Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Nisam mislila glup potez u smislu da barsa nije dobar klub za njega, nego glupo je izjavljivati godinama nesto i tuziti tabloide i tamo ko zna koga a posle uraditi to za sta si se kleo da neces. Ako se dobro secam posle proslogodisnjeg finala LS isti taj Anri je izjavio:" Zelim da nosim dres Arsenala dok god mogu da hodam" . Svi su ga uzimali kao primer lojalnosti i ljubavi prema klubu, a sta sad? To je po mom misljenju glupo, mada ako gledas sa te tvoje strane onda je mozda cak i ispravno to sto je uradio.

Upravo klub treba da traži šansu u ovome. Mnogi će misliti da smo propali i slično, a ako se igrači zainate može biti svašta(i ako se ne povrede naravno). Ionako smo više od pola sezone igrali bez Anrija pa se to slabo i uočilo, jer smo i prošle sezone bili 4.

Alex.L:
Upravo klub treba da traži šansu u ovome. Mnogi će misliti da smo propali i slično, a ako se igrači zainate može biti svašta(i ako se ne povrede naravno). Ionako smo više od pola sezone igrali bez Anrija pa se to slabo i uočilo, jer smo i prošle sezone bili 4.
Jeste! Samo vas Rosicki moze spasiti.;)

Ako bude igrao kao ove sezone, neće moći ni on!
Doduše, nije on za krilo, a i normalno je da treba jedna sezona da se navikneš na novu ligu, plus je bio povređen nekoliko puta.

Arsen(al) želi da dovede Anelku iz Boltona kao zamenu za Anrija.
Nije loš igrač ali sumnjam da je to dobar potez. Do sada je promenio 7-8 klubova u karijeri(97-99 bio i u Arsenalu), pa je pitanje da li je on uopšte timski igrač.

Ako ne dovedemo njega, onda se Venger okreće Babelu i Huntelaru, dvojcu iz Ajaksa.

Anri i zvanično postao igrač Barse. I tamo će nositi broj 14. Primaće 10 miliona evra godišnje, odnosno 200 hiljada evra nedeljno(u Arsenalu je primao 120 hiljada)

Inače, izgleda da je Venegr produžio ugovor za tri godine sa klubom, a jedan od razloga zbog kojih je Anri(navodno) otišao je nesigurnost ostanka Vengera. Ako odbacimo opciju da Anri laže, dolazimo do toga da je Venger igrao neku vrstu igre.
Kao rekao je Anri da on odlazi, što se Anriju nije svidelo pa je otišao i on. Venger je izjavio da je njegov odlazak samo Tijerijeva odluka, ali da je otišao uz njegov blagoslov(da je tada Anri znao da Venger ostaje ne bi otišao 100%).
Ovako sad imamo 24 miliona evra za transfere, plus pare od Rejesa i neka sića od prodaje smešnog Aliadijera Midlsborou(pričalo se da klub uopšte nema para za transfere jer duguje zbog stadiona. Čak je i brkati Amer Krenke kao član uprave(ima skoro 13% akcija) ponudio neke ogromne pare za transfere, ali ga je uprava odbila jer ne žele njegov novac). Računam da sada ima oko 30 miliona evra za transfere.

Inače, priča se da Venger ponaša kao otac prema igračima i na terenu i van njega, ali da je veoma surov kada on proceni da je došlo vreme za prodaju. Možda smatra da Anri ne može biti više onaj stari pa ga je pustio. Sve u svemu jako lukavo, a i podlo pomalo.

Ništa od Babela ovog leta.
Kako je sam on izjavio želja mu je da zaigra za tobdžije jer je to klub za koji navija od malena, ali to se najvrovatnije neće desiti ovog leta.

Pojavila su se još neka igrači koji bi navodno trebali da zamene Anrija. Pominju se Tevez i Forlan. Tevez je rekao da mu prija interesovanje Arsenala(prate ga Real i Inter) jer ne bi morao da se seli iz Londona, poznaje engleski fudbal, a i sviđa mu se što Arsenal igra više tehnički nego fizički fudbal. On bi bio super pojačanje.
Što se tiče Forlana, nisam baš nešto oduševljen, a i bio je u Mančesteru tako da...

mora da je do 95-te navija za istog...
Nisam shvatio ovu rečenicu

i sol kembel je igrao u totenhemu pa si ga voleo(tj.ako si navija za arsenal u vreme kad je on igrao)

