Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Čelsi i Arsenal žele da angažuju centarfora Barselone Samjuela Etoa. Roman Abramovič je već pripremio ponudu od 50 miliona funti za Kamerunca, koji je nedavno bio u centru pažnje zbog sukoba sa saigračem Ronaldinjom i trenerom Frenkom Rajkardom.

Izvor sa Stamford Bridža naglasio je da će, ukoliko Eto bude slobodan ovog leta, Čelsi moći da parira svakoj kontra ponudi. Niko neće biti u stanju da parira tolikoj količini novca, naglasio je isti izvor.

I Arsenal bi rado video Etoa u svojim redovima, a za njega su spremni da odvoje 20 miliona funti.

Eto se oporavljao od povrede nekoliko meseci i tek bi trebalo da se vrati u pravu akciju.

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo već je bio odbijen u Kataloniji pre 18 meseci, a uz sve to Eto je javno hvalio rad menadžera Arsenala Arsena Vengera.

Eto je inače veliki prijatelj sa Anrijem, više puta je to javno isticao(kad je zvao kralja da dođe u Barsu, i posle svađe sa Rajkardom).

wenger me je razocarao svojom gluuuposcu zaista.pa za koje on to trofeje cuva henryja???? za premijer ligu mozda??? pojeo je govna sto je pustio decici da igraju a sve u svemu gol je dat iz cistog ofsajda...

Yugovic:
wenger me je razocarao svojom gluuuposcu zaista.pa za koje on to trofeje cuva henryja???? za premijer ligu mozda??? pojeo je govna sto je pustio decici da igraju a sve u svemu gol je dat iz cistog ofsajda...

Ti neke stvari nikad neces razumeti, ako je podmadjen tim zasluzan sto su dosli do finala, onda taj isti tim treba i da igra finale bez obzira ko protivnik bio.

Tokan:
Ti neke stvari nikad neces razumeti, ako je podmadjen tim zasluzan sto su dosli do finala, onda taj isti tim treba i da igra finale bez obzira ko protivnik bio.
BAs tako. A Yugovicu definitivno neces razumeti neke stvari. Kakav bi Arsen bio kad ih sad ne bi pustio? Sta, kao bili su mu dobri do finala a u finalu ko vas svrlja? Ne ide to tako.

Zasto ti Drogba ide na zivce? On je odlican igrac i bio bi takodje veliki gubitak da se on povredio, ali ne mogu da ne priznam da bi i ja vise volela da se povredio bilo koji igrac osim Terija.

Yugovic:

Ti klinci su pobedili Liverpul 6:3(skoro isti onaj koji je dobio Barsu 2:1), izbacili Totenhem, i ne znam ni ja koga. Prosek godina Arsenalovih igrača danas je bio 21,9 a Čelzijevih 27,9. No i pored svega bili su vrlo izjednačeni, čak prvo poluvreme mnogo bolji, dok im u drugom nije ponestalo snage(Traore, Valkot imaju 17 god. Diabi, Denilson, pa i Fabregas imaju 19 god).

Ime našeg stadiona je Ashburton Grove, ali pošto je avio kompanija svetskih razmera Fly Emiratesd(donedavno sponzorisao Čelzi), da 100 miliona evra za izgradnju stadiona, sledećih 10-15 godina zvaće se Emirates Stadium.

Valkot je dao prvi gol za Arsenal od kad je stigao iz Sautemptona(uskoro ide na operaciju ramena, povredu vuče upravo još iz bivšeg kluba). Prvi gol Drogbe čini se kao da je bio iz ofsajda, dok drugi nisam video, što dalje implicira da nisam ni tuču video( :sad: ). Čitao sam da su Ture i Adebajor dobili crveni(Ture taman da se malo odmori, posle skoro tri meseca neprekidne igre, Adebajor može i ultimate fight-om da se bavi :lol: ). Ne znam ko je dobio crveni u Čelziju.
Čitao sam da je Lampard baš krenuo da se bije sa klincima, ej bre, koji manijak, sa decom 6-7 godina mlađom od sebe(pre svega mlatio se sa Fabregasom, koji je dosta slabije građe od njega). Što se tako nije ku*cio pred Vijerom npr??? Čak sam poželeo da se povredio on a ne Teri. Teri je kul, miran tip, dok je ovaj ceo meč provocirao igrače, od kojih su neki bili maloletni :shock: VELIKI MINUS ZA NJEGA!!!!.Kažu da je prošao sa par ozbiljnih udaraca, i da ga je Sesk pošteno izmlatio. Budući kralj(sada već princ) :mrgreen:

Sve u svemu meč je bio dobar. Žao mi Terija, ali Diabi ga stvarno nije namerno udario. Naprotiv, suze su mu išle na oči, i posle par minuta napustio je utakmicu vidno šokiran i uzdrman!!!
Najnovije informacije su da je Teri dobro, da se oporavio, ali se ne seća utakmice. Posle je slavio trofej sa saigračima. Uprava Čelzija je javila Arsenalovoj da ne treba da brine zbog njega!

