Tokan
Aktivan član
- Poruka
- 1.246
Danas u 4 sata na sport klubu finale kupa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yugovic:wenger me je razocarao svojom gluuuposcu zaista.pa za koje on to trofeje cuva henryja???? za premijer ligu mozda??? pojeo je govna sto je pustio decici da igraju a sve u svemu gol je dat iz cistog ofsajda...
BAs tako. A Yugovicu definitivno neces razumeti neke stvari. Kakav bi Arsen bio kad ih sad ne bi pustio? Sta, kao bili su mu dobri do finala a u finalu ko vas svrlja? Ne ide to tako.Tokan:Ti neke stvari nikad neces razumeti, ako je podmadjen tim zasluzan sto su dosli do finala, onda taj isti tim treba i da igra finale bez obzira ko protivnik bio.
Yugovic:wenger me je razocarao svojom gluuuposcu zaista.pa za koje on to trofeje cuva henryja???? za premijer ligu mozda??? pojeo je govna sto je pustio decici da igraju a sve u svemu gol je dat iz cistog ofsajda...
Alex.L:Ti klinci su pobedili Liverpul 6:3(skoro isti onaj koji je dobio Barsu 2:1), izbacili Totenhem, i ne znam ni ja koga. Prosek godina Arsenalovih igrača danas je bio 21,9 a Čelzijevih 27,9. No i pored svega bili su vrlo izjednačeni, čak prvo poluvreme mnogo bolji, dok im u drugom nije ponestalo snage(Traore, Valkot imaju 17 god. Diabi, Denilson, pa i Fabregas imaju 19 god).
Ime našeg stadiona je Ashburton Grove, ali pošto je avio kompanija svetskih razmera Fly Emiratesd(donedavno sponzorisao Čelzi), da 100 miliona evra za izgradnju stadiona, sledećih 10-15 godina zvaće se Emirates Stadium.
Valkot je dao prvi gol za Arsenal od kad je stigao iz Sautemptona(uskoro ide na operaciju ramena, povredu vuče upravo još iz bivšeg kluba). Prvi gol Drogbe čini se kao da je bio iz ofsajda, dok drugi nisam video, što dalje implicira da nisam ni tuču video( :sad: ). Čitao sam da su Ture i Adebajor dobili crveni(Ture taman da se malo odmori, posle skoro tri meseca neprekidne igre, Adebajor može i ultimate fight-om da se bavi). Ne znam ko je dobio crveni u Čelziju.
Čitao sam da je Lampard baš krenuo da se bije sa klincima, ej bre, koji manijak, sa decom 6-7 godina mlađom od sebe(pre svega mlatio se sa Fabregasom, koji je dosta slabije građe od njega). Što se tako nije ku*cio pred Vijerom npr??? Čak sam poželeo da se povredio on a ne Teri. Teri je kul, miran tip, dok je ovaj ceo meč provocirao igrače, od kojih su neki bili maloletni :shock: VELIKI MINUS ZA NJEGA!!!!.Kažu da je prošao sa par ozbiljnih udaraca, i da ga je Sesk pošteno izmlatio. Budući kralj(sada već princ)
Sve u svemu meč je bio dobar. Žao mi Terija, ali Diabi ga stvarno nije namerno udario. Naprotiv, suze su mu išle na oči, i posle par minuta napustio je utakmicu vidno šokiran i uzdrman!!!
Najnovije informacije su da je Teri dobro, da se oporavio, ali se ne seća utakmice. Posle je slavio trofej sa saigračima. Uprava Čelzija je javila Arsenalovoj da ne treba da brine zbog njega!
Posle ovog meča, smatram da je Arsenal dobitnik, jer je dobio novu generaciju igrača sposobnih za velika dela. Dobio je igrače koji se ne boje nikog, i ne plaše se da i da se pobiju sa starijim i jačim(što govori koliki su to mladi lavovi, koilka srca imaju). *ebeš trofej, kad si dobio a Valkota i Traorea, Diabia i Denilsona.!!!
Alex.L:Ti klinci su pobedili Liverpul 6:3(skoro isti onaj koji je dobio Barsu 2:1), izbacili Totenhem, i ne znam ni ja koga. Prosek godina Arsenalovih igrača danas je bio 21,9 a Čelzijevih 27,9. No i pored svega bili su vrlo izjednačeni, čak prvo poluvreme mnogo bolji, dok im u drugom nije ponestalo snage(Traore, Valkot imaju 17 god. Diabi, Denilson, pa i Fabregas imaju 19 god).
Prvi gol Drogbe čini se kao da je bio iz ofsajda, dok drugi nisam video, što dalje implicira da nisam ni tuču video( :sad: ). Čitao sam da su Ture i Adebajor dobili crveni(Ture taman da se malo odmori, posle skoro tri meseca neprekidne igre, Adebajor može i ultimate fight-om da se bavi). Ne znam ko je dobio crveni u Čelziju.
Čitao sam da je Lampard baš krenuo da se bije sa klincima, ej bre, koji manijak, sa decom 6-7 godina mlađom od sebe(pre svega mlatio se sa Fabregasom, koji je dosta
slabije građe od njega). Što se tako nije ku*cio pred Vijerom npr??? Čak sam poželeo da se povredio on a ne Teri. Teri je kul, miran tip, dok je ovaj ceo meč provocirao igrače, od kojih su neki bili maloletni :shock: VELIKI MINUS ZA NJEGA!!!!.Kažu da je prošao sa par ozbiljnih udaraca, i da ga je Sesk pošteno izmlatio. Budući kralj(sada već princ)
Sve u svemu meč je bio dobar. Žao mi Terija, ali Diabi ga stvarno nije namerno udario. Naprotiv, suze su mu išle na oči, i posle par minuta napustio je utakmicu vidno šokiran i uzdrman!!!
Najnovije informacije su da je Teri dobro, da se oporavio, ali se ne seća utakmice. Posle je slavio trofej sa saigračima. Uprava Čelzija je javila Arsenalovoj da ne treba da brine zbog njega!
Posle ovog meča, smatram da je Arsenal dobitnik, jer je dobio novu generaciju igrača sposobnih za velika dela. Dobio je igrače koji se ne boje nikog, i ne plaše se da i da se pobiju sa starijim i jačim(što govori koliki su to mladi lavovi, koilka srca imaju). *ebeš trofej, kad si dobio a Valkota i Traorea, Diabia i Denilsona.!!!
sweetchick:ne meri se dobra igra u godinama...