Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Izgleda da ode i Ljungberg, i to u Vest Hem :sad: Jeste on povređen skoro dve sezone, a kad je igrao loše je igrao. Ipak, ne bih voleo da ode. Možda je razlog za prodaju njegova velika i pomalo nezaslužena plata
Sada jedini koji u klubu imaju preko 30 godina su Leman i Žilberto(mislim da je i Almunia napunio 30 godina ali on nije starter, a Galas ima 29 godina pa je i on tu blizu). Ostalo je mlađe od 25 godina. A kako je Venger krenuo da prodaje sve "starce" ne bi me čudilo da uskoro odu i gore pomenuti. Evo otišao je Anri(u avgustu puni 30), izgleda će i Ljungberg(iskoro puni 30), na početku sezone je otišao Pires(imao je 32-33 godine)...

Ako ode Ljungberg, onda nam očajnički treba krilo ili da šaban Rejes ostane da igra(0,000000% verovatnoće). Btw, evo Lion je zainteresovan za Rejesa(taman da ih oderemo, imaju para od prodaje Abidala i Malude). Baš me interesuje da li će Rejes otići tamo, pošto i u Francuskoj pada kiša :roll:

Bruka! Otišao Ljunberg, poslednji igrač iz čuvene generacije s kraja 90-tih. Uaaaa!!!!

LONDON, England (Reuters) -- Arsenal midfielder Fredrik Ljungberg joined Premier League rivals West Ham United on Monday for a fee that could rise to three million pounds ($6.17 million).

The 30-year-old Sweden captain, who joined Arsenal in 1998 and played a major part in their successes over the last decade, has signed a four-year deal at Upton Park.

West Ham, who presented the player at a news conference, said Ljungberg had passed a medical.

He made more than 300 appearances and scored over 70 goals for Arsenal.

Ljungerb became the first player for 40 years to score in successive English FA Cup finals with goals in both the 2001 and 2002 finals in Cardiff.

Last season Ljungberg, Arsenal's longest-serving player in the first-team squad, suffered a string of injuries which restricted him to 26 appearances.
http://edition.cnn.com/2007/SPORT/f....ljungberg.reut/index.html?eref=edition_sport

A Venger počinje da mi ide na živce sa njegovim izjavama i poslovnom politikom.
Wenger: Arsenal će doživjeti katastrofu ukoliko postane udavača bogataša

BERNIE ECCLESTONE i Stan Kroenke će prema najnovijim vijestima iz engleskih medija udružiti snage i novac kako bi kupili Arsenal, ali trener Gunnersa se grozi takvog raspleta događaja.

Wengerova riječ u Arsenalu ima posebnu težinu, jer je Francuz, koji je klubu donio tri titule prvaka i četiri kupa, na Emiratesu puno više od managera, a sada je poručio da s gnušanjem odbija mogućnost da gazda formule i američki milijarder preuzmu klub: "Klub mora živjeti jedino od zarade koju sam ostvari od dugoročnog poslovanja"

Kroenke drži 12.2 posto dionica kluba, a njega i riječkog zeta osim poslovnog interesa povezuje i blisko prijateljstvo sa Davidom Deinom, doskorašnjim dopredsjednikom Arsenala, koji je zbog previše gorljivog zastupanja Kroenkeovih interesa bio prisiljen napustiti klub. Nisu Stan & Bernie jedini njegovi intimusi, jer s njim je i Wenger iznimno blizak, pa bi Dein, iako više nije u klubu, mogao vući konce iz pozadine.

Osim zajedničkog prijatelja, povezuje ih i nešto mnogo bitnije u današnjem sportu: poslovni interes. Kroenke, koji u svom vlasništvu ima američke baseball, football i hokejaške klubove, a on sam je član Forbesovog "kluba" 400 najbogatijih Amerikanaca, bi mogao pomoći Ecclestoneu u Americi.

Čovjeku koji drži marketinška prava Formule 1 je propao pokušaj dogovora sa vlasnicima trkališta u Indianapolisu kako bi se sljedeće godine u SAD-u vozila utrka Formule, što je od ključnog značaja za marketinški potencijal i prihode zbog ogromnog američkog tržišta.

Kroenke bi mu stoga mogao biti idealan saveznik za proboj u Americi, pa bi se brak iz interesa, mogao konzumirati upravo preko Arsenala, jer Englezima puna kapa američkih vlasnika, a ovako bi barem jedan od dva nova vlasnika bio Englez.

Od 20 klubova Premiershipa, zasad ih je čak devet u rukama stranih vlasnika, a Keith Edelman, direktor Arsenala je izrazio bojazan što bi se moglo dogoditi ako dođe novi vlasnik iz "overseas": Klubovima koje su preuzeli strani milijarderi dugovi neprekidno rastu. Ulagači iz inozemstva, koji ne vole klub kao naši dioničari. žele što prije zaraditi na uloženom i tako dugoročno izvlače više novca iz kluba nego što ga ulažu."
http://www.index.hr/sport/clanak/we...-ukoliko-postane-udavaca-bogatasa/353905.aspx

Ja se slažem sa upravom i Vengerom oko ovoga

Klubovima koje su preuzeli strani milijarderi dugovi neprekidno rastu. Ulagači iz inozemstva, koji ne vole klub kao naši dioničari. žele što prije zaraditi na uloženom i tako dugoročno izvlače više novca iz kluba nego što ga ulažu."

A i ovako nemamo nešto mnogo novca

Прошле године сам предвидео (на страном форуму где се скупљам са неким навијачима Арсенала из УК) максимум 3. место, ове ће бити сјајно ако будемо 4. Још ће пуно проћи воде Темзом док Арсенал не буде у стању да се бори за титулу у Премијер лиги.

Eduardo zabio za pobjedu Arsenala nad Lazijom
«»

EDUARDO DA SILVA postigao je svoj prvijenac u dresu Arsenala. Njegov pogodak u 55. minuti donio je pobjedu Arsenalu nad Lazijom na amsterdamskom turniru.

U Amsterdamu se održava pripremni nogometni turnir "LG Amsterdam Tournament " na kojem nastupaju 4. europska velikana, domaćin Ajax, engleski Arsenal, talijanski Lazio i španjolski Atletico iz Madrida.

Eduardo da Silva igrao je od prve minute za Arsenal uz bok drugom napadaču Bentdneru.

Arsenal - Lazio 2 : 1

S početkom u 18.30 turnir su otvorili Arsenal i Lazio. Nakon početnog preispitivanja snaga Arsenal je poveo pogotkom mladog danskog reprezentativca Nichlasa Bentdnera u 18. minuti.

Lazio je izjednačio 5 minuta prije poluvremena. Strijelac za "nebesko-plave" je Goran Pandev.

Da Silva kojega je Arsene Wenger od prve minute gurnuo u vatru postigao i svoj prvi pogodak za Arsenal. U 55. minuti svoj je novi klub udarcem glavom doveo u vodstvo 2:1.

Uskoro opširnije

Igramo sa Spartom iz Praga u kvalifikacijama za Lš. Trebalo bi da bude lak posao!

pa ***** ja u usta onog Henryja sto je otiso

Nemoj tako. Imaš na nekoj od prošlih strana moje mišljenje od transferu. Mada mislim da će se pevati
"Idi Anri, ko te 'ebe, može Arsenal i bez tebe" Ne da može, nego mora!!!

Back