Posle ovog meča, smatram da je Arsenal dobitnik, jer je dobio novu generaciju igrača sposobnih za velika dela. Dobio je igrače koji se ne boje nikog, i ne plaše se da i da se pobiju sa starijim i jačim(što govori koliki su to mladi lavovi, koilka srca imaju). *ebeš trofej, kad si dobio a Valkota i Traorea, Diabia i Denilsona.!!!

Priča se da smo povezani sa dovođenjem Robinja i Babela iz Ajaksa(verovatno jednog ili drugog). Takođe, pošto Leman gotovo sigurno ide na kraju sezone(a Almunija je rupa žešća, svaki 3. gol dobije kroz noge :shock: )bacili smo oko na Akinfeeva(hoće ga i Milan) i Ustarija(a njega hoće Barsa). Naravno tu su i glasine oko Etoa. Sve u svemu, Arsenal očekuje vrelo leto što se tiče transfera. To potvrđuje izjava nekog visokog funkcionera kluba, kako Venger ima na raspolaganju ogromnu svotu novca za dovođenje igrača, ali on ne želi da je koristi za veliek transfere. A uz sve to prelaskom na novi stadion godišnji obrt novca nam je skočio sa 57 na 104 miliona evra!!!

Biće trgovine na leto, oseća se u vazduhu. Koga god da dovedu od gore navedenih,ja sam zadovoljan(naravno ako niko od glavnih ne ode). Jedino ne znam ko je Babel, ali ako je iz omladinske škole Ajaksa, to govori više nego dovoljno!

Alex.L:
Ti klinci su pobedili Liverpul 6:3(skoro isti onaj koji je dobio Barsu 2:1), izbacili Totenhem, i ne znam ni ja koga. Prosek godina Arsenalovih igrača danas je bio 21,9 a Čelzijevih 27,9. No i pored svega bili su vrlo izjednačeni, čak prvo poluvreme mnogo bolji, dok im u drugom nije ponestalo snage(Traore, Valkot imaju 17 god. Diabi, Denilson, pa i Fabregas imaju 19 god).

Ime našeg stadiona je Ashburton Grove, ali pošto je avio kompanija svetskih razmera Fly Emiratesd(donedavno sponzorisao Čelzi), da 100 miliona evra za izgradnju stadiona, sledećih 10-15 godina zvaće se Emirates Stadium.

Valkot je dao prvi gol za Arsenal od kad je stigao iz Sautemptona(uskoro ide na operaciju ramena, povredu vuče upravo još iz bivšeg kluba). Prvi gol Drogbe čini se kao da je bio iz ofsajda, dok drugi nisam video, što dalje implicira da nisam ni tuču video( :sad: ). Čitao sam da su Ture i Adebajor dobili crveni(Ture taman da se malo odmori, posle skoro tri meseca neprekidne igre, Adebajor može i ultimate fight-om da se bavi :lol: ). Ne znam ko je dobio crveni u Čelziju.
Čitao sam da je Lampard baš krenuo da se bije sa klincima, ej bre, koji manijak, sa decom 6-7 godina mlađom od sebe(pre svega mlatio se sa Fabregasom, koji je dosta slabije građe od njega). Što se tako nije ku*cio pred Vijerom npr??? Čak sam poželeo da se povredio on a ne Teri. Teri je kul, miran tip, dok je ovaj ceo meč provocirao igrače, od kojih su neki bili maloletni :shock: VELIKI MINUS ZA NJEGA!!!!.Kažu da je prošao sa par ozbiljnih udaraca, i da ga je Sesk pošteno izmlatio. Budući kralj(sada već princ) :mrgreen:

Sve u svemu meč je bio dobar. Žao mi Terija, ali Diabi ga stvarno nije namerno udario. Naprotiv, suze su mu išle na oči, i posle par minuta napustio je utakmicu vidno šokiran i uzdrman!!!
Najnovije informacije su da je Teri dobro, da se oporavio, ali se ne seća utakmice. Posle je slavio trofej sa saigračima. Uprava Čelzija je javila Arsenalovoj da ne treba da brine zbog njega!

Posle ovog meča, smatram da je Arsenal dobitnik, jer je dobio novu generaciju igrača sposobnih za velika dela. Dobio je igrače koji se ne boje nikog, i ne plaše se da i da se pobiju sa starijim i jačim(što govori koliki su to mladi lavovi, koilka srca imaju). *ebeš trofej, kad si dobio a Valkota i Traorea, Diabia i Denilsona.!!!

Ja sam cula da je Mikel kacio sa Fabregasom,a u svakom slucaju Lampard je trebao da ih razdvoji (kao stariji iskusniji) a ne da se jos i on pobije. Slazem se da to nije bilo u redu ma koliko ga neko isprovocirao.
Svaka cast Arsenu za juniore :-) . Stvarno dobar tim. A naravno da mi je drago sto je Teri dobro, a drago mi je i zbog Dijabija. Da se nesto obiljnije desilo Teriju i Dijabiju bi bilo vrlo tesko.

