- Poruka
- 15.396
I to njihov kup.
Nego, Flamini će po svemu sudeći uzeti jedan trofej, a za Galasa baš ne znam...
Nego, Flamini će po svemu sudeći uzeti jedan trofej, a za Galasa baš ne znam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

2:0 za Barsu..Nazalost..

...samo mi je zao vengera...jer je mogao da bude najveci trener na svijetu...a i nije mi ga zao jer je sam za to kriv, pa nek ga prestize i Murinjo i Pep Gvardiola.

Van Persi![]()
![]()
![]()
Mali je ovo klub,nekako nedovrsen
Reci za Arsenal da je mali klub je glupost..Star klub sa bogatom klupskom istorijom,nazalost zbog prevelike ekonomske moci ostalih engleskih klubova,gube najvaznije igrace i zbog toga nisu osvojili nista od 2004...Nemaju toliko para kao City, Chelsea,Manchester,nemaju bogatog vlasnika sa kojim mogu da za godinu dana promene ceo tim i kupe Aguera, Silvu, itd, ali je klub koji konstantno igra najlepsi fudbal u Engleskoj, drze se svoje filozofije, dovode mlade igrace i od njih prave zvezde (tu je Wenger bez premca), stalno su u vrhu engleskog fudbala i prolaze prvu fazu Lige Sampiona...Mali klub...![]()

, Arsenal najzad cetvrti)Nije uspeo da srusi Sirerov rekord, ali jeste Anrijev, bravo Persi (i bravo Celzi, Arsenal najzad cetvrti)
Koliko mi je poznato, Sirer je imao vise utakmica?! Preko 40 cini mi se?! Van Persi ima najbolji odnos odigranih utakmica i golova.