Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
"manchester i jeste klub sa dusom,manchester i jeste vise od kluba...to je svetinja na neki nacin sto bi vi sa vasim malim bezistoriskim klubovima mogli samo da sanjate!!! zato i zavidite unitedu zato sto je najveci svetski(fudbalski) brend." - sta ces, covek nije ni pismen, a zeli da filozofira o svemu-tako ti je to u Srbiji :)

JekaiGeorge:
@Alex.L Nemoj uopste da se raspravljas sa njim. Nije vredno toga. Bitno je da njihov gazda nije mafijas ni Arapin. Abramovic je ruski mafijas, Arsenal opet ne valja zato sto su vam arapi sponzori samo je Man.Utd. savrsen. I da gol razlika...Nije ni cudo da imaju toliku gol razliku kad su tokom citave sezone imali max. 3 igraca povredjena. I to nisu bili kljucni igraci pa da je tesko bez njih. Videla bi im gol razliku da su se povredili Kristijano,Runi,Vidic...

A sto se Arsenala tice, Junajtedovci mogu samo da sanjaju o onakvom mladom timu.I bez obrzira na trenutne pozicije na tabeli, da nije bilo ovoliko povreda pevali bi sada drugu pesmu. Istu onu od prosle sezone.

Ovo sto ti i Alex pominjete za gol razliku i nema neko merilo prosto zato sto ako pogledash ceo tim mancestera, samo 2 ili 3 igraca iz citavog squada se nisu upisala u listu strelaca! . To ti pokazuje da su bukvalno svi davali golove pocevshi od odbrane , sredine i napada , rio , vida , evra , fletcher , o shea , ji sung park koje bio povredjen citavu sezonu , nekoliko golova ole-a gunnara , pa hainze , da dalje ne nebrajam ... josh se samo doktor tima nije upisao u strelce . Sta ti to govori ? Ako pogledash ime kluba procitacesh UNITED :) . Daleko da je Arsenal losh , dobili ste nas dvaput ove sezone , ali ti mladi igraci treba josh da ocvrsnu mentalno , daleko bolje bi im bilo da imaju par iskusnih starijih u timu.

Za iskunije igrače se i ja slažem. I ti koji su iskusni većinom su mladi(osim Anrija, Žilberta,Ljungberga, pa i Rosicki, mada je on nov.Lemana ne računam, pošto on verovatno ide na kraju sezone). Svi ostali strarteri imaju ispod 25 godina.Iskusan igrač postaješ oko 30-te. Ali eto pre utakmice sa Redingom Žilberto je izjavio kako će razgovarati sa mladim igračima, kako bi "skinuo" pritisak sa njih, i eto izgleda je uspeo.

ADEBAJOR ODLAZI:
Napadac Arsenala, upozorio je celnike kluba da ce napustiti redove tobdzija ukoliko mu na kraju sezone ne ponude bolji ugovor. Za njegove usluge zainteresovani su Man.Utd i Valensija, pa sada repr. Togoa trazi platu od 21.000 evra.

@Alex.L Jel' sam te obradovala? :lol:

Vidi, vidi. Jel to beše onaj što je izjavio kako bi i za džabe igrao u klubu kom je igrao njegov idol Kanu???Jes da ovo nisu neke pare, ali nek se drži svoje izjave :lol:
Ne kažem ja da je on loš, samo mislim da može da pruži još više. Najbolji je kada sedi na klupi.

rema:
"manchester i jeste klub sa dusom,manchester i jeste vise od kluba...to je svetinja na neki nacin sto bi vi sa vasim malim bezistoriskim klubovima mogli samo da sanjate!!! zato i zavidite unitedu zato sto je najveci svetski(fudbalski) brend." - sta ces, covek nije ni pismen, a zeli da filozofira o svemu-tako ti je to u Srbiji :)
remo prestani da balegas! jel chelsea neki velik klub mozda? aj mars! :evil:

Agresivno nema sta :) A ja pokusao da budem tolerantan :) To sto sam napisao da si filozof to se kao sto vidis svi slazu-jer nameces svoje misljenje svima.A sto se tice nepismenosti-napisao si istoriski (pise se istorijski) i napisao si oba dve (te dve reci imaju isto znacenje-znaci kaze se il obe ili dve) - dakle to su cinjenice,a ne prazna prica 8) Izvinjavam se Arsenalovim navijacima na ovom offtopic-u.

