Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
Walken:
Mozda je mislio na Engleske igrace... Arsen stvara Francuze i Afrikance, a oni ne mogu da igraju u Engleskoj reprezentaciji...

Danas sam pročitao tu istu vest na drugim sajtovima, i stvarno je mislio na mlade Engleze(tu gde sa ja pročitao, nije bilo precizirano).
Svejedno, imamo tri mlada Engleza u timu(Valkota i Hojta, a i neki Randal je potpisao pro ugovor pre neki dan(sudeći po imenu, mislim da je Englez)). Neka svaki tim od privh 4 ima tri odlična mlada igrača, eto 12 igrača ,i reprezentacija(i još bude viška :lol: )

@Walken

Venger je rekao da je 2007 Valkotova godina, znači da će sigurno igrati. Evo i danas je igrao(i to vrlo dobro), doduše zato što nije bilo Hleba ,Ljunberga ili Van Persija.

@trick-trick

Ćuti tu :lol: :lol: :lol:

@_0pu§TεNº_

Zaista nije, bar tri sigurna gol je promašio!

@Tokan

Naravno, pobeda se važi, čak i kada slabo igraš, i to protiv autsajdera. A baš smo igrali loše, bezidejno... Jednom i nas sreća da pogleda.

@rema;@JekaiGeorge

Hvala, hvala

@v.v.ilic

Znači zato je Mitrovica sinoć bila mesto sa najviše kiše u celoj Srbiji - To je bila najava da će Rosicki dati gol :!: :lol: :wink:
Imam utisak da ga je lopta više pogodila u glavu, nego što je on sam dao gol. Svejedno, danas je možda i najbolje igrao,dao je prvi gol u Premiershipu, probio je led - znači biće još bolji!

Sad smo bod ispod Liverpula(ili USApula :mrgreen: ), ali imamo i meč manje, znači 3. mesto je blizu. A i tek nam predstoji meč sa njima, i to na Enfildu, što će reći: Pogledaj moj avatar :lol:

To uopšte nije kupovina! Naime, radi se o ugovoru sa Kolorado Rapidsima, čiji gazda je milijarder. On želi da uloži keš u Arsenal, dok Arsenal želi da proširi poslovanje na USA teritoriju. Dogovor je da Kolorado Rapids promeni ime u Arsenal Kolorado(ili Kolorado Arsenal), nosi prošlogodišnje dresove Arsenala, neki igrači iz omladinskog pogona Arsenala će moći da igraju tamo da se kale itd, dok njihov gazda daje nama keš zauzvrat. To više liči kao da mi kupujemo njih(ime, dresovi, igrači...), nego oni nas!!!
Tim dogovorom su svi zadovoljni. Gazda Kolorada investira u tim koji prema najnovijim istraživanjima ima 3. najbrži rastući brend na svetu, dok se Arsenal širi na veliko tržište USA, i populariše fudbal.

Pa još nisu odlučili koje od ta dva imena uzimaju. Meni je lepše Arsenal Kolorado.

Arsenal se širi po svetu:
1) Arsenal London
2) Arsenal Kolorado
3) Arsenal Tivat :lol:
4) Arsenal Kragujevac(mislim da ima ili tu ili u Kruševcu, sigurno grad u Šumadiji na K) :lol:
5) Arsenal ?????????

Back