Alex.L:

Prvi gol Drogbe čini se kao da je bio iz ofsajda, dok drugi nisam video, što dalje implicira da nisam ni tuču video( :sad: ). Čitao sam da su Ture i Adebajor dobili crveni(Ture taman da se malo odmori, posle skoro tri meseca neprekidne igre, Adebajor može i ultimate fight-om da se bavi :lol: ). Ne znam ko je dobio crveni u Čelziju.
Čitao sam da je Lampard baš krenuo da se bije sa klincima, ej bre, koji manijak, sa decom 6-7 godina mlađom od sebe(pre svega mlatio se sa Fabregasom, koji je dosta
slabije građe od njega). Što se tako nije ku*cio pred Vijerom npr??? Čak sam poželeo da se povredio on a ne Teri. Teri je kul, miran tip, dok je ovaj ceo meč provocirao igrače, od kojih su neki bili maloletni :shock: VELIKI MINUS ZA NJEGA!!!!.Kažu da je prošao sa par ozbiljnih udaraca, i da ga je Sesk pošteno izmlatio. Budući kralj(sada već princ) :mrgreen:

kakve veze sad ima ko ima koliko godina ?!?!?!? jel znaci ako ja imam recimo 28 a ti 18 da sam ja bolji igrac?! ne meri se dobra igra u godinama... sto se tice prvog poluvremena, wengerova deca su bila odlicna... cak sam ih i hvalila... a sto se tice drugog dela, sasvim druga prica... ta DECA, su toliko nafurana, toliko... ma nemam reci... onaj mali cesc, on ce frenka da gura, mamlaz mali... sramota! videlo se koje igracina, a ko nafurano deriste.... i sam si lepo rekao da si procitao zato ne moj da pricas svasta... i vise ne vredjaj frenkija zato sto nije to zasluzio... vec sam opisala u odeljku chelzi ceo taj incident pa mozes lepo da procitas...

od cega majke ti ture da se odmara pa wenger je njih i onako stavio da igraju samo ovaj kup... i nista vise... zato i jesu odmorni (dok chelzi vec dve nedelje uzastopno igra po par utakmica u nedelji) da se ja pitam ne bi bilo tako... arsenalu je mnogo bolji rezervni tim od postavke, izuzela bih naravno anrija... njemu svaka cast...

na kraju, zasluzena pobeda... pa ova arsenalova DECA moraju jos puno da nauce o profesionalizmu, fer-pleju, moralu i da se ovakve stvari kao sto je ovaj kick u glavu vise ne desavaju (bas zato je i na wengeru odgovornost sto ih je pustio da igraju finale kada nisu psihicki bili spremni za to)...

ljudi koji tvrde da je prvi gol drogba dao iz ofsajda ocigledno su slusali navijacki komentar gospodina andrijasevica, koji je na svakih nekoliko minuta ponavljao taj i podatak kako je arsenal eto, nadigrao chelsea... tesko mu je bilo zadnja dva dana - prvo je morao da komentarise poraz voljenog kluba na derbiju, a sad i ovo...

@sweetchick Ne slazem se sa tobom u potpunosti. Prvo, Dijabi ni u kom slucaju nije namerno sutnuo Terija. Ili je meni bilo tesko zbog Terija ili nikom, ali sto je istina istina je. Teri je neoprezno uleteo glavom Dijabi je pokusao da zastiti svoj gol i desila se nezgoda. I Murinjo je to potvrdio. Desava se i najboljima.
Drugo, upravo zbog toga sto je Frenki mudriji-iskusniji nije trebao da reaguje na to guranje. Fabregas je mlad, njemu se to oprasta bas zato sto je neiskusan ne podnosi bas dobro pritisak itd...Ali Frenki je vec navikao na to, nije mu prvi put da ga neko gurne ili da ga isprovocira i zato je trebao da iskulira. Ovako je veca blamaza- pobio se sa detetom!
A kad bi svi igraci razmisljali u fazonu:"Ma on ce mene da gura.." pola tima bi bilo izbaceno i banovano. Sramota je sto se desilo ovo u finalu, sramota je i nasa i njihova, ali ipak stariji igraci bi trebalo da posluze kao primer mladjim.

Slazem se sa tobom sto se tice gola Drogbe. Nije bilo ofsajda zato sto je Senderos bio u istoj liniji. Pokusao je da povuce nogu i napravi zamku,ali je sudija to video i nista nije svirao. A gospodin andrijasevic me je posebno nervirao.

rema ni ne nerviram se ja tolko al izgleda da je tako ispalo... sad kad citam jeste malo prejako... nisam bas tako mislila ali izgleda da je tako ispalo... nesto sam bila iznervirana u trenutku (mladji brat...) i eto... nisam mislila da vredjam... izvinjavam se...
unsure.gif

hi hi jeko... nisi gledala pa prevodis mourinhove reci... ? ;) ahahah... bas sam ih malopre citala ;)

Back