Povredio je trbusne misice i preponu ! Bar mi tako rece burazer-koji inace navija za Arsenal :) P.s.Rekao jos da nece gledati uopste LS jer mu Arsenal ispao ( burazer rekao - ne Henry :) ).

Evo nakon malih problema sa Internetom.

Za dve nedelje smo ostali bez svih trofeja(Karling kup, FA kup, LŠ, a prvenstvo nema šanse osvojiti).
Protiv PSV-a iskreno nismo ni zaslužili da prođemo. Kad neko na dve utakmice iz 30 šansi ne da NIJEDAN gol(već bude autogol),a i DVE šanse primi DVA gol, i ne zašlužuje da prođe dalje. Jbt, pa čak i ja imam bolju realizaciju od njih. Nisu normalni. Šutiraju li oni loptu na treningu, ili samo ćaskaju. A 'ladno da smo prošli igrali bi sa Liverpulom(a moguće i sa Čelzijem u polufinalu).
Ovako kad je sezona propala, moramo da se borimo za 3. ili 4. mesto u prvenstvu. No i to će biti mnogo teže. Nema van Persija do kraja sezone, Adebajor suspedovan još 1 utakmicu(iako je Lampard priznao da nije dobio udarac od njega), Baptista ne može da ubode gol iz 10 100%-tnih šansi, Aliadijer je glup k'o ćuskija, a sada i Anri neće igrati do kraja sezone(povređen na 3 meseca).Možda to ima i dobrih strana. Bar će da se pošteno odmori do jula, neće igrati ni za klub, ni za reprezentaciju. Valjda će biti opet onaj stari(mada ipak će imati 30 godina sledeće sezone) Izjavio je kako je odlučan da se vrati u staroj formi na teren.
Još tu nema Hleba, Rosickog, Ebuea. A sada igramo sa neugodnom Aston Vilom. Biću srećan i sa remijem, s obzirom na povrede i motivaciju igrača.
Biće valjda bolje, jer gore ne može. GO ARSENAL!!!

Evo mene konačno, posle većih problema sa Internetom(svako ko me poznaje zna da sam bez neta i PES 6-ice mrtav čovek :lol: ).

Elem, kako sam i mislio, kilava igra protiv Vile, ali i dobar rezultat, 0:1.
Ono što su promašili Baptista i Aliadijer je za odsecanje nogu. Sreća što nije Adebajor igrao, da pokaže svoj arsenal promašaja :mrgreen: Imali smo mali milion šansi, i dali pomalo srećan gol(Zver šutirala, lopta pogodila Diabija i ušla u gol), ali smo mogli primiti mali milion golova. Sreća pa ni oni ne znaju da daju gol :lol:
Najbitnije je da smo mi sada treći(ispred Usapula, dva boda više i tekma manje). Sledeću igramo sa Evertonom u nedelju, pa valjda upravo sa Usapulom.Ako ih dobijemo, bićemo treći najverovatnije.
U tim se vratili Rosicki, Flamini, Ebue i Kliši, Hojt i Đuru, a i Ljungberg je zadnje 2-3 tekme dobro odigrao. Nadam se pobedi, a očekujem remi. Ipak nismo još u najjačem sastavu, a dugujemo dosta Evertonu ove sezone.

Inače, Venger je izjavio kako će ovog leta kupiti jednog ili dva iskusna igrača super, super klase :D. O, Bože hvala ti, da i mi Topbdžije to nekada dočekamo. Svaka čast onim klicima, ali igrač sa 25 godina ipak može više da pruži timu.

Back