Obojica su se povredili na utakmicama reprezentacija
Sutra igramo sa Boltonom. U formi smo, oni su jadni ove sezone plus im pre nekoliko dana otišao trener. Trebalo bi da ih zgazimo, ali Anjelka uvek odigra najbolje protiv nas, a ni Diuf nije naivan, može nešto da isfolira :mrgreen:

Ja sam tu, ali nemam baš puno vremena da se javim.
Pobeda se i očekivala. Ture je postigao prvi gol iz slobodnog udarca(Fabregas izveo, Flamini zaustavio loptu ovaj ošinuo po njoj).Konačno da neki njegov projektil uđe u mrežu.
Drugi gol je dao Rosicki nakon lepe asistencije Valkota(tome je prethodio lep dribling, u stvari više finta). Impresivno je kako se Rosicki prikrao i dao gol.
Adebajor se ponovo ispromašivao!
Večeras protiv Slavije, kod nas. Ne bi trebala biti teška utakmica, ali s druge strane, oni su izbacili Ajaks.
Venger je juče napunio 58 godina.Sa njegovim rođendanom se poklapa i 11 godina otkako trenira Arsenal.
Nedavno su mu otkrili bistu koja je postavljena u trofenoj sali(ili gde već). Bistu je naručio klub. Negde ima da se nađe video(ja ga nisam našao). Kažu da je bio vrlo dirnut prilikom otkrivanja biste.
Još sam nešto hteo da kažem, ali sam zaboravio :lol:
Možda se setim sutra :wink: :D

Drugi gol je dao Rosicki nakon lepe asistencije Valkota(tome je prethodio lep dribling, u stvari više finta). Impresivno je kako se Rosicki prikrao i dao gol.

ofsajd
Večeras protiv Slavije, kod nas. Ne bi trebala biti teška utakmica, ali s druge strane, oni su izbacili Ajaks

sto i nije neki veliki uspeh, njih bije ko stigne

Kažu da je bio vrlo dirnut prilikom otkrivanja biste

kako li je staro srce izdrzalo? jel to neki beduinski obicaj da se dize bista zivom treneru

Back