Sam si rekao, igrao je u Totenhemu, oni su ipak klasa ispod Arsenala. Ja ih zbog toga ne mogu mrzeti(kao da sada kao Grobar mrzim OFK, smešno), ali se njihovi navijači u Londonu mrze decenijama.

tacno,kad arsen ode iz istog opet ce se pevati:"boring boring arsenal"

Pre Vengera Arsenal je igrao utakmice od 0-1. Kad je došao Venger Arsenal je postao klub koji igra jedan od najlepših fudbala na svetu. A i sami navijači Arsenala su pevali "boring boring Arsenal" kad je Arsenal pobeđivao sve redom, pa nije bilo interesantno za gledanje

Alex.L Pre Vengera Arsenal je igrao utakmice od 0-1. Kad je došao Venger Arsenal je postao klub koji igra jedan od najlepših fudbala na svetu. A i sami navijači Arsenala su pevali "boring boring Arsenal" kad je Arsenal pobeđivao sve redom:
kakvo fenomenalno rezonovanje: http://en.wikipedia.org/wiki/1992-93_in_English_football
boring boring arsenal se pevao i 90-ih...

da ti pomognem kroz ovaj link:

1. Man Utd 42 24 12 6 67 31 84
2. Aston Villa 42 21 11 10 57 40 74
3. Norwich 42 21 9 12 61 65 72
4. Blackburn 42 20 11 11 68 46 71
5. Q.P.R. 42 17 12 13 63 55 63
6. Liverpool 42 16 11 15 62 55 59
7. Sheffield Wed 42 15 14 13 55 51 59
8. Tottenham 42 16 11 15 60 66 59
9. Man City 42 15 12 15 56 51 57
10. Arsenal 42 15 11 16 40 38 56
11. Chelsea 42 14 14 14 51 54 56
12. Wimbledon 42 14 12 16 56 55 54
13. Everton 42 15 8 19 53 55 53
14. Sheffield Utd 42 14 10 18 54 53 52
15. Coventry 42 13 13 16 52 57 52
16. Ipswich 42 12 16 14 50 55 52
17. Leeds Utd 42 12 15 15 57 62 51
18. Southampton 42 13 11 18 54 61 50
19. Oldham Ath 42 13 10 19 63 74 49
20. Crystal Palace 42 11 16 15 48 61 49
21. Middlesbrough 42 11 11 20 54 75 44
22. Nottingham F 42 10 10 22 41 62 40

od 0 do 1:

15 May 1993 - Arsenal and Sheffield Wednesday draw 1-1 in the FA Cup final.

19 May 1993 - Arsenal beat Sheffield Wednesday 2-1 in the FA Cup final replay.

al to od 0-1 je glupo uopstavati(ne znam ni zasto sam to citirao,pijan sam ******),jer svaki klub igra i postize neodredjen broj golova i kao takvog ga ne mozes generalizovati,na eru pre ili za eru wengera...

kakvo fenomenalno rezonovanje: http://en.wikipedia.org/wiki/1992-9...nglish_football
boring boring arsenal se pevao i 90-ih...
da ti pomognem kroz ovaj link:

Uvek sam bio genijalan :D

Ne ozbiljno, postojala je i ova verzija koju sam rekao tako da svako može da napiše onu koja mu više odgovara. Meni je lepša ova druga, tebi prva i tako u krug.
I još nešto. Na Vikipediji može da napiše ko šta hoće :wink:

al to od 0-1 je glupo uopstavati(ne znam ni zasto sam to citirao,pijan sam ******),jer svaki klub igra i postize neodredjen broj golova i kao takvog ga ne mozes generalizovati,na eru pre ili za eru wengera...

Jbt, al sve bukvalno shvataš. 0-1 ne podrazumeva 1 gol po utakmici. To označava da ima malo golova po jednom meču. Svi Italijani igraju od 0-1, pa ih nekada ose.re pa daju koji gol više.
A istorija kluba je dugačka, moram je nekako podeliti. Neću je deliti na period pre i posle Keowna(još uvek ne znam kako se izgovara ovo prezime),mada je legenda kluba ili Anelke(koji bukvalno pobegao iz kluba).Ipak je trener iznad igrača, po mom nekom shvatanju(a klub iznad svih naravno), tako da se deli na pre i posle Vengera, koji je ujedno i najtrofejniji trener kluba ikada!

Не верујем да је на Силву дато 16,25 милиона фунти! Вероватно више нећу навијати за Арсенал, све је отишло у к... Какав Едуардо да Силва. Нееееееее!!!!!!!

Па није ваљда да да Силва вреди као Анри! :shock:

Back